Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende teknolojiyi severim iyiymiş ya. Herhangi bi saatte alsak ölçüyor mu yoksa belli başlı saatler mi var. Bende ilerde almak istiyorum da hem bilmiyorum hangisi iyi hangisi daha kullanışlı var mı önereceğin bi saat?
Akıllı saatlerde ölçüyor. Nabiza göre rem uykusunu algılıyor. Net bir sonuç vermez ama ortalama değerleri iyi yani. Mesela ben derin uyuyorum onu anladım
Bende benimkini merak ettim derin uyunak iyidir dinlenmiş kalkarsın die tahmin ediyorum

Aynen derin uyuyunca epey dinleniyorum. Uyku puanı falan da var 70 lere düşerse mümkünatı yok çekilmez biri olurum sabah benim uyku kalitem 85-90 ve üstü olunca iyi

acele etmeseydin canım ya indirim bekleseydin. benim istediğim dün 229 tl iken bugün daha pahalı o yüzden bekletiyorum.

Mezura ile ölcü almis miydin?
Kilo az gitsede incelme daha cok oluyor. Ama ona odaklanmak yerine hep tartida ki sayiya odaklaniyoruz
Alıyordum da o da pek değildi ya işte göbeğim falan gitmişti o kadar. İstediğim gibi olur bu sefer inşaAllah

Aynen derin uyuyunca epey dinleniyorum. Uyku puanı falan da var 70 lere düşerse mümkünatı yok çekilmez biri olurum sabah benim uyku kalitem 85-90 ve üstü olunca iyi
Yaa. Ben az da uyusam aynı çokda. Uyku bana hem yetmiyor hem beni mahvediyor nasıl dengeleyip dinç kalkıcam bilmiyorum. Kendini bilincede ona göre uyku uyup rahat oluyosun bu da güzel.

Abla kabus gibi o durup durup geri geliyor dikkat et
@_Vera_ canım bir zamanlar senin peşini bırakmayan rakama kavuştum ben de
Zararı yok Ramazan sonuna kadar yakama yapışsın ama sonra bıraksın beni

İftar menümü yazayım ya yine diyetisyen çok olmuş dedi ağlıya ağlıya yazayım.
Yarım kase çorba
2 kabak dolma
2 yk zeytinyağlı patlıcan yemeği (patlıcan biber domates soğan sadece)
2 yk yoğurt
Yarım dilim ekmek
Salata
1 hurma

Selam canım afiyet olsun aslında ekmek olmayaymış zaten yarım dilimcik belki de o fazla görünmüştür gözüne diyetisyenin

noram Selam canim.
Chloe ting ile ilgili sorum olacak.
Ne zamandir yapiyorsun,etkisi ne oldu?
Bir de dogru mu yapiyorum acaba,
Isinma,popo,kol,kalori ve 2 hafta karin egzersizlerini yapabildigimce yarim saat kadar yapiyorum.
Dogru mu bu, daha da artirmali tabi.

Yavas yavas arttir istersen. Hem emziriyorsun, oruc ile dahada halsiz kaliyorsundur. Iftara yakin vaktin var mi?
5 er dk arttirmk daha kolay ise oyle yap
Evet baya halsiz oluyorum ama sonuç aldıkça hırslanıyorum. Kıızımı Uyutunca gece yapıcam sporı ,gündüz iyi hissettiğim zamanLarda gündüz yaparım.
Bugün kv dem lere gittim çok zayıflamışsın dediler spor çok iyi geliyor bana kıyafetlerim bol gelmeye başladı bile. Yüzüm çöktü ama yorgunluktan . Olsun gelip geçici spor kalıcı.Pilav ve tatlı yemem için ısrar ettiler yemedim

Cok gecmis olsun.
Aman ya benim de gecen hafta oyleydi, nefret ettim.
Belki tuzsuz mineralsiz kaliyorsundur, maden suyu falan iç arada. Bir de pek diyete uygun bulmuyorum ben ama muz yiyebilirsin, potasyum eksikligi de bas agrisi yapar diyorlar.

Klasik saat seklinde olanlar da var, illa bant almak zorunda degilsin.
Ben en sade bantlardan alicam ama hic hissedilmesin istiyorum.
Komsumda apple inki var, klasik ve spor iki tarza da uyar.

Senin diyetisyen gecen 3 kasik menemene laf etmemis miydi.
Bu menu kalbine inmistir, etme eyleme

Corbanin ne corbasi olduguna bagli degisir benim oyum.
Diger her sey okey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…