Adim fotografi olan herkesi ekledim canim
Tekrar kontrol ederim gözümden de kacmis olabilir
Teşekkür ederim canımKısa, güzel menü.. Su, spor da yazsan tamamdır :)
Bende teknolojiyi severim iyiymiş ya. Herhangi bi saatte alsak ölçüyor mu yoksa belli başlı saatler mi var. Bende ilerde almak istiyorum da hem bilmiyorum hangisi iyi hangisi daha kullanışlı var mı önereceğin bi saat?Tatlım bileklik sürekli nabız ölçüyor ve insan nabzı derin uykuda ya da hafif uykuda farklı oluyor ayrıca vücudun hareketini de ölçebildiği için hangisi hafif hangisi derin hangisi rem uyku hepsini ölçüyor bu gözünü sevdiğimin teknolojisi
Bende benimkini merak ettimAkıllı saatlerde ölçüyor. Nabiza göre rem uykusunu algılıyor. Net bir sonuç vermez ama ortalama değerleri iyi yani. Mesela ben derin uyuyorum onu anladım
Aynen derin uyuyunca epey dinleniyorum. Uyku puanı falan da var 70 lere düşerse mümkünatı yok çekilmez biri olurum sabahBende teknolojiyi severim iyiymiş ya. Herhangi bi saatte alsak ölçüyor mu yoksa belli başlı saatler mi var. Bende ilerde almak istiyorum da hem bilmiyorum hangisi iyi hangisi daha kullanışlı var mı önereceğin bi saat?
Bende benimkini merak ettimderin uyunak iyidir dinlenmiş kalkarsın die tahmin ediyorum
ben 72 ile başlamıştım bu sabah çıktığımda 71.500 falandım sanırım eski tartıyı kullandım diğerine pil almamıştım. yarın sabah tekrar atarım unuttum ben pzt kontrol gününü kaptanım.
acele etmeseydin canım ya indirim bekleseydin. benim istediğim dün 229 tl iken bugün daha pahalı o yüzden bekletiyorum.İkili olan takımlardan birini sipariş ettim; üstü yarim kol, taytı ise uzun, L beden aldım. Normalde çok zor terleyen biriyim, o yüzden benim için iyi olacak.
İki haftadır annemler buradaydı, pek adımlara odaklanamadim. Bugün gittiler, spora tekrardan ağırlık vereceğim.
Derin uyku sürem 1.5 saat civarı oluyor mecburen ama senin süren çok iyi, maşallah.
Alıyordum da o da pek değildi ya işte göbeğim falan gitmişti o kadar. İstediğim gibi olur bu sefer inşaAllahMezura ile ölcü almis miydin?
Kilo az gitsede incelme daha cok oluyor. Ama ona odaklanmak yerine hep tartida ki sayiya odaklaniyoruz
Yaa. Ben az da uyusam aynı çokda. Uyku bana hem yetmiyor hem beni mahvediyor nasıl dengeleyip dinç kalkıcam bilmiyorum. Kendini bilincede ona göre uyku uyup rahat oluyosun bu da güzel.Aynen derin uyuyunca epey dinleniyorum. Uyku puanı falan da var 70 lere düşerse mümkünatı yok çekilmez biri olurum sabahbenim uyku kalitem 85-90 ve üstü olunca iyi
@_Vera_ canım bir zamanlar senin peşini bırakmayan rakama kavuştum ben de
Zararı yok Ramazan sonuna kadar yakama yapışsın ama sonra bıraksın beni
Selam canım afiyet olsun aslında ekmek olmayaymış zaten yarım dilimcik belki de o fazla görünmüştür gözüne diyetisyeninİftar menümü yazayım ya yine diyetisyen çok olmuş dedi ağlıya ağlıya yazayım.
Yarım kase çorba
2 kabak dolma
2 yk zeytinyağlı patlıcan yemeği (patlıcan biber domates soğan sadece)
2 yk yoğurt
Yarım dilim ekmek
Salata
1 hurma
Menu buraya yazilmiyor kizİftar menümü yazayım ya yine diyetisyen çok olmuş dedi ağlıya ağlıya yazayım.
Yarım kase çorba
2 kabak dolma
2 yk yoğurt
Yarım dilim ekmek
Salata
1 hurma
Ya orayı tablo yaparken kullanıyorsunuzdur diye gereksiz işgal etmiyim dedim pilav üstüyüm diyeMenu buraya yazilmiyor kiz
Evet baya halsiz oluyorum ama sonuç aldıkça hırslanıyorum. Kıızımı Uyutunca gece yapıcam sporı ,gündüz iyi hissettiğim zamanLarda gündüz yaparım.Yavas yavas arttir istersen. Hem emziriyorsun, oruc ile dahada halsiz kaliyorsundur. Iftara yakin vaktin var mi?
5 er dk arttirmk daha kolay ise oyle yap
Ayni ürün 160 a da var, 80 e de var. Ben 80 TL ye aldım, umarım iyi çıkar.acele etmeseydin canım ya indirim bekleseydin. benim istediğim dün 229 tl iken bugün daha pahalı o yüzden bekletiyorum.
Arrietty_ sedulu @neutral Alys
Sahur 1 h yumurta 2 dilim peynir 1 krep
Iftar 2 hurma 1 tavuk pirzola firinda. Salata ve yogurt 1.5 litre su
6500 adim 390 puan
Bugun hiçbişi yapamadim esim yemegi zor yaptim desem yeridir. Bi bas agrisi tuttu sabahtan beri. Hatta birazdan direk yaticam. Sahura da kalkmayi düşünmüyorum ama bakicaz. Iyi geceler herkese
Normalde ilgimi cekmiyordu ama son gunlerde alsam mi diye dusunuyorum akilli bilekligi.
Telefon surekli adim olcmuyor.
(Sadece giyim tarzima hic uymuyor)
Bugun dikkat ettim cok uzaklara alisverise gittim, evde tum gece yurudum kostumancak 10000 adim yapabildim, yani tlfdaki adim her zaman atmiyor sanki
Aynen derin uyuyunca epey dinleniyorum. Uyku puanı falan da var 70 lere düşerse mümkünatı yok çekilmez biri olurum sabahbenim uyku kalitem 85-90 ve üstü olunca iyi
İftar menümü yazayım ya yine diyetisyen çok olmuş dedi ağlıya ağlıya yazayım.
Yarım kase çorba
2 kabak dolma
2 yk yoğurt
Yarım dilim ekmek
Salata
1 hurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?