Geçmiş olsun. Acil şifalar.Günaydın kızlar soran herkese çok teşekkür ederim toparlamaya çalışıyorum insan bi yandan da korkuyo korona mı oldum diye inşallah değilimdir oğlum daha iyi o toparladı da ben kötüye gittim şimdi bide öksürük başladı bakalım . hala regl olamadım neden böyle oldu onu da anlayamadım
Gecen yil gibi sadece keto ile veririm diye dusundum.egzersiz az yapmistim.Son bir haftadır ciddi oranda sporunu ve adımlarını artırdın. Takıma ilk geldiğinde yoğun iş hayatı yüzünden vakit ayıramam demiştin ama bu sıra sanırım düzene soktun bu durumu.
Kızlar selamBenim hayatım zıvanadan çıkmış durumda. Hangi derdime yanam
İlk olarak eşim ağır grip geçirdi, o ayaklanmadan kızım oldu. Bugün sabahtan oğlum yatmaya başladı. Senelerdir bu kadar hasta olmamışlardır o derece zorlandı, haliyle hepsine özel bakım gerekiyor. Eşim ve kızıma test yaptırdık negatif çıktı şükür.
Benimde bugün boğazlarım yanmaya başladı. Hayırlısı bakalım.
Üstüne regl oldum çok ağrım var. Gastroentrolojiye gitmeme sebep olan derdim yine baş gösterdi, oturup kalkarken yürürken bile canım acıyor. Hiç değilse ben sapasağlam ayakta kalsam
Taşınma işim önümüzdeki haftasonuna kaldı ustalar yine yetiştiremediler.
Bir iki günlük iş var evde. Cuma temizlik firması girecek cumartesi izin alabilirsek taşıyacağız evi.
Ofisede bir tam gün ayırmam lazım kdv dönemi geldi yine.
Neyseki hazırda hunim var böyle dönemler için
Bugün yemek yemeyi unutmuşum, midem guruldayınca aklıma geldi
Çok konuştum yine sizlerde iyisinizdir inşallah. Öptüm hepinizi
Bu arada günaydın herkese.
Bugün ciddi bir spor programı yaptım kendime. İnşallah yapabilirim. Saat 4 gibi başlayacağım kısmetse.
Akşama iftara dolma yapacağım ama kendime fırına kabak atacağım. Planlarım böyle, bakalım artık. Şimdi işlerimi halledeyim. Görüşürüz.
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinSelam kızlar.. Nasılsınız?
Biz bu sabah keyifsiz uyandık biraz, oğlumun kusma sesine uyandım.. Sabahtan beri halsiz yatıyordu öyle, beni de bırakmıyor.. Şimdi iyi çok şükür, evi dağıtmakla meşgul :) benim tüm enerjimi aldı ama sabah sabah
Geçmiş olsun yedigi bir şey mi dokundu acaba ?Selam kızlar.. Nasılsınız?
Biz bu sabah keyifsiz uyandık biraz, oğlumun kusma sesine uyandım.. Sabahtan beri halsiz yatıyordu öyle, beni de bırakmıyor.. Şimdi iyi çok şükür, evi dağıtmakla meşgul :) benim tüm enerjimi aldı ama sabah sabah
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Geçmiş olsun yedigi bir şey mi dokundu acaba ?
2.Günüm
1.öğün 12.30-13.00
2 haşlanmış yumurta
30 gr süzme peynir
100 gr Mevsim salata
3 ceviz
1 salatalık 480 kalori
TesekkurlerSende gözlemlediğim kadarıyla ekmek ya da hamburger tost vb gibi yiyecekler oluyor. Bunlari azaltman lazım. Bir de su miktarın cidden az. Şimdi damacana gibi şişeler var yurt dışında çok popüler onlardan edinebilirsin sürekli gözünün önünde tutman lazım ki su içmeyi unutma
Son bir haftadır ciddi oranda sporunu ve adımlarını artırdın. Takıma ilk geldiğinde yoğun iş hayatı yüzünden vakit ayıramam demiştin ama bu sıra sanırım düzene soktun bu durumu.
Cok gecmis olsunSelam kızlar.. Nasılsınız?
Baya vakit aliyor o isler. Dunde ben bitik haldeydim. Halbuki haftasonu boyle etkilememisti.Merhaba kizlar,
Gunumu oldurduler cocuklar.
Once kucugu sonra buyugu sac kestirmeye goturdum.
Sabahtan dansimi yapmistim allahtan.
Simdi ancak yemek yapmaya kadarcik enerjim kaldi
Baya vakit aliyor o isler. Dunde ben bitik haldeydim. Halbuki haftasonu boyle etkilememisti.
Ben hic bisey yapmadim
Yemegi esime pasladim
Eğer yarın da böyle olursam test yaptırcam canım . yaa regl oldun mu görüyo musun benim hiç böyle gecikmezdi resmen 5 6 gündür yok geçmiş olsun sana daSelam kizlar
Umarim herkes iyidir
E English_teacherrr canim test mi olsan?
Isten nasil geldim bilmiyorum. Regl agrilarim basladi. Eve gelince de geldi missfirim
Agri kesici aldim yattim, uyusam keske. Fayda eder ozaman.
Elma açıktırıyor denedim. Havuç arasıra kahvaltıda tüketirim akşam sahura yada iftar sonrası deneyeyimBen bazen sabah öğünlerimde ekşi yeşil elma ile havuç yiyorum baya naya tok tutuyor
Grupça regl haftası yine galibaSelam kizlar
Umarim herkes iyidir
E English_teacherrr canim test mi olsan?
Isten nasil geldim bilmiyorum. Regl agrilarim basladi. Eve gelince de geldi missfirim
Agri kesici aldim yattim, uyusam keske. Fayda eder ozaman.
Evet yine geldik o haftaya :))Grupça regl haftası yine galibaBenim de bugün öğlen başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?