Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun. Acil şifalar.

Son bir haftadır ciddi oranda sporunu ve adımlarını artırdın. Takıma ilk geldiğinde yoğun iş hayatı yüzünden vakit ayıramam demiştin ama bu sıra sanırım düzene soktun bu durumu.
Gecen yil gibi sadece keto ile veririm diye dusundum.egzersiz az yapmistim.
Ama bu dusunce 1 ayima maloldu ve kilo veremedim.

E simdi hem diyetisyene para verince hem de sonuca ulasmak isteyince hizlandi bazi seyler
Maşallah diyeyim

Tabi işim yogundu bu ara daha sakin sartlardan dolayi.ama kafasina takan yogunlukta da her seyi yapiyormus yoksa oruclu adim atmazdim

Aleykum selam canım..
Çok geçmiş olsun..

Fırında kabağın tadı nasıl oluyor?
Ve nasıl yapıyorsun?

Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin

Geçmiş olsun yedigi bir şey mi dokundu acaba ?

Tesekkurler
kahvalti tarzi ogunlerde bir dilim eksi maya yemegi seviyorum ama onun haricini keseyim en iyisi
su icin neler denedim, arttiramiyorum, yasadigim ulkenin de surekli soguk olmasinin pek faydasi da olmuyor, usuyorsam icemiyorum. su icin hala cabaliyorum, umarim birgun yapacagim

Cok gecmis olsun
Afacan kendine gelmis ama

Merhaba kizlar,

Gunumu oldurduler cocuklar.

Once kucugu sonra buyugu sac kestirmeye goturdum.

Sabahtan dansimi yapmistim allahtan.
Simdi ancak yemek yapmaya kadarcik enerjim kaldi
Baya vakit aliyor o isler. Dunde ben bitik haldeydim. Halbuki haftasonu boyle etkilememisti.
Ben hic bisey yapmadim
Yemegi esime pasladim

Baya vakit aliyor o isler. Dunde ben bitik haldeydim. Halbuki haftasonu boyle etkilememisti.
Ben hic bisey yapmadim
Yemegi esime pasladim

Ben bugun calismiyorum her is bende.
Sozde bir gunu kendime ayirayim diye is degistirmistim

Bu aksam cok iyi bir aksam yemegi planliyorum ama, yarin da 36-40 saatlik oruc yaparim diye, persembeye geldik neticede

Selam kizlar
Umarim herkes iyidir
E English_teacherrr canim test mi olsan?

Isten nasil geldim bilmiyorum. Regl agrilarim basladi. Eve gelince de geldi missfirim
Agri kesici aldim yattim, uyusam keske. Fayda eder ozaman.
Eğer yarın da böyle olursam test yaptırcam canım . yaa regl oldun mu görüyo musun benim hiç böyle gecikmezdi resmen 5 6 gündür yok geçmiş olsun sana da

Selam kizlar
Umarim herkes iyidir
E English_teacherrr canim test mi olsan?

Isten nasil geldim bilmiyorum. Regl agrilarim basladi. Eve gelince de geldi missfirim
Agri kesici aldim yattim, uyusam keske. Fayda eder ozaman.
Grupça regl haftası yine galiba Benim de bugün öğlen başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…