Yaa bu ramazanda kilo alma işi çok zor ya. Ben de zor tutuyorum kendimi. Eşim hep tatlı istiyor 2 gündür yemiyorum. Pide de almıyoruz artık çünkü ben pideyi bitirmeden o sofradan kalmazdım eskiden sıcak sıcak eve getirince birde üstüne tereyağı sürerim. Öff salak gibi canımı çektiriyorum işte. Ama bıraksam inan 3 kilo garanti olur. Artık 10000 adımı muhakkak atmaya çalışıyorum ve akşamları yeşil çay rahatlamamda çok yardımcı oluyor.Bugün tartildim kizlar tam 600 gram almisim ben her oructa en az 3 kilo alirdim bu ramazanda almiyim vermesemde olur diye düşünüyordum. Moralim çok bozuldu boyle giderse Ramazan süresinde kilo alacagim. Sahur yapmamam gerek o zaman da enerjisiz kalirim gün icinde iki cocuga yetemem diye korkuyorum. Çok daha az yemege çalışacağım... İftar oncesi cocuklarla disari cikiyoruz zor koşturuyorum peşlerinden ayrica spor yapmaya gucum kalmiyor iftar sonrasi da cok yapamiyorum. İnsallah bu hafta vücudum duzene alışır en azından kilo almam...son ihtimal artik sahur yapmam bi de öyle denerim
Çok haklısın. Dün evet çok azdı. Canım pek istemedi. Ama bugun telafi ettim
Senin her günkü gibi yine çok iyi dengeliSahur
1 dilim tereyağlı ekmek
25 gr peynir
3-4 kaşık menemen
2-3 zeytin
4 çilek
2 ceviz
1 bardak tek şekerli çay
1 litre su
İftar
1 kepçe tarhana
5-6 adet köfte (100-120 gr)
Salata
500 ml su
Su 3 olacak kısmetse.
Spor
1 saat yürüyüş 60 puan
9533 adım 285 puan
10 dk wallsit 200 puan
5 dk plank 100 puan
Toplam: 645 p
sedulu Arrietty_ H3RA_ E Emeeelll
Eki Görüntüle 2830516
Offf geldi mi üst üste gelir zaten. Çok geçmiş olsun.Kızlar selamBenim hayatım zıvanadan çıkmış durumda. Hangi derdime yanam
İlk olarak eşim ağır grip geçirdi, o ayaklanmadan kızım oldu. Bugün sabahtan oğlum yatmaya başladı. Senelerdir bu kadar hasta olmamışlardır o derece zorlandı, haliyle hepsine özel bakım gerekiyor. Eşim ve kızıma test yaptırdık negatif çıktı şükür.
Benimde bugün boğazlarım yanmaya başladı. Hayırlısı bakalım.
Üstüne regl oldum çok ağrım var. Gastroentrolojiye gitmeme sebep olan derdim yine baş gösterdi, oturup kalkarken yürürken bile canım acıyor. Hiç değilse ben sapasağlam ayakta kalsam
Taşınma işim önümüzdeki haftasonuna kaldı ustalar yine yetiştiremediler.
Bir iki günlük iş var evde. Cuma temizlik firması girecek cumartesi izin alabilirsek taşıyacağız evi.
Ofisede bir tam gün ayırmam lazım kdv dönemi geldi yine.
Neyseki hazırda hunim var böyle dönemler için
Bugün yemek yemeyi unutmuşum, midem guruldayınca aklıma geldi
Çok konuştum yine sizlerde iyisinizdir inşallah. Öptüm hepinizi
Geçmiş olsun. Umarım bir an önce atlatırsınız. Bol sıvı lazım tabiki.Kızlar selamBenim hayatım zıvanadan çıkmış durumda. Hangi derdime yanam
İlk olarak eşim ağır grip geçirdi, o ayaklanmadan kızım oldu. Bugün sabahtan oğlum yatmaya başladı. Senelerdir bu kadar hasta olmamışlardır o derece zorlandı, haliyle hepsine özel bakım gerekiyor. Eşim ve kızıma test yaptırdık negatif çıktı şükür.
Benimde bugün boğazlarım yanmaya başladı. Hayırlısı bakalım.
Üstüne regl oldum çok ağrım var. Gastroentrolojiye gitmeme sebep olan derdim yine baş gösterdi, oturup kalkarken yürürken bile canım acıyor. Hiç değilse ben sapasağlam ayakta kalsam
Taşınma işim önümüzdeki haftasonuna kaldı ustalar yine yetiştiremediler.
Bir iki günlük iş var evde. Cuma temizlik firması girecek cumartesi izin alabilirsek taşıyacağız evi.
Ofisede bir tam gün ayırmam lazım kdv dönemi geldi yine.
Neyseki hazırda hunim var böyle dönemler için
Bugün yemek yemeyi unutmuşum, midem guruldayınca aklıma geldi
Çok konuştum yine sizlerde iyisinizdir inşallah. Öptüm hepinizi
İşte bu hal bana da çok oluyor.Ben bugun cok tembelım yaa. Kafamı kaldrasım yok. Uykum var. Yemek yapmaya calsııyorum ayakta zor duruyorum resmen. Nasıl tamamlanacak bu adımlar
HoşgeldinizHoşbuldum teşekkür ederim
Hoşbuldum
Diyetisyen ile çalıştım sonuç kilo aldım nedeni ise yeme ataklarım
Reaktif hipoglisemi yemekten sonraki kan şekeri düşmesi sonucu vücut sürekli açlık hissi ile üşüme titreme vs gibi tepkiler veriyor
Bende 2 saat beslenerek diyetisyen yardımı ile kilo vermeye çalıştım ancak diyetlerim 3 gün sürüyor 4. gün kendimi şuursuzca çikolata kavanozunun başında buluyorum inanın bir kavanoz Nutella yediğim günü biliyorum
hoşgeldin canım. hedef kilondan bahsetmemişsin. kaç kiloya inmek istiyorsun? aralıklı oruç yerine glisemik indeksi düşük bir diyet tercih etsen daha iyi olmaz mı?
Hoşbuldum teşekkür ederim 62-64 civarı
denedim ama yedikçe ara yaptıkça daha çok yedim..Diyetisyenle bile sonuç alamadım
Teşekkür ederim ilk gün için idare eder
Sanırım oruc etkısı. Bıde ben calısmaya alıskınım ya temızlıge ya yemege verıyorum kendımı calısmadıgımdan. Ama spora veremıyorumİşte bu hal bana da çok oluyor.
Temizliğe vermen de güzel. Ben onu bile zor yapıyorum. Yarından itibaren vitamin içmeye başlayacağım.Sanırım oruc etkısı. Bıde ben calısmaya alıskınım ya temızlıge ya yemege verıyorum kendımı calısmadıgımdan. Ama spora veremıyorum
Var canım. Spor puanı için asıl listede olmana gerek yok. Her gün yaptığın sporu puanlayıp yazmalısın.Benim bir sorum olacak. Menü,su ve spor yazdıgımız grupta arkadaşlar sporlarının puanını da yazarak gönderiyor. Ben listede değilim gerek yok değil mi buna?
Tamam öyleyse ben de artık öyle yapayım :) teşekkür ederim.Var canım. Spor puanı için asıl listede olmana gerek yok. Her gün yaptığın sporu puanlayıp yazmalısın.
Ben 1 er litre yani toplamda 2 litre ancak içebiliyorum ve çok şişiriyorTakımın genel olarak suyu çok azaldı. Bence arttırmak lazım. Zaten tüm gün susuz kalıp iftardan sahura içmemek; metabolizmayı durdurmak demek. Geç yemek yiyoruz, en azından suyla metabolizmayı hızlandırmak lazım.
Ben daha hiç girmedim Asya marketlerine bir ara uğrayayım en iyisiSelam canim anca simdi yaziyorum
Malesef Bende anca buyuk sekilde bulabiliyorum. Kore veya thai marketlerinde. Hic yokdan iyidir diye aldim. Cok uzun zaman oldu bamya yiyeli
Anladım kaptanım hiçbirsey yazmayıncaMalesef hafta ortasi izne ayrildicumaya kadar kal desemde..
Selam canım ben geçen hafta ramazanda hep 3lt tamamladım iftar sonrası 2lt, sahur 1lt. Haftasonu diyetisyenim suyu biraz azalt dedi. Senin kiloya göre 3 Ramazan’da çok fazla dedi. Kısa bir sürede içmeye çalıştığın için böbrekleri yorar hem de ekstra ödem olur dedi. Normalde Kilo başı 30ml su sanırım yanlış hatırlamıyorsam. İçmemiz gerekeni o şekilde hesaplayabiliriz . zayıflamak için ekstra su içilmeli ama Ramazan’da daha dikkat edilmeli benceTakımın genel olarak suyu çok azaldı. Bence arttırmak lazım. Zaten tüm gün susuz kalıp iftardan sahura içmemek; metabolizmayı durdurmak demek. Geç yemek yiyoruz, en azından suyla metabolizmayı hızlandırmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?