Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaa bu ramazanda kilo alma işi çok zor ya. Ben de zor tutuyorum kendimi. Eşim hep tatlı istiyor 2 gündür yemiyorum. Pide de almıyoruz artık çünkü ben pideyi bitirmeden o sofradan kalmazdım eskiden sıcak sıcak eve getirince birde üstüne tereyağı sürerim. Öff salak gibi canımı çektiriyorum işte. Ama bıraksam inan 3 kilo garanti olur. Artık 10000 adımı muhakkak atmaya çalışıyorum ve akşamları yeşil çay rahatlamamda çok yardımcı oluyor.

Canım menün çok az ve hiç besleyici değil bence. Bu kadar açlığa sıfır protein olmaz. Sahurda en azından yumurta, ceviz filan yemelisin. Bak 10 bin de adımın var. Halsiz düşmeyesin. E Emeeelll
Çok haklısın. Dün evet çok azdı. Canım pek istemedi. Ama bugun telafi ettim
Senin her günkü gibi yine çok iyi dengeli Afiyet olsun canım ❤

Offf geldi mi üst üste gelir zaten. Çok geçmiş olsun.
Hem taşınma hem iş Allah kolaylık versin canım.

Geçmiş olsun. Umarım bir an önce atlatırsınız. Bol sıvı lazım tabiki.
Taşınma işinde de geç olsun da güç olmasın diyeyim.
beyanname önemli iş. Kolay gelsin.

Hoşgeldiniz
Troidlerinize baktırdınız mı?
Bu hastalığın altında yatan neden araştırıldı mı?

Sanırım oruc etkısı. Bıde ben calısmaya alıskınım ya temızlıge ya yemege verıyorum kendımı calısmadıgımdan. Ama spora veremıyorum
Temizliğe vermen de güzel. Ben onu bile zor yapıyorum. Yarından itibaren vitamin içmeye başlayacağım.

Benim bir sorum olacak. Menü,su ve spor yazdıgımız grupta arkadaşlar sporlarının puanını da yazarak gönderiyor. Ben listede değilim gerek yok değil mi buna?
Var canım. Spor puanı için asıl listede olmana gerek yok. Her gün yaptığın sporu puanlayıp yazmalısın.

Ben 1 er litre yani toplamda 2 litre ancak içebiliyorum ve çok şişiriyor ( ne kadar içmeliyiz ki acaba

Selam canim anca simdi yaziyorum
Malesef Bende anca buyuk sekilde bulabiliyorum. Kore veya thai marketlerinde. Hic yokdan iyidir diye aldim. Cok uzun zaman oldu bamya yiyeli
Ben daha hiç girmedim Asya marketlerine bir ara uğrayayım en iyisi
Malesef hafta ortasi izne ayrildi cumaya kadar kal desemde..
Anladım kaptanım hiçbirsey yazmayınca

Selam canım ben geçen hafta ramazanda hep 3lt tamamladım iftar sonrası 2lt, sahur 1lt. Haftasonu diyetisyenim suyu biraz azalt dedi. Senin kiloya göre 3 Ramazan’da çok fazla dedi. Kısa bir sürede içmeye çalıştığın için böbrekleri yorar hem de ekstra ödem olur dedi. Normalde Kilo başı 30ml su sanırım yanlış hatırlamıyorsam. İçmemiz gerekeni o şekilde hesaplayabiliriz . zayıflamak için ekstra su içilmeli ama Ramazan’da daha dikkat edilmeli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…