- 24 Mart 2021
- 797
- 3.500
- 28
Kaptan ben pek anlamam ama bunlar az değilmi vucudun için güçsüz kalmayasın sağlıksız gözüküyor da yinede işine karişmiş gibi olmiyimIyi aksamlar kizlar
Niyetli basladim güne
Sahur 1 tost
Aksam yemegi
1 kucuk kase yalanci iskembe corbasi
3 yk karabuğdayli Cacik
2,5 L su
Spor
30 dk deepti 180 p
6780 adim 203p
Toplam 383 p
@sadece_bensedulu @neutral
Yatakdan zor kalktim aksam icin.Kaptan ben pek anlamam ama bunlar az değilmi vucudun için güçsüz kalmayasın sağlıksız gözüküyor da yinede işine karişmiş gibi olmiyim
Test muhtemelen yaparlar bu sıra hemen hemen her belirtiye test yapmaya başladılarÇok sağol canım valla çok iyi olur iyi olacağım yerde daha kötü oluyorum eşim gelsin bi acile gidelim bakalım test alırlarsa
Canım bütün gün yoğundum. Hiç giremedim o yüzden. Kusura bakma şimdi gördüm. Tadı çok güzel oluyor. Yağlı kağıt üzerine yarım ay şeklinde doğrayıp; karabiber, kekik, zerdeçal, kimyon, tuz ve zeytinyağı koyup 30 dk 200 derecede pişiriyorum. En son dereotu ve yoğurt. Hafif ve doyurucu oluyor.Aleykum selam canım..
Çok geçmiş olsun..
Fırında kabağın tadı nasıl oluyor?
Ve nasıl yapıyorsun?
Yaptım kuzum. Yazacağım şimdi.00
Tatlım yaptın mı sporlarının
Baya yorucu gecmis gününİyi akşamlar kızlar.
Nasılsınız, napıyorsunuz??
Ben günlük enerjimi bitirmiş durumdayım
Öğlene kadar oğlum yanından kalkmama bile izin vermedi, öğlen kendine gelince başladı etrafı dağıtmaya.. Topla, yemek hazırla derken yedirip uyuttum biraz rahat nefes aldım..
Akşama da eşimin arkadaşları gelicek diye birşeyler hazırlayayım dedim, kek, muffin, kurabiye hazırladım onlara, hepimize de ayrı ayrı yemek yapınca tükendim
Daha mutfak toparlanıp bulaşıklar yıkanacak, ufaklığı bekliyorum uyusun kalkayım, kaç kere yarım bıraktım işi, bu sefer de bırakırsam hiç toparlamam bence
2.öğün 19.00
6 yk kısır
2 kepçe tavuksuyu çorba
Mevsim salata
avuç içi pide
yoğurt
2 litre su
20 dk egzersiz 20.6=120 puan
Salata sebze ???Iyi aksamlar kizlar
Niyetli basladim güne
Sahur 1 tost
Aksam yemegi
1 kucuk kase yalanci iskembe corbasi
3 yk karabuğdayli Cacik
2,5 L su
Spor
30 dk deepti 180 p
6780 adim 203p
Toplam 383 p
@sadece_bensedulu @neutral
Merhabalar
Sahur
1 yumurta
1 dilim tereyağlı ekmek
7 zeytin
25 gr peynir
6-7 küçük çilek
1 litre su
İftar
1 küçük kabak dolması
1 kase yoğurt
Mevsim salata
600 ml su
Suyu 2.5 yaparım en az.
Spor
45 Dk chloe 450 p
10 dk wallsit 200p (tek ara ile durdum 5+5)
30 dk zumba 240 puan
8300 adım 250 p
60 dk yürüyüş 60 puan
Toplam: 1200 p
Arrietty_ sedulu @Emeeelll
Eki Görüntüle 2831395
Arrietty_ sedulu @neutral Alys
kizlar bugün niyetli degildim. Benim migren tavan yaptı hastaneye gittik. Serum ve oksijen verdiler. O biraz iyi geldi. Menumu paylasayim gerci pek bisi yemedim ama. Ugrayamadim ortak kusura bakma
sabah 1 barfak sut
Aksam 1 kase yayla corbasi ve 4 5 tane cilek
Su 1 litre civari pek icemedim
9 bin adim 270 puan
Canım çok geçmiş olsun, inşaallah bir an evvel düzelirsinizÇok sağol canım valla çok iyi olur iyi olacağım yerde daha kötü oluyorum eşim gelsin bi acile gidelim bakalım test alırlarsa
Benim kız niye yatmıyor yaaBaya yorucu gecmis günün
Ben Eve geldim direk yattim
Sonra esim kizi parka cikarinca kalktim önce dansi cikardim aradan. Sonra oglum dersini yaparken Bende yaninda oturdum. Biraz ders calistirdim.
Cacigi yapip aksam yemegi yiyip yattim yine
Cocuklarda az önce yatti.
Merhaba kendi adıma çok şükür iyiyim canımİyi akşamlar kızlar.
Nasılsınız, napıyorsunuz??
Ben günlük enerjimi bitirmiş durumdayım
Öğlene kadar oğlum yanından kalkmama bile izin vermedi, öğlen kendine gelince başladı etrafı dağıtmaya.. Topla, yemek hazırla derken yedirip uyuttum biraz rahat nefes aldım..
Akşama da eşimin arkadaşları gelicek diye birşeyler hazırlayayım dedim, kek, muffin, kurabiye hazırladım onlara, hepimize de ayrı ayrı yemek yapınca tükendim
Daha mutfak toparlanıp bulaşıklar yıkanacak, ufaklığı bekliyorum uyusun kalkayım, kaç kere yarım bıraktım işi, bu sefer de bırakırsam hiç toparlamam bence
Herkese iyi geceler kızlar
Kız bu adım ne ? Saati mi takmadın ? Tamam 10 binler beklemiyorum ama cidden çok çok dusuk bir hareketSahur 1h yumurta, 1s b süt, 4 b su
İftar 1tabak sebze yemeği, 1 kase tarhana çorbası, 3 hurma, 2bardak su
Su 6 bardak
Spor 574 adım = 17 puan
Arrietty_ sedulu @neutral
Eki Görüntüle 2831418
Sagol canim iyiyim topladim bugun. Ya bende bikac yıldır var migren ama ne tetikliyor çözebilmiş degilim. Burdan da uzak kaldim ama cok daha iyiyim. Yarin burdayım sohbetinize dahil olurum insallqhAy canim ben mesajini dun okudum ama cok yorgundum cevap yazmadim galiba.
Umarim daha iyisindir. Gecmis olsun yeniden.
Migreni tetikleyen bir sey var mi normalde bildigin? Cok kotu bir durum, umarim ilaclar ise yaramıştır.
Sagol canim iyiyim topladim bugun. Ya bende bikac yıldır var migren ama ne tetikliyor çözebilmiş degilim. Burdan da uzak kaldim ama cok daha iyiyim. Yarin burdayım sohbetinize dahil olurum insallqh
Alys haklısın canım. Bugün protein düşük oldu biraz. Sahurda çift yumurta yemeyi düşünüyorum iştahım olursa bakalım.
İştahım aşırı kapalı ya, güçsüz kalmamak için yiyorum resmen. Ben de şaşkınım bu duruma. Artık nasıl şartladıysam kendimi.Ay istahsiz olmak da bir bana nasip olmuyor
Ne guzel, canin istemiyorsa zorlama tabiki, demek ki yetiyor diye dusunurum ben oyle durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?