Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi aksamlar kizlar
Niyetli basladim güne

Sahur 1 tost
Aksam yemegi
1 kucuk kase yalanci iskembe corbasi
3 yk karabuğdayli Cacik

2,5 L su
Spor
30 dk deepti 180 p
6780 adim 203p
Toplam 383 p

@sadece_ben sedulu @neutral
Kaptan ben pek anlamam ama bunlar az değilmi vucudun için güçsüz kalmayasın sağlıksız gözüküyor da yinede işine karişmiş gibi olmiyim

Aleykum selam canım..
Çok geçmiş olsun..

Fırında kabağın tadı nasıl oluyor?
Ve nasıl yapıyorsun?
Canım bütün gün yoğundum. Hiç giremedim o yüzden. Kusura bakma şimdi gördüm. Tadı çok güzel oluyor. Yağlı kağıt üzerine yarım ay şeklinde doğrayıp; karabiber, kekik, zerdeçal, kimyon, tuz ve zeytinyağı koyup 30 dk 200 derecede pişiriyorum. En son dereotu ve yoğurt. Hafif ve doyurucu oluyor.
00

Tatlım yaptın mı sporlarının
Yaptım kuzum. Yazacağım şimdi.

İyi akşamlar kızlar.
Nasılsınız, napıyorsunuz??

Ben günlük enerjimi bitirmiş durumdayım
Öğlene kadar oğlum yanından kalkmama bile izin vermedi, öğlen kendine gelince başladı etrafı dağıtmaya.. Topla, yemek hazırla derken yedirip uyuttum biraz rahat nefes aldım..
Akşama da eşimin arkadaşları gelicek diye birşeyler hazırlayayım dedim, kek, muffin, kurabiye hazırladım onlara, hepimize de ayrı ayrı yemek yapınca tükendim
Daha mutfak toparlanıp bulaşıklar yıkanacak, ufaklığı bekliyorum uyusun kalkayım, kaç kere yarım bıraktım işi, bu sefer de bırakırsam hiç toparlamam bence

Baya yorucu gecmis günün
Ben Eve geldim direk yattim
Sonra esim kizi parka cikarinca kalktim önce dansi cikardim aradan. Sonra oglum dersini yaparken Bende yaninda oturdum. Biraz ders calistirdim.
Cacigi yapip aksam yemegi yiyip yattim yine
Cocuklarda az önce yatti.

2.öğün 19.00
6 yk kısır
2 kepçe tavuksuyu çorba
Mevsim salata
avuç içi pide
yoğurt

2 litre su
20 dk egzersiz 20.6=120 puan

Kisir ve pide ayni ogunde fazla olmus bence. Birini tercih etmeye bak derim.
Iyi aksamlar kizlar
Niyetli basladim güne

Sahur 1 tost
Aksam yemegi
1 kucuk kase yalanci iskembe corbasi
3 yk karabuğdayli Cacik

2,5 L su
Spor
30 dk deepti 180 p
6780 adim 203p
Toplam 383 p

@sadece_ben sedulu @neutral
Salata sebze ???
Cidden bazi gunler hic yemiyorsun yedigin gunler de kus kadar sebze oluyor 2 yk falan. En degerli besinlerden kendini mahrum birakiyorsun. Sagliksiz bir beslenmeye donusebilir bu durum, aman dikkat et. Bir de mezunsun yani

Yogurduna chia falan katarak proteini artirabilirsin belki. Yaptigin spora gore protein oranin az diye dusunuyorum. Diger her sey

Ay canim ben mesajini dun okudum ama cok yorgundum cevap yazmadim galiba.

Umarim daha iyisindir. Gecmis olsun yeniden.

Migreni tetikleyen bir sey var mi normalde bildigin? Cok kotu bir durum, umarim ilaclar ise yaramıştır.

Benim kız niye yatmıyor yaa
Dün akşam spor yaparken ayağıma dolanıp durdu, bir yandan da beni taklit etmeye çalışıyor kıyamıyorum da aaah ah

Merhaba kendi adıma çok şükür iyiyim canım
Bugün boş günümdü
Yemeklerim de dünden hazırdı
Evde kalmayıp anneme gittim. Sonra da kütüphaneye arkadaşımı ziyarete gittim
Gitmişken bir de evdeki kitaplar yetmemiş gibi kitap aldım
Mesai bitince arkadaşla yürüyüş yaptık
Yürüyüş sonrası da marketleri gezdik
Eve dönünce erkenden yemeğimi yedim
oğlanlar geldi onların da sofrasını hazırladım
Ortalığı topladım
Bir taraftan kitap okuyorum bir taraftan dizi seyrediyorum fakat yatmaya gidip yastığa kafayı koysam uyuyacağım neredeyse o derece yani

Son düzenleme:
Ay canim ben mesajini dun okudum ama cok yorgundum cevap yazmadim galiba.

Umarim daha iyisindir. Gecmis olsun yeniden.

Migreni tetikleyen bir sey var mi normalde bildigin? Cok kotu bir durum, umarim ilaclar ise yaramıştır.
Sagol canim iyiyim topladim bugun. Ya bende bikac yıldır var migren ama ne tetikliyor çözebilmiş degilim. Burdan da uzak kaldim ama cok daha iyiyim. Yarin burdayım sohbetinize dahil olurum insallqh

Ay istahsiz olmak da bir bana nasip olmuyor
Ne guzel, canin istemiyorsa zorlama tabiki, demek ki yetiyor diye dusunurum ben oyle durumda
İştahım aşırı kapalı ya, güçsüz kalmamak için yiyorum resmen. Ben de şaşkınım bu duruma. Artık nasıl şartladıysam kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…