Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Akşama kadar geçersin beni
00
Tatlım yaptın mı sporlarının

Eşim yavrunun toparlamsına sevindim onlar hasta olunca daha çok üzülüyoruz çünkü inşeAllah tez zamanda sen de düzelşrsin.

Ahh onlar hasta olmasın yoksa bütün enerjilerimiz yerlerde üzüntüden Rabbim bütün yavrularımıza sağlıklı ömür nasip etsin

Sağlıklı tatlı önerileriniz var mı kızlar, hindistan cevizi toplarını biliyorum ve denedim çok güzel oldu.
Pratik olacak bir şeyler olsun istiyorum ki hemenn yiyim

En kolayi bir iki kare bitter bence.

Onun disinda ben kahvaltiya sekersiz kremaya cok az surup ekleyip cilekle servis edilen halini yaparim, cok da doyurucu olur krema yagli oldugu icin ama sekeri az oluyor.

Yulafli karisimlar bana cok tatli geliyor ayrica, yiyemiyorum hatta.

Yine dogal recel, bal, pekmez, 1 2 tatli kasigi kadar kahvaltida tuketebiliyorum, özellikle spor yapacagim gunler.

Sağlıklı tatlı önerileriniz var mı kızlar, hindistan cevizi toplarını biliyorum ve denedim çok güzel oldu.
Pratik olacak bir şeyler olsun istiyorum ki hemenn yiyim
Sunu evdekiler cok begendi. Ufak kase yaparsan ve bugun menün de karb yoksa sorun olmaz bence. Yarin ödül gununde Yemen daha iyi olur aslinda
sedulu sen ne dersin?

Yarin degil ki

Bu tarif güzelmiş cuma ödül öğünü için güzel gider bende yapayım bari bir ara

Teşekkür ederim canım

Efsane duruyor tatlı bunu yersem hem adimi tamamlamam lazim hem de kardiyo yapmam lazim,bu tatlıyı deneme sürecinden sonra yerim

Yok canım ben 3-3.5 litre içmeliyiz demiyorum zaten. Ama 2.5 altına da inilmemeli bence. 1 litre, 1.5 litre de çok az.

O zaman ben abartmışım suyu.
1.5lt yetermiş bana. Ama ben gece sahura kadar uyumuyorum ki.
Tabiki en az 2lt olmalı ama ben de sey kafası vardı ben ne kadar çok içersem o kadar iyi deyip suya çok yükleniyordum. Burda 3lt yazıyordum ama onu geçtiği çok oluyordu. Böyle düşünenler varsa diye diyetisyenimin dediğini paylaştım.

Senin diyetisyene katılıyorum o yüzden günlük sadece 2 lt su içmeye çalışıyorum

Nasıl oldu canım oğlan? Muaf tutarım istersen menü de paylasma hastalıkta zor olur

Nasıl oldu canım oğlan? Muaf tutarım istersen menü de paylasma hastalıkta zor olur
Çok sağol canım valla çok iyi olur iyi olacağım yerde daha kötü oluyorum eşim gelsin bi acile gidelim bakalım test alırlarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…