- 8 Eylül 2011
- 209
- 530
- 103
00Akşama kadar geçersin beni
Tatlım yaptın mı sporlarınınBu arada günaydın herkese.
Bugün ciddi bir spor programı yaptım kendime. İnşallah yapabilirim. Saat 4 gibi başlayacağım kısmetse.
Akşama iftara dolma yapacağım ama kendime fırına kabak atacağım. Planlarım böyle, bakalım artık. Şimdi işlerimi halledeyim. Görüşürüz.
Eşim yavrunun toparlamsına sevindim onlar hasta olunca daha çok üzülüyoruz çünküGünaydın kızlar soran herkese çok teşekkür ederim toparlamaya çalışıyorum insan bi yandan da korkuyo korona mı oldum diye inşallah değilimdir oğlum daha iyi o toparladı da ben kötüye gittim şimdi bide öksürük başladı bakalım . hala regl olamadım neden böyle oldu onu da anlayamadım
Ahh onlar hasta olmasın yoksa bütün enerjilerimiz yerlerde üzüntüdenSelam kızlar.. Nasılsınız?
Biz bu sabah keyifsiz uyandık biraz, oğlumun kusma sesine uyandım.. Sabahtan beri halsiz yatıyordu öyle, beni de bırakmıyor.. Şimdi iyi çok şükür, evi dağıtmakla meşgul :) benim tüm enerjimi aldı ama sabah sabah
Sağlıklı tatlı önerileriniz var mı kızlar, hindistan cevizi toplarını biliyorum ve denedim çok güzel oldu.
Pratik olacak bir şeyler olsun istiyorum ki hemenn yiyim
Sunu evdekiler cok begendi. Ufak kase yaparsan ve bugun menün de karb yoksa sorun olmaz bence. Yarin ödül gununde Yemen daha iyi olur aslindaSağlıklı tatlı önerileriniz var mı kızlar, hindistan cevizi toplarını biliyorum ve denedim çok güzel oldu.
Pratik olacak bir şeyler olsun istiyorum ki hemenn yiyim
Sunu evdekiler cok begendi. Ufak kase yaparsan ve bugun menün de karb yoksa sorun olmaz bence. Yarin ödül gununde Yemen daha iyi olur aslinda
sedulu sen ne dersin?
Tutku Kaya on Instagram: "✨FİT CHEESECAKE CUP✨ Daha önce reels olarak tarifini paylaştığım bu şahane tarifi size bidaha hatırlatmak istedim çünkü enn sevdiğim tariflerden biri , çok lezzetli ve çok fresh oluyor😍 Yapması da yemesi de çok keyifli 🥳 Ger
5,067 likes, 87 comments - tuttyyummy on April 10, 2021: "✨FİT CHEESECAKE CUP✨ Daha önce reels olarak tarifini paylaştığım bu şahane tarifi size bidaha hatırlatmak istedim çünkü enn sevdiğim tariflerden biri , çok lezzetli ve çok fresh oluyor😍 Yapması da yemesi de çok keyifli 🥳 Gerçekten...www.instagram.com
Ahaha yaa olamazYarin degil ki
Kız Bende takvime bakıyom yarın mıydı cuma diyeYarin degil ki
Benimde hastalık başıma vurdu aneyy ölüyomRegl basima vurdu
Tamam miii
Bu tarif güzelmiş cuma ödül öğünü için güzel gider bende yapayım bari bir araSunu evdekiler cok begendi. Ufak kase yaparsan ve bugun menün de karb yoksa sorun olmaz bence. Yarin ödül gununde Yemen daha iyi olur aslinda
sedulu sen ne dersin?
Tutku Kaya on Instagram: "✨FİT CHEESECAKE CUP✨ Daha önce reels olarak tarifini paylaştığım bu şahane tarifi size bidaha hatırlatmak istedim çünkü enn sevdiğim tariflerden biri , çok lezzetli ve çok fresh oluyor😍 Yapması da yemesi de çok keyifli 🥳 Ger
5,067 likes, 87 comments - tuttyyummy on April 10, 2021: "✨FİT CHEESECAKE CUP✨ Daha önce reels olarak tarifini paylaştığım bu şahane tarifi size bidaha hatırlatmak istedim çünkü enn sevdiğim tariflerden biri , çok lezzetli ve çok fresh oluyor😍 Yapması da yemesi de çok keyifli 🥳 Gerçekten...www.instagram.com
Bugünü bende perşembe diye düşündüm hepAhaha yaa olamaz
Ben niye bugunu Persembe saniyorum
Teşekkür ederim canımEn kolayi bir iki kare bitter bence.
Onun disinda ben kahvaltiya sekersiz kremaya cok az surup ekleyip cilekle servis edilen halini yaparim, cok da doyurucu olur krema yagli oldugu icin ama sekeri az oluyor.
Yulafli karisimlar bana cok tatli geliyor ayrica, yiyemiyorum hatta.
Yine dogal recel, bal, pekmez, 1 2 tatli kasigi kadar kahvaltida tuketebiliyorum, özellikle spor yapacagim gunler.
Efsane duruyor tatlı bunu yersem hem adimi tamamlamam lazim hem de kardiyo yapmam lazim,bu tatlıyı deneme sürecinden sonra yerimSunu evdekiler cok begendi. Ufak kase yaparsan ve bugun menün de karb yoksa sorun olmaz bence. Yarin ödül gununde Yemen daha iyi olur aslinda
sedulu sen ne dersin?
Yok canım ben 3-3.5 litre içmeliyiz demiyorum zaten. Ama 2.5 altına da inilmemeli bence. 1 litre, 1.5 litre de çok az.
Tabiki en az 2lt olmalı ama ben de sey kafası vardı ben ne kadar çok içersem o kadar iyi deyip suya çok yükleniyordum. Burda 3lt yazıyordum ama onu geçtiği çok oluyordu. Böyle düşünenler varsa diye diyetisyenimin dediğini paylaştım.O zaman ben abartmışım suyu.
1.5lt yetermiş bana. Ama ben gece sahura kadar uyumuyorum ki.
Senin diyetisyene katılıyorum o yüzden günlük sadece 2 lt su içmeye çalışıyorumSelam canım ben geçen hafta ramazanda hep 3lt tamamladım iftar sonrası 2lt, sahur 1lt. Haftasonu diyetisyenim suyu biraz azalt dedi. Senin kiloya göre 3 Ramazan’da çok fazla dedi. Kısa bir sürede içmeye çalıştığın için böbrekleri yorar hem de ekstra ödem olur dedi. Normalde Kilo başı 30ml su sanırım yanlış hatırlamıyorsam. İçmemiz gerekeni o şekilde hesaplayabiliriz . zayıflamak için ekstra su içilmeli ama Ramazan’da daha dikkat edilmeli bence
Nasıl oldu canım oğlan? Muaf tutarım istersen menü de paylasma hastalıkta zor olurMenüm sahur 1 haş yum 1 dilim tb ekmeği 1 dilim peynir domates salatalık yeşillik
İftar 1 kase tarhana çorbası 2 kaşık bulgur pilavı patlıcan yemeği haşlanmış karnabahar salatası
Su 2.5 lt 3 olur inşallah
5000 adım 150 puan beni bu hafta spordan muaf tuttasanız keşke hiç bişe yapamıyorum sadece gün içindeki adımlarım var
Arrietty_ sedulu @neutral Asi Matmazel
Çok sağol canım valla çok iyi olur iyi olacağım yerde daha kötü oluyorum eşim gelsin bi acile gidelim bakalım test alırlarsaNasıl oldu canım oğlan? Muaf tutarım istersen menü de paylasma hastalıkta zor olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?