Ben bazen sabah öğünlerimde ekşi yeşil elma ile havuç yiyorum baya naya tok tutuyorTamm. Yaptım. Ama bir bardak süt 3 bardak su ile yaptım
Bilmem doyurmuyor tok hissettirmiyor. Açıktırıyor da. Ama dediğin ana yemek gibi filan bi deneyeyin ton balığı filan katarım.
En Az 2.5 litre olması lazım bence. İftardan yatana, sahura kalktığımız andan imsağa kadar sürekli su içmemiz lazım. Ben çay bile içmiyorum su içmemi engellemesin diye. İftardan sonra da hiçbir şey yemiyorum ki yine su içebileyim. Yoksa vakit kalmıyor.Ben 1 er litre yani toplamda 2 litre ancak içebiliyorum ve çok şişiriyor( ne kadar içmeliyiz ki acaba?
Yok canım ben 3-3.5 litre içmeliyiz demiyorum zaten. Ama 2.5 altına da inilmemeli bence. 1 litre, 1.5 litre de çok az.Selam canım ben geçen hafta ramazanda hep 3lt tamamladım iftar sonrası 2lt, sahur 1lt. Haftasonu diyetisyenim suyu biraz azalt dedi. Senin kiloya göre 3 Ramazan’da çok fazla dedi. Kısa bir sürede içmeye çalıştığın için böbrekleri yorar hem de ekstra ödem olur dedi. Normalde Kilo başı 30ml su sanırım yanlış hatırlamıyorsam. İçmemiz gerekeni o şekilde hesaplayabiliriz . zayıflamak için ekstra su içilmeli ama Ramazan’da daha dikkat edilmeli bence
Teşekkür ederim canımBugün menün çok güzel. Afiyet olsun eşim.
Spor puanları ilk sayfada yazıyor oraya bakarak hesap yapmalısın canım. Ertesi gün tablo hazırlarken bize kolaylık oluyor diğer türlü hesaplanmayan sporları tabloya eklemiyoruz.Benim bir sorum olacak. Menü,su ve spor yazdıgımız grupta arkadaşlar sporlarının puanını da yazarak gönderiyor. Ben listede değilim gerek yok değil mi buna?
Olsun üzülme, hepimiz denk geliyoruz tartı döneminde. Artı çıkma ihtimalin var, motivasyonunu düşürme artı görürsen.Günaydın kızlar herkes nasıl, tartı öncesi regl oldum
canim rest gunu dedigin benim spor yapabilmis gunum, harikasin. menun de cok az geldi bana.. mezun olup hala harika menuler sporlar, boyle bir daha gelmez kilolar geriKahvaltı
1 haşlanmış yumurta 2 salatalık yesil çay 30 gr çeçil peyniri
Akşam
Fırında kabak ve 3 yk yoğurt
Su 2.5 lt
Chloe ting 40 dk 400 puan
10100 adım 303 puan
Toplam 703 puan
Rest günü gibi oldu bugün ama chloe programim vardı onu yaptım sadece
Arrietty_ stitch
Eki Görüntüle 2830542 Eki Görüntüle 2830541
Üzülme canım geçen hafta uykusuzluk yorgunluk beslenme saatlerinde değişiklik ve adet ile birlikte cuma günü +1.1 kg yı tartıda gördümGünaydın kızlar herkes nasıl, tartı öncesi regl oldum
Takımın genel olarak suyu çok azaldı. Bence arttırmak lazım. Zaten tüm gün susuz kalıp iftardan sahura içmemek; metabolizmayı durdurmak demek. Geç yemek yiyoruz, en azından suyla metabolizmayı hızlandırmak lazım.
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.Günaydın kızlar soran herkese çok teşekkür ederim toparlamaya çalışıyorum insan bi yandan da korkuyo korona mı oldum diye inşallah değilimdir oğlum daha iyi o toparladı da ben kötüye gittim şimdi bide öksürük başladı bakalım . hala regl olamadım neden böyle oldu onu da anlayamadım
❤❤ amin canım çok sağolÇok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
Sende gözlemlediğim kadarıyla ekmek ya da hamburger tost vb gibi yiyecekler oluyor. Bunlari azaltman lazım. Bir de su miktarın cidden az. Şimdi damacana gibi şişeler var yurt dışında çok popüler onlardan edinebilirsin sürekli gözünün önünde tutman lazım ki su içmeyi unutmacanim rest gunu dedigin benim spor yapabilmis gunum, harikasin. menun de cok az geldi bana.. mezun olup hala harika menuler sporlar, boyle bir daha gelmez kilolar geri
ama dogru olan bu degil mi, ben hala yerimde sayiyorum, biraz daha azaltmam lazim sanirim menulerimi ama suanda bile cok zorlaniyorum ben, ne yapsam
Son bir haftadır ciddi oranda sporunu ve adımlarını artırdın. Takıma ilk geldiğinde yoğun iş hayatı yüzünden vakit ayıramam demiştin ama bu sıra sanırım düzene soktun bu durumu.Gunaydin bugun regl olacagim buna ragmen sonuc iyi gorunuyor tartida.
Adimi 10000e cikardim ve online diyetisyen paketi almistim.
Listeyi gordugumde klasik menuler iste demistim ama farkediyor,duzene giriyorsun.
O zaman ben abartmışım suyu.Selam canım ben geçen hafta ramazanda hep 3lt tamamladım iftar sonrası 2lt, sahur 1lt. Haftasonu diyetisyenim suyu biraz azalt dedi. Senin kiloya göre 3 Ramazan’da çok fazla dedi. Kısa bir sürede içmeye çalıştığın için böbrekleri yorar hem de ekstra ödem olur dedi. Normalde Kilo başı 30ml su sanırım yanlış hatırlamıyorsam. İçmemiz gerekeni o şekilde hesaplayabiliriz . zayıflamak için ekstra su içilmeli ama Ramazan’da daha dikkat edilmeli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?