Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tamm. Yaptım. Ama bir bardak süt 3 bardak su ile yaptım

Bilmem doyurmuyor tok hissettirmiyor. Açıktırıyor da. Ama dediğin ana yemek gibi filan bi deneyeyin ton balığı filan katarım.
Ben bazen sabah öğünlerimde ekşi yeşil elma ile havuç yiyorum baya naya tok tutuyor

Ben 1 er litre yani toplamda 2 litre ancak içebiliyorum ve çok şişiriyor ( ne kadar içmeliyiz ki acaba?
En Az 2.5 litre olması lazım bence. İftardan yatana, sahura kalktığımız andan imsağa kadar sürekli su içmemiz lazım. Ben çay bile içmiyorum su içmemi engellemesin diye. İftardan sonra da hiçbir şey yemiyorum ki yine su içebileyim. Yoksa vakit kalmıyor.

Yok canım ben 3-3.5 litre içmeliyiz demiyorum zaten. Ama 2.5 altına da inilmemeli bence. 1 litre, 1.5 litre de çok az.

Bu arada günaydın herkese.
Bugün ciddi bir spor programı yaptım kendime. İnşallah yapabilirim. Saat 4 gibi başlayacağım kısmetse.

Akşama iftara dolma yapacağım ama kendime fırına kabak atacağım. Planlarım böyle, bakalım artık. Şimdi işlerimi halledeyim. Görüşürüz.

Benim bir sorum olacak. Menü,su ve spor yazdıgımız grupta arkadaşlar sporlarının puanını da yazarak gönderiyor. Ben listede değilim gerek yok değil mi buna?
Spor puanları ilk sayfada yazıyor oraya bakarak hesap yapmalısın canım. Ertesi gün tablo hazırlarken bize kolaylık oluyor diğer türlü hesaplanmayan sporları tabloya eklemiyoruz.

canim rest gunu dedigin benim spor yapabilmis gunum, harikasin. menun de cok az geldi bana.. mezun olup hala harika menuler sporlar, boyle bir daha gelmez kilolar geri
ama dogru olan bu degil mi, ben hala yerimde sayiyorum, biraz daha azaltmam lazim sanirim menulerimi ama suanda bile cok zorlaniyorum ben, ne yapsam

Günaydın kızlar herkes nasıl, tartı öncesi regl oldum
Üzülme canım geçen hafta uykusuzluk yorgunluk beslenme saatlerinde değişiklik ve adet ile birlikte cuma günü +1.1 kg yı tartıda gördüm
Ama moral bozmadan uyku beslenme spor düzenime bir U dönüşü yaptım
Düzen geri geldi ödemler gitti
2 günde 900 gramı geri gitti
Vücudunun tepkilerini iyi gözlemle ve hafızana not et canım

Günaydın kızlar soran herkese çok teşekkür ederim toparlamaya çalışıyorum insan bi yandan da korkuyo korona mı oldum diye inşallah değilimdir oğlum daha iyi o toparladı da ben kötüye gittim şimdi bide öksürük başladı bakalım . hala regl olamadım neden böyle oldu onu da anlayamadım

Ben bu yıl su konusunda çok rahat ettim. 1.5 litrelik bir şişe dolduruyorum. Gelip geçtikce 1 bardak içiyorum. Sahurla birlikte genelde 3 litre oluyor. O kadar peynir vb yememe rağmen hiç susamadım.
Ama gecen yillarda sahurda çok içmeye çalışırdım. Birden yukledigim için hepsi wcde giderdi. Sabah uyandığımda bile susamış uyanırdım.
Azar azar sürekli içmek gerçekten çok fark ediyor.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.

Sende gözlemlediğim kadarıyla ekmek ya da hamburger tost vb gibi yiyecekler oluyor. Bunlari azaltman lazım. Bir de su miktarın cidden az. Şimdi damacana gibi şişeler var yurt dışında çok popüler onlardan edinebilirsin sürekli gözünün önünde tutman lazım ki su içmeyi unutma
Gunaydin bugun regl olacagim buna ragmen sonuc iyi gorunuyor tartida.
Adimi 10000e cikardim ve online diyetisyen paketi almistim.
Listeyi gordugumde klasik menuler iste demistim ama farkediyor,duzene giriyorsun.
Son bir haftadır ciddi oranda sporunu ve adımlarını artırdın. Takıma ilk geldiğinde yoğun iş hayatı yüzünden vakit ayıramam demiştin ama bu sıra sanırım düzene soktun bu durumu.

O zaman ben abartmışım suyu.
1.5lt yetermiş bana. Ama ben gece sahura kadar uyumuyorum ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…