Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun eşim Bana da protein az geldi ama sahurda yumurta yemeyi düşünüyorum dedigin için ses etmiyorum

Selam kızlar..
Muhtemelen bu sabah günaydın yazamam çünki öğlene kadar uyumak istiyorum
Oğlum gecenin 2sinde hala odadan odaya koşup gülüyordu, annenin dermanı kalmamıştı haberi yoktu yanımda uyayakalmış en sonunda, ne zaman uyumuş haberim yok.. Azıcık uykuyla sahura kalktım, gözlerim açılmıyor o ayrı menümü yazıp kaçıyorum hemen.. Dünden de alıntılarım kalmış, gerçi kime ne yazacaktım onu bile hatırlamıyorum

Arrietty_ ay sen de regl magduruydun, zaten menu yazmaktan da muafsin, yine de fircalamis oldum azicik
Napam kilo korumacilarin forumunda mi fircalayam
Sebze ye salata ye kuzum, hem de bol bol ye.
Tamam Abla kizma
Kale aldim dun isten donerken. Evde yesillik bitmisti. Ama iste zar zor Cacik yaptim
Ilk günü atlatinca iyiyim
Arada sacma gunlerim oluyor. Ve evet az yiyorum esim de surekli soyluyor bunu

OMAD a hazirlik olmus resmen :)
227 puanin :)

sedulu sende az yiyorsun aslinda
Afiyet olsun
Yok yok bence gayet iyi
Merhaba

Sahur
Fit krep
1 haşlanmış yumurta
1 tatli kaşığı bal
Peynir
Zeytin
Salatalik

İftar
Firinda karisik sebzeler(çok az zeytinyağında) ve yoğurt
Çorba

8117adim 243p
2 bucuk lt su
Afiyet olsun
40 dk chloe 400p
3346 adım 95p
Toplam 495 puan

Afiyet olsun. Gayet guzel gecmis günün

Harika spor ve harika menu

Evet baya az olmus su
Bugun telafi edersin
Dolu dolu olmus aksam yemegi

Suyu az az icmeyi dene. Mideni rahatsiz ediyor demistin. Limon dilimli guzel oluyor
Afiyet olsun

Günaydıııınnnn milllleeeeeettttt
Bugün Perşembe
Tartı öncesi günümüz en hafif menülerin olması gereken bir gün
Bütün haftanın sonucu yarın yansıyacak rakamlara
Spor çok yapmayın diyeceğim de zaten spor yapan kişi sayısı çok az bizim takımda bari adımlama yapın azıcık hareket olsun.
Ramazan diye iyice salındı ipi ucu hareket konusunda ama kızlar özellikle if diyeti yapanlar su içmemek dışında bir farkı var mı orucun ?
Yemek sonrası yatmak yerine bol su tüketip biraz hareketlenmek vücudunuz için iyi olmaz mı ?
Bahanelere sığınmayın lütfen.

Günaydın canım..
İf yapmadım, denemek istiyorum ama uzun süreli aç kalmışlığım var, genel bakış açım şöyle ki, gündüz aç kalmakla akşam aç kalmak arasında fark büyük.. Gündüz aç kalmak enerji bırakmıyor insanda, akşamında bile zar zor toparlanıyorsun o zaman da günün yorgunluğundan halsizlik oluyor..
Akşam ne kadar aç olsan da sabah su içip, kahvaltı yapınca hemen kendine geliyorsun, hem akşam açlığında uyuyup dinlenmek de dahil, gündüz o pek mümkün olmuyor malum :)

Cok gecmis olsun
Afacan kendine gelmis ama

Sağol canım..
Öyle oldu, az biraz halsizliği var ama onunla bile her işini halledebiliyor :))

Ahh onlar hasta olmasın yoksa bütün enerjilerimiz yerlerde üzüntüden Rabbim bütün yavrularımıza sağlıklı ömür nasip etsin

Aynen öyle..
Amin canım aminn..

Gece pek olmasa da en azından gün içinde uyuyabiliyorsun, gerçi o da fırsat buldukca mümkün oluyordur :)
Reglin ilk günü o kadar berbat geçer ki, oğluma bakan biri olsa bütün gün yataktan çıkmam

MaşaAllah ablacım.. Geçen de demiştim senin enerjinden istiyorum diye :)

Günaydın herkese
Dün chloe’nin 2021 hourglass challenge’na başladım. Bölgesel egzersiz ağırlıklı ama her yerim ağrıyor dünden beri. Özellikle core bölgesi.
Yeme saatlerinin değişmesi beni çok olumsuz etkiledi. Karnımda hep bir şişlik var.

Sahurdan sonra gün içi gelen regl düşmanıyım.
Menü ve spor güzel. İnşallah menülerimiz yarın tartıya yansır eşim.

AYNI şişlik, kabızlık, saçma bir kilo duraksaması, saçma bir şekilde yemek yeme isteğini dizginlemeye çalışmak beni de çok olumsuz etkiledi yaa

Günaydın kızlar

Nasılsınız sabah sabah bomba gibiyim
Online derslerim var
Boşluk olan saatte kahvaltı yapacağım nasipse
Online dersler bitince adımlama yaparım
Öğleden sonra yemek faslı başlar
Evi süpürürüm çamaşır katlar yerleştirir yenilerini sererim
Biraz kitap okurum
Bugün planlarım şimdilik bu şekilde bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…