Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İf yapmama rağmen saatlerin değişmesi beni çok olumsuz etkiledi kabızlık, şişkinlik, gün içindeki susuzluk, gece spor ve adımlama yapmaya çalışıyorum genel itibari ile oda çok geçe kalıyor ama bakalım devam

Afiyet olsun canım..

Az olmuş sanki..

Güzel olmuş..

Afiyet olsun, iyi bence :)
Su yok, arada yazdın mı kaçırdım :)

Arrietty_ sedulu @neutral Alys sabah 1 haslabmis yumurta portakal suyu kendim siktim 1 dilim ekmekn1 dilim peynir
Ogle tonbalikli salata
ara 10 cilek
aksam 1 karnı yarik ve bir kase cacik
10 bin adim 300 puan

Güzelmiş :)
Sen de suyu yazmamışsın..

Merhaba

Sahur
Fit krep
1 haşlanmış yumurta
1 tatli kaşığı bal
Peynir
Zeytin
Salatalik

İftar
Firinda karisik sebzeler(çok az zeytinyağında) ve yoğurt
Çorba

8117adim 243p
2 bucuk lt su

Afiyet olsun..

40 dk chloe 400p
3346 adım 95p
Toplam 495 puan

Menün de sporun da güzel..
Suyun az olmuş ama..

Güzel menü..

Akşam dolu dolu olmuş :)

Pirinç yerine salata olsaydı keşke..

ooo supersin.

benim de bugun hic isim yok,
calismak disinda
8 saat oturucam bu sebeple,

ogle aramda yogami yapayim diyorum, sabah yuruyus yaptim yarim saat,
aksam da yarim saat yaparim,
kalan zamanda da bir sey yapmam diye planliyorum

aaa bir de bitter cikolata aldim, onu eritip icine brezilya findigi koyucam, haftaya reglim varmis, hazirlik olsun

Gece gündüz yeme farkı var..
Baksana if de bile yeme saati gece yazan yok, yani hep gündüz saatleri yazılmış.. O yüzden fark ediyor bence..

Ben arada hastalıktı falan derken takip edemedim pek, nasıl if diyeti? Yani sende etkisi nasıl oldu? İyi kilo verdin mi?

Ne kusuru canım, hepimizin telaşları, yoğunluğu var.. Bak ben de dünden beri yazayım diyorum şimdi yaza bildim
Çok teşekkür ederim bu arada

Evet ben neredeyse 3 ay oldu ve 22 kilo verdim

Ben zaten az ve sık yeme olayını sevmiyorum diyetisyen önerilerine ya da listelerine o yüzden uyamıyoru merhaba erken kahvaltı benlik değil ben en erken 11 gibi kahvaltı yapmayı seviyorum erken yiyince çok acıkıyorum ve öğün sayım fazlalaşıyor oyüzden if benim için gayet güzel seyretti ve bütün hayatım boyunca uygulayabileceğim bir uygulama ama ramazanda iftar saati geç olduğu ve gün içinde su içemediğim için 1 haftada hiç kilo vermemişim

Bakalım vücut alışınca toparlar diye tahmin ediyorum.
İnşeAllah canım ya benimde tek temennim o ama gerçekten hem diyet hem kilo almamaya çalışmak hem ramazan ha birde iftarda kendime göre yemek yapmak istediğim de ya da az yediğimde eşimin el kadar kaldın hastalanacaksın diye zorlaması bana gerçekten zor günler geçirtiyor.

aslinda benim bir arkadasim o tarz if yapiyordu, gunduz 4 ile gece 12 arasi,
tam diyet de degil, meze falan cok yaparlardi onlar aksam sofrasi kalabalik olurdu,
o sekilde almadi da vermedi de kilo.

ramazanin en buyuk etkisinin ben uyku ve stres oldugunu dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…