Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Harika canim
Hedefe ulastin
Ne zaman istersen mezun Olabilirsin
Istersen Hedefi revize ederiz istersen devam edersin.
Sana kalmis
Cok sağol canım, aslında 68 kiloya kadar hızlı kilo veririm gibime geliyor. Kilo verme hızım düşerse, takımı etkiler diye kararsızdım. Ama havalar ısınıyor, cocuklar surekli dışarıda olmak ister muhtemelen. Ben de bol bol hareket ederim.
Kaptanım hedef kilomu 68'e revize ederseniz çok sevinirim

2015 yapimi bir dizi buldum. Izleyen oldu mu
Ismi Mr. Robot
ben begenmistim, esim cok begenmisti, oyunculuklar iyi ama 2.sezon biraz baymisti beni
Bi bilsem. 4 yaşında. Zıtlaşmaya gelmiyor, çok inatçı. Ben ona bişeyleri yapma dediğimde bana kızarsa hep yapıyor ya. Çok asi.
bizimki de 3 oldu, tantrumlar basladi, ayni sekilde bizi sinir etmek icin yapiyor yaptigi seyleri, cok zorlaniyoruz bu aralar
covidde evden calismayi anlayamiyor, ona yeterince zaman ayirmadigimizi dusunup tepki amacli yapiyor gibi geliyor ama bizim elimizden de bu kadari geliyor, bitse artik su hastalik
2li yaslar guzel, benim kizim 1-2 ay oncesine kadar melekti, ornek bebek diyordu arkadaslar, memeyi kendi birakmisti, yemegi kendisi yer, yemek secmezdi, aglamazdi... nasil 3 yas tantrumlari basladi, hic olumlu birsey kalmadi sariliyoruz olmuyor, kendi haline birakiyoruz olmuyor.. evde bunaliyor, parka goturelim diyoruz, parka goturmek icin 2 saat pazarlik kavga ediyoruz bakalim ne zaman bitecek bu donem de
gecmis olsun canim, once saglik.. gerci cok guzel kilo da gitmis bu hafta
sedulu esim harikasin, senin sayende ben de ilk 3e girmis oldum bir hafta
Evet malesef
ilk 3 ayni
Biz zayiflamaya devam
zayif olayim da diger kizlar benle yarismasin, bu da sorun mu
hehe yok yawf niye soveyim, bu aralar is yerinde bir seye sinirlenirsem onu olumlu kullanip HIIT yapip atiyorum stresimi ama vaktim olsa sohbete gelecegim daha cok
Ay sonu aticam canım nasılsa mezun oldum artık. Vücudum sekillendi sayılır ama alt göbek hala biraz var dümdüz olmadi nedense
bu kadar spora bence olmustur da sana yetmiyordur

Selam herkese.
Kilomu dun aksam ailemin yanina yola cikmadan once evde tartildim.
Bugun regl oldum olacagim
Acayip agri ve siskinlik var.
Bugun cok su iciyorum ama wcye fazla cikmiyorum regl odemi bu mu ?

Gecen hafta:66,0
Bu hafta: 65,2
Fark: 0,8
Yuzde:1,21

Eklentiler

• 20210423_143044.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 23
Kaptanım hani antibiyotik alınca vücut şişiyor ya ondan dedim . Ben yine menü spor bildireyim ama şişlik yüzünden fazla çıkabilirim.

İnşallah biter bir an önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…