Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hem hamur isi hem tatli var, ceza 120 puan etmez mi
Ya o kadar pisman hissediyor ki insan bu sekilde diyeti bozunca, ne ceza olsa yapasim var
Yeter ki yap canım spor istersen 400 puan tamamla hareket iyidir vücuda yerleşmez yediklerin
benim de geliyor bir kac gune, bugun gene aglamakliyim
her seyde duygusala bagliyorum, sonum hayirli degil.
Ya ben çok agresif oluyorum o dönem en küçük şeye bile sinir oluyorum. Dün spor yapmama fırsat vermedi diye herifi fırçaladım

Harika canim
Hedefe ulastin
Ne zaman istersen mezun Olabilirsin
Istersen Hedefi revize ederiz istersen devam edersin.
Sana kalmis

nasil hedef revize etmeden kalinabiliyor mu?

ooo olmadi bu

hem @Ozzybal hem @Melegimkorusun haftaya mezun olursa kimsecikler kalmiyor

ben de siradayim.

55e revize etmek istiyorum ama gozum de korkuyor, 10 kg hedef koymustum, sence onu verince koruma mi yapsam daha mantikli olur 55i hedeflemeden once?
bilemedim ben de, vucudum bu kiloya alissin mi oncelikle, hazir verme ivmesindeyken versin mi, ne yapsin bu gariban ?

tahmini agustosta tatilim var, baya da vaktim var o zamana kadar. tatilde beni unutun anacim, 2 kilo alip donersem cok basarili demektir

Ya ben çok agresif oluyorum o dönem en küçük şeye bile sinir oluyorum. Dün spor yapmama fırsat vermedi diye herifi fırçaladım

benim aydan aya degisiyor,
ya aynen senin gibi cok ciddi asabi oluyorum, icimden canavar cikiyor,
ya da oto poka agliyorum, sacma sapan bir insan oluyorum, cok komik

gecen hafta 70.45
bu hafta 69.65
fark 800gr
yuzde %1.14

69u gordummmmm sonunda, sirada 68

Arrietty_ sedulu H3RA_

Eklentiler

• IMG20210423110600.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 24
Selam kizlar, cok zor bir hafta gecirdim cok aktif olamadim kusura bakmayin. kizim 2 gundur hasta, isler cok yogun, dun sabah 6bucuga kadar rapor hazirladim, board'a gonderdim, bu oglen inceleyecekler bana sans dileyin stresten bir haftadir migren ve yeme ataklariyla savasiyordum, neyse ilk draft gitti ve bugun cuma, hava da miss burada ptesiye kadar
alinti yapip yapip yazamadim, silindi alintilar hep. haftaya daha cok gelecegim
herkes harika kilolar vermis tebrikler

Bugün ödül günü yapabilirsiniz. Ama abartmamak kaydıyla
Bugün yapamayanlar yarın öğlene kadar tüketmiş olsunlar.
Hafif tatlılar ya da yemekler tercih edin verdiğiniz gramlar bir ödül yapacağım diye kg olarak size geri dönmesin.
Simdiden afiyet olsun hepinize

Ben 50 dk chloe programı yaptım ama regl öncesi ödem sebebiyle çok rahatsız etti siskinlik ay olsam da kurtulsam bir iki günü kaldı
kaptanim senin oncesi sonrasi fotonu cok gormek isterim, eminim vucudun cok guzel sekillenmistir bu kadar sporlarla, sahanesin. insallah ben de sporu duzene oturtacagim
bu aralar tenis cok eglenceli geliyor, ozel derse de basladim gecen hafta, tenis oynamadigim gunler ben de HIIT core calismaya calisiyorum ama hic basarili degilim

Kolay gelsin canım yoğun bir iş hayatın var ve çocuk olunca vakit kalmaması normal. Saat farkı da var tabi tr ile ama arada canın sıkılınca falan birilerine de sovmek falan istersen gel yaz stres atma mekanı gibi burası

Ay sonu aticam canım nasılsa mezun oldum artık. Vücudum sekillendi sayılır ama alt göbek hala biraz var dümdüz olmadi nedense

Gidemedim haha

Ye cünki ya bu aksam iftara yada sahura yapmak zorunda kaliyorsun niyetli olanlar tabii
Ohh pasta yıycııımmmm
gecen hafta 70.45
bu hafta 69.65
fark 800gr
yuzde %1.14

69u gordummmmm sonunda, sirada 68

Arrietty_ sedulu H3RA_
Harıkaa ne guzel hedefe emın adım
Ay sonu aticam canım nasılsa mezun oldum artık. Vücudum sekillendi sayılır ama alt göbek hala biraz var dümdüz olmadi nedense
Benım 2.ci dogumdan sonra alt karın cok kotu oldu. Catlakta vardı ılk doğumdan boyle büzüşmüs sarkmıs derı gıbı. Hıc sevmıyorum

Benım 2.ci dogumdan sonra alt karın cok kotu oldu. Catlakta vardı ılk doğumdan boyle büzüşmüs sarkmıs derı gıbı. Hıc sevmıyorum

valla catlaklari dert etmiyorum,
benim sipalar baya kilolu dogdular, catlamadan dogurmak oyle harcim degildi zaten,
ama o burus burusluk evet cok kotu, ins ondan bari kurtuluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…