Jeliboncu kaptanım benimjelibonyaptim bile ödülü aksama yakmis olayim spor ile diye
Nıye paylasmıyosun ki
Ben de yapayımmı ödül yaa gec oluyo ıftar ama dunku pastadan yesem nolurkijelibonyaptim bile ödülü aksama yakmis olayim spor ile diye
Gidemedim hahaBen de yapayımmı ödül yaa gec oluyo ıftar ama dunku pastadan yesem nolurki
Siz benim dediğimi yapın, yaptığımı yapmayınNıye paylasmıyosun ki
Yeter ki yap canım spor istersen 400 puan tamamlaHem hamur isi hem tatli var, ceza 120 puan etmez mi
Ya o kadar pisman hissediyor ki insan bu sekilde diyeti bozunca, ne ceza olsa yapasim var
Ya ben çok agresif oluyorum o dönem en küçük şeye bile sinir oluyorum. Dün spor yapmama fırsat vermedi diye herifi fırçaladımbenim de geliyor bir kac gune, bugun gene aglamakliyim
her seyde duygusala bagliyorum, sonum hayirli degil.
Harika canim
Hedefe ulastin
Ne zaman istersen mezun Olabilirsin
Istersen Hedefi revize ederiz istersen devam edersin.
Sana kalmis
Ya ben çok agresif oluyorum o dönem en küçük şeye bile sinir oluyorum. Dün spor yapmama fırsat vermedi diye herifi fırçaladım
jelibonyaptim bile ödülü aksama yakmis olayim spor ile diye
gecen hafta 70.45***4.Takım 723. Etap***
H3RA_ (61.75///%)
@Ozzybal (74.4///%)
@Ayse_M (87.3///%)
@Emeeelll (70.5///%)
Alys (59.6///%)
@Melegimkorusun (63.9///%)
@Dilber Hala (59.8///%)
@noram (61.5///%)
@Asi Matmazel (71.4///%)
4. Takım ortalaması: %
*** Citir mi Citirlar (Deneme süresi listesi) 723. Etap***
@sadece_ben (60.2/%)Yeni üye, bt 08.01.2021 Bk 62,5 Hk 57
@Oaktree (63.8/) Yeni üye, Bt 25.02.21, bk 66.7 , Hk 58
@Darkqueenn (62.75/%) Yeni üye, Bt 24.03.21, bk 66.55, Hk 54
@Vaveyylla (61.7/) Yeni üye, Bt 09.04.21, bk 64 Hk 55
@Ozgenurrrr (72/) Yeni üye, Bt 17.04.21, bk 72 Hk 57
@Only_Eylul (74. 4/) Yeni üye, Bt 20.04.21, bk 74.4 Hk 64
@Ressamgibi (72/) Yeni üye, Bt 19.04.21, bk 72 Hk 55
*** Izinli & Free üyeler ***
sedulu (61.2/) 722.Etapda mezun olan üye
esmeriiim (61.3/)
@klbk33 (52.2/)
@AKovser (72.1/) 652.Etapda bildirimsiz izne ayrilan üye geri döndü. HK 60
@asena87 ( 66/) 679.Etapda 60.7 ile izne ayrilan üye geri döndü. HK 55
Lenochka ( 59.7/) bat 12.03.2021 bk 65 , hk 58
cikocev (86.8/) Yeni üye, Bt 30.01.21, bk 91.7 , Hk 65
Rockandroll (64.7/) bat 24.12.20, bk 70, HK 58
Ceydos (73/) 63.9 kg ile 670.Etapda izne ayrilan üye geri döndü
ozrengin (67.5/) 717. Etapda izne ayrildi
stitch (70.45/) 67.4 ile 658. Etapda izne ayrilan üye geri döndü bk 72.7
@Serina08 (80/1) 718.Etapda 78.9 kg ile izne ayrilan üye geri döndü
AppLesma (70.9/) 722.Etapda 70.9 kg izne ayrilan üye
Pisi pisi kopatim (66.95/) 722.Etapda 66.95 kg ile izne ayrilan üye
kaptanim senin oncesi sonrasi fotonu cok gormek isterim, eminim vucudun cok guzel sekillenmistir bu kadar sporlarla, sahanesin. insallah ben de sporu duzene oturtacagimBen 50 dk chloe programı yaptım ama regl öncesi ödem sebebiyle çok rahatsız etti siskinlik ay olsam da kurtulsam bir iki günü kaldı
Kolay gelsin canım yoğun bir iş hayatın var ve çocuk olunca vakit kalmaması normal. Saat farkı da var tabi tr ile ama arada canın sıkılınca falan birilerine de sovmek falan istersen gel yaz stres atma mekanı gibi burasıSelam kizlar, cok zor bir hafta gecirdim cok aktif olamadim kusura bakmayin. kizim 2 gundur hasta, isler cok yogun, dun sabah 6bucuga kadar rapor hazirladim, board'a gonderdim, bu oglen inceleyecekler bana sans dileyinstresten bir haftadir migren ve yeme ataklariyla savasiyordum, neyse ilk draft gitti ve bugun cuma, hava da miss burada ptesiye kadar
alinti yapip yapip yazamadim, silindi alintilar hep. haftaya daha cok gelecegim
herkes harika kilolar vermis tebrikler
Ay sonu aticam canım nasılsa mezun oldum artık. Vücudum sekillendi sayılır ama alt göbek hala biraz var dümdüz olmadi nedensekaptanim senin oncesi sonrasi fotonu cok gormek isterim, eminim vucudun cok guzel sekillenmistir bu kadar sporlarla, sahanesin. insallah ben de sporu duzene oturtacagim
bu aralar tenis cok eglenceli geliyor, ozel derse de basladim gecen hafta, tenis oynamadigim gunler ben de HIIT core calismaya calisiyorum ama hic basarili degilim
Ohh pasta yıycııımmmmGidemedim haha
Ye cünki ya bu aksam iftara yada sahura yapmak zorunda kaliyorsun niyetli olanlar tabii
Harıkaa ne guzel hedefe emın adım
Benım 2.ci dogumdan sonra alt karın cok kotu oldu. Catlakta vardı ılk doğumdan boyle büzüşmüs sarkmıs derı gıbı. Hıc sevmıyorumAy sonu aticam canım nasılsa mezun oldum artık. Vücudum sekillendi sayılır ama alt göbek hala biraz var dümdüz olmadi nedense
Benım 2.ci dogumdan sonra alt karın cok kotu oldu. Catlakta vardı ılk doğumdan boyle büzüşmüs sarkmıs derı gıbı. Hıc sevmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?