Eki Görüntüle 2832752
Geçen Hafta 61.75
Bu hafta 61.85
Fark 100 gr artı
% -0.169
Üzgünüm kızlar kahvaltı yapmadan tartılmayı unutmuşum. Ev karışık kardeşlerim yardıma geldi tartıyı kaldırmışlar kutudan çıkardımAyrıca regl dönemimdeyim
Arrietty_ sedulu
Bi pakette 6tane var bn 4tane yedimKac adet biskuvi yazmamissin
Menu guzel biskuvi disinda.
Asagida spor ve ceza vermissin kendine
Afiyet olsun
Senin menüler guzel
Bas agrisi olunca zor olmustur adim veya spor yapmak
Menün ve su miktarin gayet guzel
Umarim bugun daha Iyisindir
Cok guzel bir gün olmus
Ben begendim senin menuyu. Tam benlik
Gecmis olsun. Spor dan mi muaf menu bildiriminden mi anlamadim?
Guzel bir gün olmus
Harika
Ögün atlamasaydin keske
Su ve sporlar guzel
Su az olmasi disinda soylenecek bisey yok. Neden az ama
Aksam batmis günün
Tatli ve Makarnayi telafi etmen icin kac puanlik spor yapmalisin diye listeden sec bugunaksama bildirim bekliyorum
Gecmis olsun canim
Dis agrisi kotudur
Karanfil varsa evde, disin üstüne koymak iyi geliyor
Sağol canımkolay gelsin,
aman bitsin islerin de azicik keyiflen,
uzulme bosver.
kardeslerinin yaninda olmasi ve yardim etmesi de cok hos.
hepinize kolayliklar.
Arrietty_ sedulu H3RA_ E English_teacherrr Geçen hafta : 71.40
Bu hafta : 71.30
Fark: - 100 gr.
Yüzde : 0,14
Hedef: 71
Kabızlık çok fena bugün 4 gün oldu ve kullanmadığım şey kalmadı bugün artık ilaç kullanıcam iftarda muhtemelen onun etkisi de var tartıda çok üzgünüm kaptanım takım adınabir faydam olmadı bu hafta. Eşim bu hafta hasta olmana rağmen şahane bir kilo verdin kusura bakma tatlım
Kefir iç elma yeArrietty_ sedulu H3RA_ E English_teacherrr Geçen hafta : 71.40
Bu hafta : 71.30
Fark: - 100 gr.
Yüzde : 0,14
Hedef: 71
Kabızlık çok fena bugün 4 gün oldu ve kullanmadığım şey kalmadı bugün artık ilaç kullanıcam iftarda muhtemelen onun etkisi de var tartıda çok üzgünüm kaptanım takım adınabir faydam olmadı bu hafta. Eşim bu hafta hasta olmana rağmen şahane bir kilo verdin kusura bakma tatlım
Kalinmiyormu yanasil hedef revize etmeden kalinabiliyor mu?
ben de siradayim.
55e revize etmek istiyorum ama gozum de korkuyor, 10 kg hedef koymustum, sence onu verince koruma mi yapsam daha mantikli olur 55i hedeflemeden once?
bilemedim ben de, vucudum bu kiloya alissin mi oncelikle, hazir verme ivmesindeyken versin mi, ne yapsin bu gariban ?
tahmini agustosta tatilim var, baya da vaktim var o zamana kadar. tatilde beni unutun anacim, 2 kilo alip donersem cok basarili demektir
Bana oluyorjelibondan odul mu olurmus
Ben hiç ekmek tüketmiyorum ki evdekiler tambuğdayı yemiyor bende sadece kendim için almıyorum beyaz ekmekte yemiyorum böyle böyle geçiyor günlercanim tam bugday ekmegi yemek ister misin,
ekmek bende olumlu etki yapiyor boyle durumlarda o yuzden oneriyorum.
Kalinmiyormu ya
Hemen denetci kaptanlara ulasayim
Bence hazir veriyorsun takir takir devam böyle
Mezun olursun agustosa
tatilde 2 kilo cabuk gider. 2 kilodan fazla alma
Kefiri de denicem Bu haftaKefir iç elma ye
Bana olumlu etkileri var
Ben hiç ekmek tüketmiyorum ki evdekiler tambuğdayı yemiyor bende sadece kendim için almıyorum beyaz ekmekte yemiyorum böyle böyle geçiyor günlerramazanın uykusuzluğun büyük önemi var da bakalım ne zman düzene girecek
tamamdir canim ekliyorum isminin oraya. Esas listede . Dogru anladim degil mi? 68 olunca mezun oluyorsunCok sağol canım, aslında 68 kiloya kadar hızlı kilo veririm gibime geliyor. Kilo verme hızım düşerse, takımı etkiler diye kararsızdım. Ama havalar ısınıyor, cocuklar surekli dışarıda olmak ister muhtemelen. Ben de bol bol hareket ederim.
Kaptanım hedef kilomu 68'e revize ederseniz çok sevinirim
Kilo almak çok kolay ama vermek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?