Kaptancım ben pırasayı aldığım zaman ayıklar, yıkar doğrar kullanıma hazır şekilde poşetler buzluğa atarımAlys buzlukdan pirasa aldin mi hic?
Bulamazsam taze,oyle mi alsam yoksa klasik salatali mi yapsam somonu
Aynen burusukluk kotu. ama o doğum deformasyonu sanırım gecmıyor yavalla catlaklari dert etmiyorum,
benim sipalar baya kilolu dogdular, catlamadan dogurmak oyle harcim degildi zaten,
ama o burus burusluk evet cok kotu, ins ondan bari kurtuluruz.
Aman yokk gerdırme cok fena. Plastık cerrahıde calıstım bir sure hergun karın germe vardı bi kemıkten bı kemıge dıkıs var ayyyAy gerdirmek galiba en iyi çözümü.
Jelıbon la odulmu olur yaa. Yeseme şöyle bı dılım tatlı nolcaakBana oluyor
öff yemeseydim
Midem kalkti
Galiba son olacak bu
Anam sende mi gurbetcısın herkes oyle gıbıo da tr ye gidersem ya,
gitmezsem gene yemekler bana kalacagi icin verebilirim de ha ha
tr ye gidersem elticigim borek yapacak,
kayinvalidecigim borek yapacak,
anacigim borek yapacak
One yaa küfreder gıbı. Sen ac kal o 6 öğün yesinyok kiz almak da kolay degil,
bende bir adet sporla kilo almak icin didinen koca var, oradan biliyorum,
adam 6 tam ogun besleniyor, yok alamiyor
Hayatta yemezsın sen. Kacamaksız ödülsüz kaptan seniciiiiks
ekmek kadayifiydi galiba
o olsa yiriim yirim
Evet evet 68 olunca mezun olacağımtamamdir canim ekliyorum isminin oraya. Esas listede . Dogru anladim degil mi? 68 olunca mezun oluyorsun
Anam sende mi gurbetcısın herkes oyle gıbı
One yaa küfreder gıbı. Sen ac kal o 6 öğün yesin
Eşim dün pozitif çıktı karantinadayız tüm ev 10 gün dün ve bugün uğrayamadımO OzgenurrrrOnly_Eylul @Ressamgibi kizlar bugun tarti gunu .Sizlerinde tarti fotografini bekliyorum
Cok gecmis olsunEşim dün pozitif çıktı karantinadayız tüm ev 10 gün dün ve bugün uğrayamadım
yarın sabah erkenden atsam olur mu
Bardakda ki nedir
Süpersin
Tamam kaptancım. Gemn resim ekliyorumDarkqueenn kuzum foto eklememissin
ama esas listede 2 arti var diye seni haftaya @Vaveyylla ile birlikte alayim listeye.
yetiştim canım buradayım. acil izmire gelmem gerekti. bu hafta aktif olamayacağım gibi görünüyor. kayınvalidem yoğun bakıma kaldırıldı. bizde her ihtimale karşı yakın olalım dedik. hayır korona değil alzheimer yüzünden son evreye geçiş yaptı kendi başına nefes alamamaya başladı.
Aa cok gecmis olsun viran once atlatırsınız inşallahEşim dün pozitif çıktı karantinadayız tüm ev 10 gün dün ve bugün uğrayamadım
yarın sabah erkenden atsam olur mu
UnutmuşumHerkese günaydınsabahtan beri yatıyorum kalkamadım bi türlü heryerim ağrıyor sanki sanırım geç saatte spor yapmanın kötü etkisi. Kilomu daha beter bekliodum sonucu şuan buna da şükrediyorum. Hedefimi 1 kilo yaptım. İnat ettim bu hafta 62 görücem
Geçen hafta 63.0
Bu hafta 63.200
Fark 200gr artış
Yüzde 0,31
Gelecek hafta cuma hedefim 62.0
Aaa çok geçmiş olsunyetiştim canım buradayım. acil izmire gelmem gerekti. bu hafta aktif olamayacağım gibi görünüyor. kayınvalidem yoğun bakıma kaldırıldı. bizde her ihtimale karşı yakın olalım dedik. hayır korona değil alzheimer yüzünden son evreye geçiş yaptı kendi başına nefes alamamaya başladı.
sağol canım. beklediğimiz bir gelişmeydi.Aaa çok geçmiş olsun
Ya üzülüyor insan.sağol canım. beklediğimiz bir gelişmeydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?