Adim yarisina hazirim diyorsunBu hafta duzenli yuruyus yapcam ben
Kaptan ne desen haklısın. Birincilik ardından çok salıyoruz ve sonunculuga yaklaşıyoruz. Bu hiç değişmedi takımda istikrar yok.5. Olduk kizlar bu hafta
Yine sasmadik
1 hafta 1.isek obur hafta dibe yakiniz
ES yarisi. Adim yarisi katilimlari az.
ES yarisi nedir : birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak
Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak
Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek
Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek
Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek
Ama buna uyan birkac kisi var
Ve surekli ayni kisiler aktif. Ayni kisiler sporda, adimda Ilk 3 de
Yarıslık kadar olurmu bılmem ama 12 -13 bın altına dusmemeye calıscamAdim yarisina hazirim diyorsun
Dilber Hala kuzum daha aktif olup es yarisina katilacak misin canim? Haftaya motive olmak icin iyi degerlendirmek gerek bu es yarisi durumunu
Adim yarisinda olmak isterim ama hapishanede calisiyorum. Telefon veya smartwatch yasak. Saat 12 de birakiyorum isi, ozaman takabiliyorum. O kurali bilmedigim zamanlar takiyodum. Ozamanlar gunluk (06.00-12.00) 10bin+ adim atiyordum. Tum gun 15bin rahatlikla geciyor.5. Olduk kizlar bu hafta
Yine sasmadik
1 hafta 1.isek obur hafta dibe yakiniz
ES yarisi. Adim yarisi katilimlari az.
ES yarisi nedir : birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak
Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak
Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek
Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek
Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek
Ama buna uyan birkac kisi var
Ve surekli ayni kisiler aktif. Ayni kisiler sporda, adimda Ilk 3 de
Ne yapmamiz gerek. Ben hazirimmmKaptan ne desen haklısın. Birincilik ardından çok salıyoruz ve sonunculuga yaklaşıyoruz. Bu hiç değişmedi takımda istikrar yok.
Spor ve menü paylaşımı konusu da vasat. Gerçekten akşam menü yazıp çıkanlar var. Kızlar bunun için diyet günlükleri var. Burası bir DİYET YARİSMASİ alanı. Diğer takımlarla her gün yarış halindeyiz. Aslında işin sonunda hep kazanan biz oluyoruz çünkü kilolarımız gidiyor. Aynı zamanda takımı da birinciliklere taşıyabiliriz her hafta neden olmasın ?
Bahane üretmek çok kolay ne yazık ki
E daha ne olsunYarıslık kadar olurmu bılmem ama 12 -13 bın altına dusmemeye calıscam
Isi biraktikdan sonra saatin 7500 gosterse gunluk, haftaya katila bilirsin adim yarisinaAdim yarisinda olmak isterim ama hapishanede calisiyorum. Telefon veya smartwatch yasak. Saat 12 de birakiyorum isi, ozaman takabiliyorum. O kurali bilmedigim zamanlar takiyodum. Ozamanlar gunluk (06.00-12.00) 10bin+ adim atiyordum. Tum gun 15bin rahatlikla geciyor.
Adım atmak ve spor yapmak çok önemli menüler kaçamaksız olsun. Günde 7000 adım minimum olsun 30 dk da cardio gibi hareketler yaparsan tamamdır bu işNe yapmamiz gerek. Ben hazirimmm
Aybyuppi mutlu oldum. Ikincisini ne yapsam acaba annemdyim bugun manti mi yaptirsamEs yarisi siralamasi
1.Alys @Serina08 %1.191
2.Melegimkorusun S sadece_ben %1.026
3. E Emeeelllnoram %0.934
4. E English_teacherrrAsi Matmazel %0.646
5.sedulu stitch %0.242
Alys @Serina08 1 extra ödül ögünü hak ettiniz kizlar :)
Ayrica bu hafta yarisa devam etmek istiyorsanis esinizi secme hakkiniz var
Yok doğru diyorsun ayy ne yapacağımı şaşırdım vallahiiyi ediyorsun da, ilacdan once son care olabilir mi acaba dedim
Ayy ondan 1 tanede bende varyok kiz almak da kolay degil,
bende bir adet sporla kilo almak icin didinen koca var, oradan biliyorum,
adam 6 tam ogun besleniyor, yok alamiyor
Yanlış kocaları bulmuşuz bizAyy ondan 1 tanede bende varben bu ramazanın başlangıcından bugüne az yediğim halde veremedim adam tabak tabak yiyor yaa ben 8 kilo vermişim diyor gelde çıldır ma
Benimkide tatlı yemez. Çok nadirdir tatlı işi. Valla biz yesek onlar gibi kapılardan sığmayızYanlış kocaları bulmuşuz bizbenimki de akşam bir bütün beyaz ekmek yer. Sonra gece karnım acıktı diye tost yapar yediklerini ben yesem 160 kg olurdum. Ama şöyle bir durum var tatlı sevmiyor. Yerse bir tane anca aramaz hiç. Bi de boy uZun tabi
Aynen dogru dıyosun. O bıle az aslında 1 saat yuruyunce 6 bın aalan edıyor zaten gerısı ev ıcı adımE daha ne olsun
Gunluk 7500 civari atarsan 7gun 50bin oluyor
Tek istedigimiz bu
Ve fotografli bildirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?