Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaptan ne desen haklısın. Birincilik ardından çok salıyoruz ve sonunculuga yaklaşıyoruz. Bu hiç değişmedi takımda istikrar yok.
Spor ve menü paylaşımı konusu da vasat. Gerçekten akşam menü yazıp çıkanlar var. Kızlar bunun için diyet günlükleri var. Burası bir DİYET YARİSMASİ alanı. Diğer takımlarla her gün yarış halindeyiz. Aslında işin sonunda hep kazanan biz oluyoruz çünkü kilolarımız gidiyor. Aynı zamanda takımı da birinciliklere taşıyabiliriz her hafta neden olmasın ?
Bahane üretmek çok kolay ne yazık ki

Adim yarisinda olmak isterim ama hapishanede calisiyorum. Telefon veya smartwatch yasak. Saat 12 de birakiyorum isi, ozaman takabiliyorum. O kurali bilmedigim zamanlar takiyodum. Ozamanlar gunluk (06.00-12.00) 10bin+ adim atiyordum. Tum gun 15bin rahatlikla geciyor.

Ne yapmamiz gerek. Ben hazirimmm

Isi biraktikdan sonra saatin 7500 gosterse gunluk, haftaya katila bilirsin adim yarisina

724. Etap Es listesi

Es yarisi nedir :birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak,
*Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak,
*Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek,
*Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek,
*Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek.
Kurallarimiz bunlar kizlar, amacimiz takimimiza hareket ve farkli bir enerji getirmek.

Gelelim listeye. Kilolari yakin olan kisileri eslestirmeye calistim

Asi Matmazel & E Emeeelll
esmeriiim & noram
Melegimkorusun & sedulu
S sadece_ben & stitch
@Serina08 & Ozzybal
Alys & Dilber Hala

Ses cikmadi. Ben eslestirdim sizi Alys @Serina08

yok kiz almak da kolay degil,

bende bir adet sporla kilo almak icin didinen koca var, oradan biliyorum,
adam 6 tam ogun besleniyor, yok alamiyor
Ayy ondan 1 tanede bende var ben bu ramazanın başlangıcından bugüne az yediğim halde veremedim adam tabak tabak yiyor yaa ben 8 kilo vermişim diyor gelde çıldır ma

Ayy ondan 1 tanede bende var ben bu ramazanın başlangıcından bugüne az yediğim halde veremedim adam tabak tabak yiyor yaa ben 8 kilo vermişim diyor gelde çıldır ma
Yanlış kocaları bulmuşuz biz benimki de akşam bir bütün beyaz ekmek yer. Sonra gece karnım acıktı diye tost yapar yediklerini ben yesem 160 kg olurdum. Ama şöyle bir durum var tatlı sevmiyor. Yerse bir tane anca aramaz hiç. Bi de boy uZun tabi

Benimkide tatlı yemez. Çok nadirdir tatlı işi. Valla biz yesek onlar gibi kapılardan sığmayız çorba, pilav, etli bir tabak yemek, ekmek bunlar fiksdir sonrasında ee başka bişey yok mu der ya şunu mu yapsak bunu mu yapsak der birde deli olurum

Esleri olmayan takim üyeleri
Arkadaslarinin menülerini, sporlarini yorumlamakdan muaf degilsiniz.

Takim kurallarini bir daha hatirlatayim

Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı ve rencide edici olmamalıdır.

Takıma katılım ve paylaşım amaçlı, butun üyeler her gun aktif olup, mesaj yazmalilardir

Malesef bunu uygulamiyorsunuz. Bu hafta son uyarim
Hergün en az 5 post yazmali herkes.
Kurallara ekliyorum bunu. Ben yapamam bunu diyenler diyet gunluklerine katila bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…