Olur bu seferlikbugun uykuda kaldim canim. Yarinmi atsam napsam? Hsb cnmm herkes ne guzel veriyor kilolari. Mezun olanlarda var tebrikler darisi bana. En gec ben mezun olacam o kesin
Çok geçmiş olsun canım. Benim kayınvalidemde de alzheimer başlangıcı var. Ailesinde genetik o da annesini bu yüzden kaybetmişti. Çok zor bir durum.yetiştim canım buradayım. acil izmire gelmem gerekti. bu hafta aktif olamayacağım gibi görünüyor. kayınvalidem yoğun bakıma kaldırıldı. bizde her ihtimale karşı yakın olalım dedik. hayır korona değil alzheimer yüzünden son evreye geçiş yaptı kendi başına nefes alamamaya başladı.
TamamdırO Ozgenurrrr canim asil paylasimlar burada olacak
Obur yer sadece menu ve spor bildirimi
Tarti bildigimide buraya
Geçmiş olsun canimSelam kızlar..
Arrietty_
Canım ben çok kötüyüm, dişim dün geceden beri feci ağrıyor, bayılacak gibiyim.. Ne yaptıysam geçmedi, eşim doktorla konuştu akşam iftardan sonra gideceğiz.. Yarın bildirim yaparım olur mu? Titriyorum, kanepeden kalkacak halim yok.. Gözümü zor açıyorum valla
Regl e ragmen guzel eksimerhaba kizlar,regl olmama rağmen artı çıkmadım,iyi oldu bu geçen hafta cumartesi günü 72 kg ile başlamıştım şuan 71.500 belki ondan daha az. Yüzde hesaplamasini gördüm ama bulamadim bir daha neredeyse onu da güncelleyim.
Hastane isi ve cocugun rahatsizligi strese sokmus seni. Nasil suan kizin?Bugün berbat bir menüyle geldim, hoş menü bile denmez. Açıkçası evde bulduklarımı yedim aç durmayayım diye.
Sabah yok hastaneye gittik kızım için.
Öğle
2 dilim peynirli börek
1 muz
Biraz çiğ badem
10 adet çilek
İkindi
Yarım paket bitter çikolata
Biraz çiğ badem daha
Akşam (iftar saatinde yiyeceğim)
Yarım kase tarhana çorbası
1 tabak kabak yemeği
Sarımsaklı yoğurt
Salata
Su şu ana kadar 2 litre
Arrietty_ sedulu
Afiyet olsun
Afiyet olsunArrietty_ sedulu
Sabah 10 ile 12 arasi ara vere vere asagidakiler
1 yumurta
Avuc ici kuruyemis
Yarim elma
Avuc ici yer elmasi
1 kare bitter
Tb ekmegi ile karisik tost
17.15
1.5 hamburgee koftesi
1 hamburger peyniri
1 er tk mayonez, mustard
Yaninda sogan domates
Buyuk kase salata, keten tohumu serptim, 3 zeytin
Buyuk bardak ayran
Odul 1 mini magnum dondurma
2 lt su oldu.
Sporu en son yazayim.
Cok gecmis olsun
Teşekkür ederiz iyiyiz eşim pozitif bizde birşey yok ama psikolojik olarak etkilendik tabi.Atlatıcak inşallahNasilsiniz?
Olur tabi
Çok geçmiş olsun canım yayetiştim canım buradayım. acil izmire gelmem gerekti. bu hafta aktif olamayacağım gibi görünüyor. kayınvalidem yoğun bakıma kaldırıldı. bizde her ihtimale karşı yakın olalım dedik. hayır korona değil alzheimer yüzünden son evreye geçiş yaptı kendi başına nefes alamamaya başladı.
Valla cok guzel olduArrietty_ evet kocaman ayran kocaman salata
Simdi yuruyusteyim yoksa sistim yani
Senin pirasa nasil oldu?
Dijital var pil alacağım hafta içi bir günRegl e ragmen guzel eksi
72-71.5 =0.5
0.5 x100 =50
50/72 =%0.694
Guzel bir Yüzde
Baskul e yorum yapacagim
Bende eski usul baskul ile baslamistim yarisa. Ama bir sure sonra zor oluyor küsürü okumak. Dijital alma durumun varsa en Kisa sürede almani oneririm
Hastane isi ve cocugun rahatsizligi strese sokmus seni. Nasil suan kizin?
Borekler ödül diyelim. Cikolata icin kac puanlik spor yapman gerek bak bakalim obur konuda ki Ilk post dan
Afiyet olsun
Menu ve su miktari sahane
Afiyet olsun
Ayran miydi kiz o
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinEşim dün pozitif çıktı karantinadayız tüm ev 10 gün dün ve bugün uğrayamadım
yarın sabah erkenden atsam olur mu
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinyetiştim canım buradayım. acil izmire gelmem gerekti. bu hafta aktif olamayacağım gibi görünüyor. kayınvalidem yoğun bakıma kaldırıldı. bizde her ihtimale karşı yakın olalım dedik. hayır korona değil alzheimer yüzünden son evreye geçiş yaptı kendi başına nefes alamamaya başladı.
AminnGeçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Kızlar Allah bütün hastaların ve de hasta yakınlarının yardımcısı olsun
Hoşgeldin tekrar canım
Kızım daha iyi sabahki duruma göre. Hâlâ biraz ateşi var ama kusması kesildi çok şükür. İnşaallah daha da iyi olur.Hastane isi ve cocugun rahatsizligi strese sokmus seni. Nasil suan kizin?
Borekler ödül diyelim. Cikolata icin kac puanlik spor yapman gerek bak bakalim obur konuda ki Ilk post dan
Çok geçmiş olsunEşim dün pozitif çıktı karantinadayız tüm ev 10 gün dün ve bugün uğrayamadım
yarın sabah erkenden atsam olur mu
Hsb cnmHoşgeldin tekrar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?