Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

H3RA_ sedulu E English_teacherrr Alys E Emeeelll esmeriiim @Serina08 Oaktree Dilber Hala Darkqueenn noram Lenochka Ozzybal S sadece_ben stitch asena87 Melegimkorusun K klbk33 Dahlia_ O Ozgenurrrr Ressamgibi Varyemez AppLesma @Onlymemeself Only_Eylul Vaveyylla

Su 3 kurala bu hafta cok dikkat etmenizi istiyorum

Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı ve rencide edici olmamalıdır.

Takıma katılım ve paylaşım amaçlı, butun üyeler her gun aktif olup, mesaj yazmalilardir

Diyet motivasyonunun devam ettirilebilmesi için günlük 5 mesaj paylaşımı zorunludur, her üye tüm mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür

Excel de takip edecegim günlük attiginiz mesaj sayisini

Eyvahh haha tamam tamam bende aktif olucammmm

Ben zaten Dilber Hala diyecektim hayirli olsun ikimize de.

@Serina08 canim sen de sagolasin, bir haftayi guzelce gecirdik seninle.

Arrietty_ sedulu H3RA_
Geçen hafta: 72.6 (5 gün önce)
Bu hafta: 70.28
Fark: 2,32
Yüzde: 3,195
Gelecek hafta için hedef kilo: 69
Eki Görüntüle 2833083
Muhteşem bir eksi
Ödemlerden kurtuldun. Asil simdi sIkI sIkI sarilp devam etmelisin

Cok oluyor bu kaptan deme ama bu sekilde not kabul edilmiyor. Buyuk kaptan oyle diyor :))
Haftaya obur sekilde paylasirsan, ondan sonraki haftaya listeye girmek icin bir engel olmaz önümüzde

Ve evet. Aktif ol tabii. Inan sohbet olup buraya isininca daha motive olup gidiyor kilolar

Ya kaptanım ben kendimi düzene sokana kadar bu diyet listelerinde hata yapmadan devam edebilceğim zamanlar yorum yapsam arkadaşlarımın menüsüne. Kendimi o konuda yeterli görmediğimi farkettim. Yorum yapacak konumda olduğumu düşünmüyorum.

Yok gunluk olarak guzel ama her gun en az bu kadar olsun.
Somon doyurucu oldugu icin cok yenmiyor zaten, yoksa baska balik olsa az derdim yanindaki salata. O zaman dev salata ancak kotariyor
Krema da agirdi somon ile birlesince. Hatta Ilk parca sonra birakacktim. Sirf sen laf söyleme diye biraz daha yedim

Yarin aksam yemegi belli
Cocuklar annemde kalacakmis. Ben ise gidecegim bu haftasonu. O yuzden iyi olur annemde kalmalari :)

Neden yeterli olmayasin.
Menü saglikli olunca ovmek zor degil ya
Ve cabucak belli oluyor zaten fazla kacan menüler.
Alistirma yaparsin.
Günde 2 menu yorumlayacagim de kendine.
Kacis yok

Canim bir insanin bir seyi bilmesi baskadir, onu uygulamasi baskadir.
O yuzden bildigin bir konuda yorum yapmanda sakinca yok.
Bugun dondurma yedim, hem de oyle saglikli olsun ev yapimi olsun falan demeden, ama haftaici biri dondurma yese olmamis derim ha ha

Alys dondurmaya alternatif buldum ben
Kesin deneyecegim

Muzlu
Login • Instagram

Bogurtlenli

Benim oyum muzluya

Evet gitti ödemcikler çok şükür.

Yok çok değil tabiki haklısınız öyle yaparım bundan sonra. Ay İnşaAllah listeye de girerim.

İşte aktiflik konusunda şu var ki benim vizelerim daha bitmedi maalesef hala ödevlerle boğuşuyorum bu sebeple tam olarak yazamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…