Eyvahh haha tamam tamam bende aktif olucammmmH3RA_ sedulu E English_teacherrr Alys E Emeeelll esmeriiim @Serina08 Oaktree Dilber Hala Darkqueenn noram Lenochka Ozzybal S sadece_ben stitch asena87 Melegimkorusun K klbk33 Dahlia_ O Ozgenurrrr Ressamgibi Varyemez AppLesma @Onlymemeself Only_Eylul Vaveyylla
Su 3 kurala bu hafta cok dikkat etmenizi istiyorum
Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı ve rencide edici olmamalıdır.
Takıma katılım ve paylaşım amaçlı, butun üyeler her gun aktif olup, mesaj yazmalilardir
Diyet motivasyonunun devam ettirilebilmesi için günlük 5 mesaj paylaşımı zorunludur, her üye tüm mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür
Excel de takip edecegim günlük attiginiz mesaj sayisini
724. Etap Es listesi
Es yarisi nedir :birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak,
*Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak,
*Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek,
*Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek,
*Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek.
Kurallarimiz bunlar kizlar, amacimiz takimimiza hareket ve farkli bir enerji getirmek.
Gelelim listeye. Kilolari yakin olan kisileri eslestirmeye calistim
@Asi Matmazel & E Emeeelll
esmeriiim & noram
Melegimkorusun & sedulu
S sadece_ben &stitch
@Serina08 &Ozzybal
Alys & Dilber Hala
Ses cikmadi. Ben eslestirdim siziAlys @Serina08
Alys tabaklarimi yorumlasana
Kahve fali baktirir gibi
Somon tabagin da ki o miktar salata 1 somon ile bitti. Sonra biraz daha ekledim. 2. Somonun yarisini zar zor yedim
Arrietty_ sedulu H3RA_
Geçen hafta: 72.6 (5 gün önce)
Bu hafta: 70.28
Fark: 2,32
Yüzde: 3,195
Gelecek hafta için hedef kilo: 69
Eki Görüntüle 2833083
Afiyet olsunAlys tabaklarimi yorumlasana
Kahve fali baktirir gibi
Somon tabagin da ki o miktar salata 1 somon ile bitti. Sonra biraz daha ekledim. 2. Somonun yarisini zar zor yedim
Oh beOh oh mis.
Tamam bugunluk iyisin
Oh be
Bana uzuldugun icin demedin dimi
Muhteşem bir eksiArrietty_ sedulu H3RA_
Geçen hafta: 72.6 (5 gün önce)
Bu hafta: 70.28
Fark: 2,32
Yüzde: 3,195
Gelecek hafta için hedef kilo: 69
Eki Görüntüle 2833083
Ya kaptanım ben kendimi düzene sokana kadar bu diyet listelerinde hata yapmadan devam edebilceğim zamanlar yorum yapsam arkadaşlarımın menüsüne. Kendimi o konuda yeterli görmediğimi farkettim. Yorum yapacak konumda olduğumu düşünmüyorum.H3RA_ sedulu E English_teacherrr Alys E Emeeelll esmeriiim @Serina08 Oaktree Dilber Hala Darkqueenn noram Lenochka Ozzybal S sadece_ben stitch asena87 Melegimkorusun K klbk33 Dahlia_ O Ozgenurrrr Ressamgibi Varyemez AppLesma @Onlymemeself Only_Eylul Vaveyylla
Su 3 kurala bu hafta cok dikkat etmenizi istiyorum
Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı ve rencide edici olmamalıdır.
Takıma katılım ve paylaşım amaçlı, butun üyeler her gun aktif olup, mesaj yazmalilardir
Diyet motivasyonunun devam ettirilebilmesi için günlük 5 mesaj paylaşımı zorunludur, her üye tüm mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür
Excel de takip edecegim günlük attiginiz mesaj sayisini
Krema da agirdi somon ile birlesince. Hatta Ilk parca sonra birakacktim. Sirf sen laf söyleme diye biraz daha yedimYok gunluk olarak guzel ama her gun en az bu kadar olsun.
Somon doyurucu oldugu icin cok yenmiyor zaten, yoksa baska balik olsa az derdim yanindaki salata. O zaman dev salata ancak kotariyor
Neden yeterli olmayasin.Ya kaptanım ben kendimi düzene sokana kadar bu diyet listelerinde hata yapmadan devam edebilceğim zamanlar yorum yapsam arkadaşlarımın menüsüne. Kendimi o konuda yeterli görmediğimi farkettim. Yorum yapacak konumda olduğumu düşünmüyorum.
Ya kaptanım ben kendimi düzene sokana kadar bu diyet listelerinde hata yapmadan devam edebilceğim zamanlar yorum yapsam arkadaşlarımın menüsüne. Kendimi o konuda yeterli görmediğimi farkettim. Yorum yapacak konumda olduğumu düşünmüyorum.
Tesekkur ederimAfiyet olsun
Evet gitti ödemcikler çok şükür.Muhteşem bir eksi
Ödemlerden kurtuldun. Asil simdi sIkI sIkI sarilp devam etmelisin
Cok oluyor bu kaptan deme ama bu sekilde not kabul edilmiyor. Buyuk kaptan oyle diyor :))
Haftaya obur sekilde paylasirsan, ondan sonraki haftaya listeye girmek icin bir engel olmaz önümüzde
Ve evet. Aktif ol tabii. Inan sohbet olup buraya isininca daha motive olup gidiyor kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?