Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar...
şükür nöbet bitiii sayılır 9 dacıkıcm
annemlerde olurum aksam.. bi süre orda kalıcm yine yazarım size ama haberiniz olsun canlarım..

buarada kaptan yardımcısı secmemiz gerekli benim aklımda bi isim var ama kabul etmek isteyen olurmu yada önerisi olann..

selam kızlar nasılsınız?

ancak gelebildim umarım keyfiniz yerindedir.

bayramınızı kutluyorum..sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz nice bayramlara..

slm kızlar:;
ben buraya günde bi defa bakmazsam kilo alacam gibime geliyor.
2 gündür sabah ve akşam yemekleri güzel ama gündüz bi iki kurabiye ve meyveyle geçiştiriyorum..
kilo alma korkusu dışında bayram çok güzelllll
keşke hep ailemin yanında kalabilsem diyor bi yandan içim.bi yandanda kendi kurduğum düzeni istiyorumm.
perşembe spora ve hayata kaldığı yerden devam
herşey gönlünüzce olsn.

sennde bayramın kutlu olsun kaptanım:)
ALlah yardımcın olsn.hastalarında acil şifalar versin..

sennde bayramın kutlu olsun tatlım.
dozunu kacırmadan yersek en az hasarla kurtulacaz sanırım.Allah sabır versin bize:)

selam kızlar annelere geldim aksam acayip yedim :))
zeynepcim seni takdir ediyorum tatlım bayramda bile süpersin amanbozulmasın...

kızlar hepinizi cok öpüyorum yatıcam birazdan yatak yüzü görmedim 2 gndür..
hadi yiy geceler..

iyi geceler cnm afiyet olsun ayrica valla bende biraz kacirdim iki gündür et baklava seker karisik ama yemek yemedim pek ins arti cikmaz valla 72 gördüm zaten 75 fln görürsem kalpten giderim kizlar heralde benn :87::26:
insallah adetim deoluyo ya eksi cikarim da asil bayram ozaman olur

...................bayraminiz mübarek olsun canlarim hepinizin.......................

Kızlar çok özür dilerim, 1 haftadır hiç uğrayamıyorum çok ağır grip geçirdiğim için, yataktan kalkamıyordum bile. Diskalifiye mi olmuş oluyorum şimdi bilmiyorum ama..
79.1 kilo geldim bu sabah. Hastalık süresince hiç spor vs yapamadım malesef, yediklerime de dikkat etmeye çalıştım ama arada fazla fazla yediğim şeyler de oldu..

Bugünkü menüm:

Akşam 5te uyandığım için, kahvaltı diyemicem :)

2 adet dukan poğaçası

1 saat sonra 4 tane minik mandalina

Akşam

Et kavurma 1 tabak kadar
330ml. coca cola zero

1-2 saat içinde 1 kırmızı 1 yeşil elma

O kadarcık:)

Bu arada tarihleriyle size zayıflama geçmişimi yazıyorum:) Belki motivasyon olur arkadaşlara, çünkü gerçekten ilk diyet uygulamamda çok çabuk kilo verdim.

10 haziran 80
24 haziran 79.1 (lahana çorbası diyetine başladım)
3 temmuz 76.4
4 temmuz 76.2
5 temmuz 76
11 temmuz 75.3 (DUKAN diyetine BAŞLADIM)
14 temmuz 75
15 temmuz 74.5
17 temmuz 73.8
19 temmuz 73.1
20 temmuz 72.9
22 temmuz 72.7
24 temmuz 72.4
25 temmuz 72
26 temmuz 72.3
29 temmuz 71.9
11 ağustos 71.6
15 ağustos 71.2
1 eylül 70.6
3 eylül 69.6
3 kasım 70.3
9 kasım 69.1

dukan diyetine devam etseydim, şimdiye 60 kg'dım:) O yüzden tabloda 29 temmuzdan sonra bir yavaşlama ve duraksama görüyorsunuz çünkü diyeti bıraktım. Şimdi tekrar başladım.. 68e bir an önce inmem lazım :)

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr,
bayram bizi mahvetti ama artık bu işe sıkı bir şekilde başlıyorum.ailemizin diyetisyeni sanemcim bize diyet listemizi hazırladı .evdeki herkes diyet yapacak tabi küçük kızım hariç.merveyle uzun uzun konuştu sen devam et ben istanbuldan seni takip edecem dedi.burdaki bir merkezde tartılacak yağ kas oranı felan her hafta ona gönderecez inşallah kızıma ve bana iyi gelir.merve hemen onun dediklerini yapmaya başladı bile tarçını sabahları gezdirmek senin görevin erken kalkıpta dedi.mervede ben ne kadar uğraşsam kaldıramazken erkenden uyandı sıcak suyunu içti tarçını alıp aşağı indi.kendimden çok kızım için seviniyorum inşallah başarırız bu defa.ben artık diyetteyimmm yok yok artık sağlıklı besleniyorummmmm

kızlarrrr youtube sanem apa yazın benim canım diyetisyenim ablasının güzelini görün.orda anlatıyor neler yapmamız lazım diye.

Azimliyim başarıcam:) Azıcık kaldı hedefime, 6 kg nedirki Dünden bu yana 100 gram daha vermişim, 1 haftadır her gün 100-200 gram arası gidiyor. Öyle çok az falanda yemiyorum, ilginç Umarım 68'e inerken takılmadan gider çünkü 68 rakamı bana büyük bir motivasyon kaynağı olacak :)

Kahvaltı:

bir kaç parça light beyaz peynir
1 adet dukan poğaçası

kızlarrrr youtube sanem apa yazın benim canım diyetisyenim ablasının güzelini görün.orda anlatıyor neler yapmamız lazım diye.

canım aklın yolu bir, hepimiz neler yapmamız gerektiğini biliyoruz aslında, neden yapmadığımız muamma Tek olay gırtlağı tutmak :) Bir de hareket etmek..
Umarım kısa sürede hedefine ulaşırsın:) Hadi bakalım

Son düzenleme:

arkadaşım tabiki aklın yolu bir ama burda olmamızın amacı ne daha fazla motive olmak değilmi şu anda o beni motive ediyor .ve hepimiz desteğe ihtiyacımız olduğu için burdayız belki faydası dokunur diye yazdım bide çok tatlı birisi tanımanızı istedim:)))

kızlar bu günü çok güzel geçirdim.
sabah 30 dakika yürüyüş.
kahvaltı:2 dilim çavdar ekmek.beyaz peynir 1 dilim.6-7 tane zeytin domates salatalık.
ara:1 tane kepekli bisküi 1 tane çikolata.
öğlen:2 dilim ekmek yerine 1 tane lahmacun ve 3 kaşık barbunya .
ara:gezmedeydim yine 1 çikolata 2 kaşık kabak tatlısı
akşam:1 kase domates çorbası 2 kaşık barbunya.

birazdan misafirim gelecek paçanga böreği yaptım belki ondanda yarım tane yerim.inşallah yemem tabiii ama zor gibiiii:)))

iyi akşamlar kızlar.nasılsınız?

gelemedim.bayram telaşı ardında ev yerleştirme derken bu zaman oldu.ama tamamen yerleştim sayılır.birkaç küçük iş kaldı.

diyet kısmında pek bahsedemiyorum yarın sabah tartılıp sonuçlarına bakacagım..

selam kızlar.geliyorum gidiyorum takım yine ıssız kalmış
bayram bana yaramadı kilo almısım malesef hemen toparlamam lazım.artık iki ileri bir geri artık canıma tak etti.hemen toparlamaya başlıyorum

Kilomu bildiriyorum: 69
Eski kilom: 70.3 tü

canım bildiğim kadarıyla bayram nedeniyle bu cuma bildirim yok

bu arkadaşı başarı hikayelerinde gördüm.bol sirkeli su içiyor gün içinde bunu uygulamaya çalışacagım.inşallah bende faydasını görürüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…