kızlar bana gelirsek azımla basım dertte.. 1.5 ay önce cektirdiğim 20 lik dişimin yerinde dikiş unutulmustu kavurma falan derken o dikiş cekildi ve canım acıyor pazartesi diğer tarafın 20 liklerini çektiricem o yüzden takımda bulunamıcam bir süre bi 10 gün kadar yokum ben yokken kaptanlık görevini reyhanın yapmasını istiyorum ayrıca kaptan yardımcısı olarakda zeynebi düşünüyorum zaten tuğba mesaj sayımlarını yapıyor yokluğumda takımda eksiklikolsun motivasyon sorunu olsun istemiyorum yokluğumda bu sekilde sürsün takım...
kızlar ayrıca 18inde aritmi takibim var tek diş değil yani haberiniz olsun 20 sine kadar pek ilgilenemicem takımlaa...
diyeim fena değil zaten yarından itibaren aritmi trakibi için daha dengeli beslenmem gerekiyor vaktim oldukca gelicem öpüldünüz sekerlerim..
REYHAN SANA GÜVENİYORUM
mersa(81,2/81,2/0.0/%0.0) bildirim yapmadı
prenses68(69,9/72/-2.1/%-3)
meyvenull (62,8/62.3/0.5/%0.40)bildirim yapmamıstı 2 ye bölündü
bijoux (69,6/69/0.6/%0.43)bildirim yapmamıstı 2 ye bölündü
PrensesPeri(82,1/82.1/0.0/%0.0)bildirim yapmadı
doksanaltmışdoksan (70 /70.0/ 0.0/%0.0 ) hedefi 63
tugba8424(105,0/104.0/1/%0.95)
zeynepece2009 (79/78.5/0.5/%0.63)yeni üye hedef 60
burda kilosu 2 ye bölünenleri ne yapacagım meyvem bide liste tamamlanınca 7. takımamı onaylatıyoruz? inşallah altından kalkabilirim..
mersa(81,2/81,2/0.0/%0.0) bildirim yapmadı
prenses68(69,9/72/-2.1/%-3)
meyvenull (62,8/62.3/0.5/%0.40)bildirim yapmamıstı 2 ye bölündü
bijoux (69,6/69/0.6/%0.43)bildirim yapmamıstı 2 ye bölündü
PrensesPeri(82,1/82.1/0.0/%0.0)bildirim yapmadı
doksanaltmışdoksan (70 /70.0/ 0.0/%0.0 ) hedefi 63
tugba8424(105,0/104.0/1/%0.95)
zeynepece2009 (79/78.5/0.5/%0.63)yeni üye hedef 60
burda kilosu 2 ye bölünenleri ne yapacagım meyvem bide liste tamamlanınca 7. takımamı onaylatıyoruz? inşallah altından kalkabilirim..
canlarım ben şimdilik cıktım görüşürzz..
reyhancım aklına takılan bişi olursa mail gönderirsin adrsime telefondan acıyorum sana yazarım...
selam kızlar bu günde bu saate kadar gayet iyi götürdüm.nerdeyse kaçamak yapmadım sayılır.sabah 45 dakika yürüyüşümü yaptım.
kahvaltı:1 dilim ekmek 1 cevizli poğaça peynir zeytin.
öğlen:domates çorbası
ara:1 çikolata labne ve bal işte kaçamağı ben yakaladımmm:))))
ama gerisine çok dikkat edecem söz veriyorummmmm...
senin sabah yürüyüşleri süper süper..artık akşamları bende iş çıkışı yürüyeceğim.ve spora ağırlık vermem lazım.diğer türlü olmuyor.iyice anladım artık.önceki sayfada yazdıgım sirkeli sudan yapacagım bakaım bu hafta kaç kg gidecek :44:
tarçın saolsunnnnsayesinde yatma şansım yokki bide zaten her zaman severim sabah yürüyüşlerini bana terapi gibi gelir.aslında benim yaptığımda spor değilde en azından hareket etmiş oluyorum.başla bakalım belki bende denerim sirkeli suyu .bende en azından sabahları sıcak suya başladım.
Bugünkü menüm şöyle:
KAHVALTI:
Peynirli sandviç
1 orta boy cappucino
yarım litre su
ÖĞLE:
1 bardak cappucino
1 bardak çay
1 minicik kurabiye
1 tane ceviz
AKŞAM:
1 büyük tavuklu sezar salata
100 ml coca cola zero
1 avuç beyaz leblebi + kuru üzüm
Tartıda 200 gram fazla çıktım, bugünde çookk yedim moralim bozuk
Şu sınav dönemi bitsede spora gidebilsem..
68'li bir rakamı bir türlü göremiyorum, sürekli 69-70 gidip geliyorum delircemmmmm !!!!!!!!!
2 gün aradan sonra tekrar meraba kızlar
bayram felaketti bugün telafi etmeye çalıştım.
1 hafta hamlamama yetti.yarım saat zor yürüdüm.
yarın sabah yola devam.tartılacam ve knedimle yüzleşecem kızlar.
aldıysamda önümüzdeki hafta telafi etmem lazım.
sabahları bende sirkeli su içiyordum.bayramda ara verdim.tarçınlı yerşilçayda iyi geliyor.tarçın kan şekerini dengeliyor.yeşilçayda fazladan kalori harcamamızı sağlıyor.,
bide akşamları kendimi frenliyemiyorum.ne yapabilirim sizce?
bugün tartıldm ki,lo almamışım çok şükür
mutlu oldm
akşam bulaşıktı şuydu buydu çıkamyrm.en büyük sorunda kızımın artan yemeklerini bitiriyoruum(
2 gün aradan sonra tekrar meraba kızlar
bayram felaketti bugün telafi etmeye çalıştım.
1 hafta hamlamama yetti.yarım saat zor yürüdüm.
yarın sabah yola devam.tartılacam ve knedimle yüzleşecem kızlar.
aldıysamda önümüzdeki hafta telafi etmem lazım.
sabahları bende sirkeli su içiyordum.bayramda ara verdim.tarçınlı yerşilçayda iyi geliyor.tarçın kan şekerini dengeliyor.yeşilçayda fazladan kalori harcamamızı sağlıyor.,
bide akşamları kendimi frenliyemiyorum.ne yapabilirim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?