Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kızlarr..

yazdım yazdım silindi bu durumdan nefret ediyorum..
aklımda kaldığı kadarıyla yazamaya calısıcam..

doksanaltmısdoksan ...
takımdasın hala cok gecmiş olsun paylasımlarının eksiksiz devam etmesini ve diyetini bozmamanı rica ediyorumm..

mersacım..
diyetisyen meselesini hallatmıs olmanıza sevindim inş mervede en kısa zamanda fazlalıklarından kurtulur..

prensescim
bayram esnasında aldığın fazlalıklarla inş 75 olmmıssındır cumaya kadar onların hepsinden kurtulmanı istyorum.ayrıca paylasımlarında düşmesin yüksek performans...

reyhancım
yeni evinde güle güle otur canım..aynı sey senin içinde gecerli fazlalıklarından tamamen kurtulmanı istiyorum cumaya sakın ama sakın + da gelme..

diğer kızlarda pazartesiye kadar toplanır heralde sekerlerim cuma günü lütfen herkes - de olsun....

kızlar bana gelirsek ağzımla basım dertte.. 1.5 ay önce cektirdiğim 20 lik dişimin yerinde dikiş unutulmustu kavurma falan derken o dikiş cekildi ve canım acıyor pazartesi diğer tarafın 20 liklerini çektiricem o yüzden takımda bulunamıcam bir süre bi 10 gün kadar yokum ben yokken kaptanlık görevini reyhanın yapmasını istiyorum ayrıca kaptan yardımcısı olarakda zeynebi düşünüyorum zaten tuğba mesaj sayımlarını yapıyor yokluğumda takımda eksiklikolsun motivasyon sorunu olsun istemiyorum yokluğumda bu sekilde sürsün takım...
kızlar ayrıca 18inde aritmi takibim var tek diş değil yani haberiniz olsun 20 sine kadar pek ilgilenemicem takımlaa...

diyeim fena değil zaten yarından itibaren aritmi trakibi için daha dengeli beslenmem gerekiyor vaktim oldukca gelicem öpüldünüz sekerlerim..

REYHAN SANA GÜVENİYORUM

Son düzenleme:

canım çok çok geçmiş olsun.umarım en kısa zamanda sağlıgına kavusursun.

bana güvenmişssin sağol varol.elimden geldiğince ilgilenmeye çalışırım.inşallah yüzünü kara çıkartmam :18:

mersa(81,2/81,2/0.0/%0.0) bildirim yapmadı
prenses68(69,9/72/-2.1/%-3)
meyvenull (62,8/62.3/0.5/%0.40)bildirim yapmamıstı 2 ye bölündü
bijoux (69,6/69/0.6/%0.43)bildirim yapmamıstı 2 ye bölündü
PrensesPeri(82,1/82.1/0.0/%0.0)bildirim yapmadı
doksanaltmışdoksan (70 /70.0/ 0.0/%0.0 ) hedefi 63
tugba8424(105,0/104.0/1/%0.95)
zeynepece2009 (79/78.5/0.5/%0.63)yeni üye hedef 60

burda kilosu 2 ye bölünenleri ne yapacagım meyvem bide liste tamamlanınca 7. takımamı onaylatıyoruz? inşallah altından kalkabilirim..

canım bu hafta bildirim yok zaten haftaya da kendinin ve mersanın kilosunu önce 2 ye bölüceksin sonra eski kilosuna bölüp hesabını yapacaksın..
benide gelirsem ekleriz listeye ama gelebileceğimi zannetmiyorum gelmezsem bildirim yapmadı diyip aynı gecersin..

reyhancım bu hafta bildirim yok diye ben kilo bildirmedim.

canlarım ben şimdilik cıktım görüşürzz..

reyhancım aklına takılan bişi olursa mail gönderirsin adrsime telefondan acıyorum sana yazarım...

canlarım ben şimdilik cıktım görüşürzz..

reyhancım aklına takılan bişi olursa mail gönderirsin adrsime telefondan acıyorum sana yazarım...

tamam canım sağolasın yazarım.kardeş takımdan da yardım isterim

mersa canım bu hafta bildirim yok ben meyveye gitmeden sormak için alıntıladım

selam kızlar bu günde bu saate kadar gayet iyi götürdüm.nerdeyse kaçamak yapmadım sayılır.sabah 45 dakika yürüyüşümü yaptım.
kahvaltı:1 dilim ekmek 1 cevizli poğaça peynir zeytin.
öğlen:domates çorbası
ara:1 çikolata labne ve bal işte kaçamağı ben yakaladımmm:))))
ama gerisine çok dikkat edecem söz veriyorummmmm...

senin sabah yürüyüşleri süper süper..artık akşamları bende iş çıkışı yürüyeceğim.ve spora ağırlık vermem lazım.diğer türlü olmuyor.iyice anladım artık.önceki sayfada yazdıgım sirkeli sudan yapacagım bakaım bu hafta kaç kg gidecek :44:

tarçın saolsunnnnsayesinde yatma şansım yokki bide zaten her zaman severim sabah yürüyüşlerini bana terapi gibi gelir.aslında benim yaptığımda spor değilde en azından hareket etmiş oluyorum.başla bakalım belki bende denerim sirkeli suyu .bende en azından sabahları sıcak suya başladım.

Bugünkü menüm şöyle:

KAHVALTI:

Peynirli sandviç
1 orta boy cappucino
yarım litre su

ÖĞLE:

1 bardak cappucino
1 bardak çay
1 minicik kurabiye
1 tane ceviz

AKŞAM:

1 büyük tavuklu sezar salata
100 ml coca cola zero
1 avuç beyaz leblebi + kuru üzüm

Tartıda 200 gram fazla çıktım, bugünde çookk yedim moralim bozuk
Şu sınav dönemi bitsede spora gidebilsem..
68'li bir rakamı bir türlü göremiyorum, sürekli 69-70 gidip geliyorum delircemmmmm !!!!!!!!!

Son düzenleme:
2 gün aradan sonra tekrar meraba kızlar
bayram felaketti bugün telafi etmeye çalıştım.
1 hafta hamlamama yetti.yarım saat zor yürüdüm.
yarın sabah yola devam.tartılacam ve knedimle yüzleşecem kızlar.
aldıysamda önümüzdeki hafta telafi etmem lazım.
sabahları bende sirkeli su içiyordum.bayramda ara verdim.tarçınlı yerşilçayda iyi geliyor.tarçın kan şekerini dengeliyor.yeşilçayda fazladan kalori harcamamızı sağlıyor.,
bide akşamları kendimi frenliyemiyorum.ne yapabilirim sizce?

canım o yürüyüş yeter daha ne olsun.bugun başladım sirkeli suya.bakalım hayırlısı

bu dukanı bilmediğim için menünü yorumlayamayacagım.ama kilo vermek sabır işi bizde burda birbimiz için varız.sabır canım.bu azimle çok cabuk kurtulacaksın inşallah

merhaba hoşgeldin.bayram banada yaramadı malesef ama toparlayacagız bu hafta bildirimde yok.haftaya cumaya kadar atalım bayram fazlalıklarını yeşil çay benimde olmazsa olmazım.zayıflamada çok etkili oldugunu düşünüyorum.

akşam için tavsiyem yemekte tabagına az yemek almak.yavaş yemek.sonrasında hızla sofradan uzaklaşmak.ve daha sonrasında da mutfaktan uzaklaşmak

haydi kızlar bu hafta kendimizi toparlayalım.meyve geldiğinde bol paylaşımlı ve bol kilo kayıplı bir takım görsün istiyorum.sağlık sorunları yaşıyor.biz toparlanmış olalım ki onada moral verelim

akşam için tavsiyem yemekte tabagına az yemek almak.yavaş yemek.sonrasında hızla sofradan uzaklaşmak.ve daha sonrasında da mutfaktan uzaklaşmak

bugün tartıldm ki,lo almamışım çok şükür
mutlu oldm
akşam bulaşıktı şuydu buydu çıkamyrm.en büyük sorunda kızımın artan yemeklerini bitiriyoruum(

bugün tartıldm ki,lo almamışım çok şükür
mutlu oldm
akşam bulaşıktı şuydu buydu çıkamyrm.en büyük sorunda kızımın artan yemeklerini bitiriyoruum(

israfa bende karşıyım ama tabakta kalmasın diyede dünyaları yiyoruz.küçük porsiyon koy kızına bende mutfaktan çıkamıyorum ama tabagım biter bitmez masadan kalkıyorum.ya bulaşık yerleştiriyorum ya ertesi günün yemeğini yapıyorum yada elime yagçöz alıp şöyle bir mikrodalgayı fırını temizliyorum.hem mutfakta eşimin yanında oluyorum hemde oyalanmış oluyorum

selam kızlarrr,
eve şimdi girdim çok acıkmışım 1 kase çorba içip bide kahve alıp oturdum buraya bakalım neler yazmışsınız.....

evett işte beklediğim yazı buydu tarçın kesinlikle çok iyi geliyorrr kan şekerimide sinirimide her şeyimi dengeliyor tarçını çokkk seviyorummmmm:)))

kızlarrr resim ekliyemiyorummmm,
bu günüde gayet iyi geçirdim.sabah 50 dakikalık yürüyüşle ve 1 bardak ılık suyla güne başladım
kahvaltı:1 yumurta ve 1 çaykaşığı yağla yapılmış menemen,1 dilim peynir 1,5 dilim çavdar ekmek.
ara:1 kahve
öğlen:yemek yemeye fırsatım olmadı
ara:çok acıktım 1 kase erişteli mercimek çorbası,1çikolata2tane burçak bisküi.
akşam:sanırım 1 tabak yoğurtlu ıspanak yiycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…