Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çikolata olmasa menün güzel canım.inşallah oda erir gider

bende birazdan işten çıkıyorum.akşam gelemeyebilirim yarın görüşürüz.öpüyorum hepinizi

kızlar hepiniz hoşgeldiniz ben bayram sonu ve son iki gündür çok hastayım okula gidene kadar yatıyorum okuldan geliyorum tekrar yatıyorum bilgisayarın başına oturamadım hiç ve öğünlerim karıştı birbirine düzenimi kaybettim hastalık ve bayramda inş kendimi biraz daha iyi hissetmeye başladım bundan sonra eskisi gibi düzenli paylaşımlarım olacak ve azimli olacağım

Bugün yine yeme konusunda azıttım :S

En azından spor yaptım ama bakalım yarın sonucu görücez. Sabah 69.9 kg çıktım çok moralim bozuldu. (bi önceki akşam yemek olarak sezar salatası yemiştim, kesin onun sosu etki etti). Şu an daha az çıkıyorum spor hemen etki etti ama yarın sabah anlaşılcak asıl kilom :S

İşin ilginci, bir önceki gün ve ondan önceki günler 69.2'den yukarı çıkmazken, birden nasıl 69.9 kg geldim, şaka gibi.. nasıl moralim bozuk anlatamam of!!!!!!!!!!

1 km koşu, 3 km tempolu yürüyüş, toplam 40 dakika. bu şekilde toplam 200 küsür kalori yaktım. + 5 er dakika farklı aletlerle çalıştım..

Sabah:

1 kaç parça light beyaz peynir

Öğle:

1 kase azıcık kaşarlı domates çorbası
cappucino

Ara:

3-4 avuç fındık + 3-4 avuç badem

Akşam:

2 dilime tost yapılmış beyaz peynir
4 avuç badem + 4 avuç fındık
yarım tabak kavurma et
1 bardak coca cola zero
limonlu ıhlamur

Bu fındık badem falan kötü oldu ya bide keşke o ekmekleri yemeseydim tosttan bahsediyorum yani:S

Son düzenleme:
günaydın kızlar.nasılsınız?ben yine işe geldim.bugun vucut direncimde düşük havada inanılmaz soguk dışarda işlerimde var hiç ıkasım yok şu an evimde yatagımda olmayı isterdim :44:

geçmiş olsun canım

slm kızlar:
bugün sabah:1 dilim ekmekle küçük bi tost,5 xzeytin,1 haşlanmış yumurta,1 salatralık 1 domates
öğlen 1 mandalina bi hurma bi kurabye,yarım haşlanmış yumurta
akşam;2 yemek kaşığı tavuk ciğer, 1 tabak patlıcan yemeği,yarım kase yoğurt bi dilim ekmek
kızlar akşmdan sonra nar yemyi düşünüyorum.
50 dakka ttempolu yürüyüş 10 dakka bisiklete bindm,ağrlk calştm

kurabye dışında alkışı hakettm sanırım..
ama hızlandırıcı bişeyler lazım.. tarçın,yeşil çay,5 i bi yerde çay,sirkeli su dışında bi fikri olan varmı?

iyi akşamlar kızlar ,
bu günüde çok iyi geçirdim artık diyet modundayım.gerçi bu cümleyi hayatımdan çıkardım ben sağlıklı beslenmeye çalışıyorum veeeeeeee bu gün akupunktura nihayet başladım.yağ kas oranım ölçüldü ve doktor yağ oranımın kiloma göre çok iyi olduğunu söyledi galiba bu kilodan daha az görünmemim sebebi yağ oranımın normal olması en azından buna çok sevindim.
şimdide bu gün yaptıklarımı yazim.
sabah 45 dakika yürüyüş.
kahvaltı:2 dilim kepek ekmek 2 kaşık yoğurtlu ıspanak labne ve bal.
ara:yok aslında yukardaki yediklerimi uzun sürede yedim ere yapmış sayılırım.
öğlen:akupunkturda olduğum için yiyemedim ama yolda 1 simite yakın yedim.
ara:yarı yarıya süt su karışık neskafe tabi yarım yağlı sütle.
akşam:az yağlı fırında balık ve bol salata 1 dilim ekmek.
ara:bu çok kötü oldu biliyorum sıcak çikolata içtim 1 tanede mandalin yedim.
hepinizi öpüyorum şekerlerrr bu gün çok mutlu oldummm:)))

bu arada unutmuşum akşamda 30 dakika yürüyüş yaptımmmm

Son düzenleme:

tuğbacım geçmişolsun kendine dikkat et bende hastalanmak üzereyim boğazım yanıyor .havalar soğudu allah van dakilerin yardımcıları olsun biz sıcacık evlerimizde oturuyoruz.

bence çok kötü değil menün .arada ufak kaçamaklar olmazsa sonra kaçamaklar daha büyük oluyor bence.

selam kızlar nasılsınız?kimseler gelmemiş sabahtan beri

takım hadi toparlanma vakti bol paylaşım vakti

geldim prensesimmm.kaç sefer sormuştun akupunktur işin ne oldu diye bu gün başladım sonundaaaaaa

bencede alkışı haketmişsinbencede hızlandırıcıların ilk başında tarçın geliyor her eve lazımmmm benim resimdeki tarçındannn

iyi pazarlar milletttt,
valla takımı iyce boşladınız haaaa
kendime inanamıyorum bu gün pazar olmasına rağmen yememe yinede dikkat ettim.
sabah yine 45 dakika yürüyüşümü yaptım.
kahvaltı:8 dilim sucuk yedim ama diyetisyenin izniyle haftada 1 sefer izin var.domates labne ve bal 3-4 tanede zeytin 2 dilim çavdar ekmek.
öğlen:yarım kase çorba ekmeksiz 3 tatlı kaşığı puding.
akşama allah kerim

Dün neler yaptım hiç ayrıntıya girmicem ama oturup en az 10 tane kurabiye + 1 dilim pasta + 1 tane kocaman çikolatali pasta daha yediğimi söylemeliyim :S

Sınav stresi vs. mahvetti beni... İşte böyle bir hata yaptım. derken sabah 70.1 kg çıktım. Sinirlerim çok bozuldu (((((( 68e incem derken 70e çıktım :S

Dukan'a ha başladım ha başlicam diyordum, sürekli bozuyordum diyeti. Bu sefer kesin olarak başladım, dönüşü yok bu yolun yani :S

MENÜM:

Sabah:

1 küçük dilim ızgara tavuk
1 cappucino (yağsız sütlü)

5 Km yürüyüş + koşu ( 15 dakika koşu, 25 dakika tempolu yürüyüş) ve bununla toplam 200 küsür kalori yaktım, sonra 15 dakika step ile 33 kalori, ve ardından 10 dakika bisiklet ile 30 kalori, sonra bir alet daha vardı adını unuttum şimdi, onunla da 30 kalori yaktım 10 dakikada. Ardından bacak içlerini sertleştiren bir alet ve alt bacakları çalıştıran bir aletle de 5er dakika çalıştım, bir de kürekle çalıştım 100 kere.

En azından dün yediklerimi yakmaya yarar umarım :S

Öğle:

2 küçük dilim beyaz peynir (dışarıda yedim o yüzden yağ oranını bilmiyorum ama muhtemelen tam yağlıdır) neyse artık azdı zaten :)
1 kutu pepsi max

Şimdilik gayet iyi gidiyor Dukan Diyetim Bakalım 5 gün boyunca kaçamaksız dayanabilecekmiyim:) Geçen sefer Dukan Diyeti yaptığımda 10 günde 2.6 kg vermiştim. Bakalım bu sefer nolcak Yine o kadar verirsem 10 günde, 67.5 kg olurum ve nasıl bir motivasyon olcağını düşünemiyorum bile offf :) 10 gün dayanıcam 67yi görmek için, sonrası gelir zaten o motivasyonla :)

bu da rezalet tablo: bir iniyor bir çıkıyor, hep gırtlağımı tutamadığım için

3 eylül 69.6
3 kasım 70.3
8 kasım 69.1
9 kasım 69
13 kasım 70.2

HEDEFİM 15 GÜNDE 66.5 KG'a inmek, hadi bakalım:)

Son düzenleme:

anneeee ben bunları yesem 10 kg alırım özeniyorum valla millete

kızlar size yazacam diye korkudan yemiyorm yemek felan:) yemiyor halim bu bugün ancak bu kadar frenliyebildim kendimi.
sabah:bi dilim tost,1 haşlanmış yumurta,domates salatalık,4 zeytin
ara;yarım tost(velim getirmiş;kahvaltıda sıcak sıcak yiyim die..offf)
öğlen;yarım tost,1 kase patlıcan yemeği
ara;1 avuç fındık
ara;1 kase nar;küçük bi çikolata
akşam;1 dilim pizza,yarım kase yoğurt;5 kanat,5 dilim fırınlanmış patates

spor yok bugün yarın akşam telafi yapacam inşallah
hızlanmak için biraz dukana gecmeye niyetim var.ama paniğe kapılıp daha cok kilo almaktan korkuyorum
dukanı deneyipte sonuca ulaşanlardan bildikleriniz var mı kızlar?

selam kızlar.iyi pazarlar.

bugun gelemedim.evimin kalan birkaç ince işini hallettim yemek yaptım derken bu saat oldu..

diyetim bugun de iyiydi evde olmama ragmen.işer verdim yemeyi unutturdum kendime..

canım gayet güzel menün hurma kurabiyeyide öğlen yemişsin akşama kadar eritmişsindir.yazdıklarının dışında ben metabolizma hızlandırıcı birşeyer bilmiyorum :44:

menün gayet güzel canım

yag oranına da sevindim.inşallah en kısa sürede eritirsin

geldim prensesimmm.kaç sefer sormuştun akupunktur işin ne oldu diye bu gün başladım sonundaaaaaa

hadi hayırlı ugurlu olsun..inşallah sonuç alırsın..

diyet yapıp kendini kapattınmı çok güzel gidiyorsun boşverdiğin zamanda maşallahın var valla..hadi canım emeklerini boşa harcama ver kurtul

benim bugunku menüm:

öğlene doğru kalktıgım için kahvaltı yok
öğlen 3 zeytin domates salatalık yogurt az da patates kızartması (1 kaşık yagla yaptım ama patates oldugu için çok az aldım)kibrit kutusu kadar peynir 2 dilim kepek ekmeği
ara 2 mandalina
akşam taze fasulye yemeği salata yogurt
ara mandalina ve nar yiyeceğim

spor yok ama tüm öğleden sonra ayaktaydım..evin işlerini hallettim.gelip gidip 2 lt su içmişimdir.2 kezde sirkeli su içtim.300 ml de yeşil çay

günaydın kızlar

ne zamandır kalbimde bir ağrı var.dün gece doktora gittik.ondada bir sonuç alamadık.geri gelmek zorunda kaldık.bugun kalp uzmanına gideceğim.gelemezsem bilginiz olsun..

günaydın kızlar

ne zamandır kalbimde bir ağrı var.dün gece doktora gittik.ondada bir sonuç alamadık.geri gelmek zorunda kaldık.bugun kalp uzmanına gideceğim.gelemezsem bilginiz olsun..

geçmiş olsun prenses peri bende çok hastaydım sahalara ancak bu gün dönebildim bundan sonra eski performansımı göstercem inşbirazdan paylaşımları yazarım öptüm

deniz1984................. 0
mersa ..................... 1
prenses68.................0
meyvenull .................0
bijoux .......................0
PrensesPeri ................3
doksanaltmışdoksan .... 3
tugba8424 .................0 zeynepece2009…………1

paylaşımlar çok kötü kızlar bende dahil olmak üzere takım sallanıyor artık bende geldim hadi biraz toparlanalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…