**4.takım 230. etap **
deniz1984 (85.4/)geri dönmek üzere ayrıldı..
mersa(81,2/81,2/0.0/%0.0)
prenses68(69,9/72/-2.1/%-3)
meyvenull (62,8/62.9/-0.1/%-0.08)bildirim yapmamıstı 2 ye bölündü
bijoux (69,6/69/0.6/%0.43)bildirim yapmamıstı 2 ye bölündü
PrensesPeri(82,1/82.1/0.0/%0.0)bildirim yapmadı
doksanaltmışdoksan (70 /70.0/ 0.0/%0.0 ) hedefi 63
tugba8424(105,0/104.0/1/%0.95)
zeynepece2009 (79/78.5/0.5/%0.63)hedef 60
4.Takim toplam yüzdesi -1.07
inş meyvenull ağzından bal damlıyor senin benim de hedefim öyle allahım inş veririm versem de ayrılmayı düşünmüyorum burdan bizde gitcek kilo çokkkkkkkk
böylesi daha iyi oldu mryvemmm..kendimi iyi hissedince dönerimmm
kızlar kış geldi ben yine wc ye cıkamaz oldum cankırının soğuğuna alısamadım malesefki bu yüzden kilomda artıs var aslında hafta bası 62,2 gelmiştim ama işte durum dediğim gibi gecen senede cok cekmiştim bu senede aynısı olucak gibi ev soğuk hastane soğuk metom iyice tembelleşti..
diyet devam ediyor ama sıkı bişey yapamıyorum şuan için bayram ertesi sıkı sıkıya baslıcam artık cok oyalandım ...
canım ayağını sıcak tut ve sıcak bişeyler iç sürekli içtiğin şeylerde bitki çayları olursa daha iyi olur sanki bayram dönüşü memleketten kuru kayısı falan getir aralarda ondan ye inş iyi gelir
**4.takım 230. etap **
deniz1984 (85.4/)geri dönmek üzere ayrıldı..
mersa(81,2/81,2/0.0/%0.0)
prenses68(69,9/72/-2.1/%-3)
meyvenull (62,8/62.9/-0.1/%-0.08)bildirim yapmamıstı 2 ye bölündü
bijoux (69,6/69/0.6/%0.43)bildirim yapmamıstı 2 ye bölündü
PrensesPeri(82,1/82.1/0.0/%0.0)bildirim yapmadı
doksanaltmışdoksan (70 /70.0/ 0.0/%0.0 ) hedefi 63
tugba8424(105,0/104.0/1/%0.95)
zeynepece2009 (79/78.5/0.5/%0.63)hedef 60
4.Takim toplam yüzdesi -0.13
toplam yuzdeyi duzelttim meyvis, sonucu 8e bolmeyi unutmussunaklin nerde senin yaaa aaaa kactir listeni duzeltiyorum
kılar haftaya kilo bildirimi yapılsınmı die konusuluyor paylasımda ne diyorsunuz takım olarak kararımızı vermemiz lazım..
size sormadan bir sey yazmadım ama bence yapılsın çünkü zaten dağılmıs haldeyiz bildirim olmıcak die daha cok yeriz bayramda ki böyle bi lüksüüz yok bizim yapılsın ki kendimizi engellicek bi sebebimiz olsun diyorum ben..
mersa
prenses68
meyvenull EVET
bijoux
prensesperi
doksanaltmısdoksan
tuğba_8424 KESİNLİKLE EVET diyorum...yoksa herkes bozar.herkes az da olsa vermeye çalışsın diye düşünüyorum
zeynepece2009
HERKES İSMİNN KARSISINA KARARINI BİLDİRSİN SEKERLER...
reyhanım canım benim gecmiş olsun kıyamam ben sana bebeğeeemmmmm
altkattan üskata tasınmanın nesi zor olucak canım temizle koy tek tek yavas yavas acele etme sonucda 1 haftada tasınsan nolcak 2 günde yapıcam die uğrasma her gün bi odayı tasıyın tama işte..
bayramda napıyorsun bu arada nerde olucaksın..
kılar haftaya kilo bildirimi yapılsınmı die konusuluyor paylasımda ne diyorsunuz takım olarak kararımızı vermemiz lazım..
size sormadan bir sey yazmadım ama bence yapılsın çünkü zaten dağılmıs haldeyiz bildirim olmıcak die daha cok yeriz bayramda ki böyle bi lüksüüz yok bizim yapılsın ki kendimizi engellicek bi sebebimiz olsun diyorum ben..
mersa
prenses68 EVET
meyvenull EVET
bijoux
prensesperi
doksanaltmısdoksan
tuğba_8424
zeynepece2009
HERKES İSMİNN KARSISINA KARARINI BİLDİRSİN SEKERLER...
kızlar dün gece internet problemi nedeniyle giremedim daha doğrusu yazdığım görntlenmedi..
sabah kahvaltıda:domates dereotu
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
yeşil çay
öğlen yemekte;bi tabak patlıcan yemeği
bi kase yoğurt,
1 dilim ekmek
ara;1 mandalina yarım elma
Akşam yemekte;yarım tabak patlıcan
yarım kase yoğurt
200 gram kadar balık
ara;2 mandalina,küçük bi elma
sabahta akşamda yarım saat 6 da yürüdüm
110 sabah 140 akşam ağırlık hareketi yaptım a
akşam 10 dakika bisiklete bindim
20 mekik çektim fazladan
gecmis olsun prensesim bi kac gündür görünmüyodun cok gecmis olsun ins acil sifalar versin allahim grsrz dönünce:2:günaydın kızlar nasılsınız?beni hiç sormayın dökülüyorum
meyvem bizim şimdiki ev tutulmus bir an önce boşaltmamız lazım.bayram üstü olunca çok ters geldi.neyse hayırlısı çogu gitti azı kaldıbayramda eşimin ailesinde olacagız.yarın gidiyoruz bayramın 2. günü geleceğiz..
sevindim cnm ekside olmana tebrikler...günaydın caanlarım hepinizi cokk öpüyorum mucuk mucuk
kilomu değiştirmeye geldim demiştimyaa wc ye cıkamadım ondan böyle die yeni kilom 62.3 yarım kilo eksideyimmm
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
dururmumuz kötü yinede ama haftaya telafi edeceğiz ....
böylesi daha iyi oldu mryvemmm..kendimi iyi hissedince dönerimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?