Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

slm kizlar birazdan ya step yapcam yada dans neyse ins 1 saat yapmayi düsünüyorum sahur: 1 tost , cay ,su
aksama: corba ve salata ,biraz yemek ya baklagil yada sebze yemegi daha düsünmedeim ne yapacagimi neyse bugunlük böyle
ins grsrz hepinize iyi diyetler byyy

mersa
prenses68 EVET
meyvenull EVET
bijoux
prensesperi EVET
doksanaltmısdoksan
tuğba_8424 EVET
zeynepece2009 EVET

Son düzenleme:
mersa
prenses68 EVET
meyvenull EVET
bijoux
prensesperi EVET
doksanaltmısdoksan
tuğba_8424 EVET
zeynepece2009 EVET

bu gösteriyor ki oy çokluğu istiyor olmasını hayırlısı byaramda tatlıya tuzluya dikkat yemeğin ısrar ederlerse benim dişim ağrıyor başım ağrıyor tatlıyla aram yok ishalim gibi manalar uydurabilirsiniz

selamm
şu evet hayır meselesi ne anlayamadım kızlar..

dünkü menümü yazim valiz hazırlicam daha :)

sabah: zeytinli tost kepek ekmeğine, sğt
ara: mandalina
öğlen: 1 kase çorba, 1 dilim kepek ekmek
ara: ceviz
akşam: yok

ben yarın istanbula gidiyorum annemlere kısmetse. orda bilgisayar var ama problem çıkarmış son günlerde. eğer hallolursa gelir yazarım, hallolmazsa nete giremem dolayısıyla da yazamam 1 hafta kalıcam ona göre bilgilendireyim dedim..

meyve evet akşamları yemiyorum bundan öte de bir zayıflama yolu tanımam kesinlikle de tavsiye ederim :) zaten erken yatıyorum sorun olmuyor akşama hal derman kalmıyor çünkü..

bu arada mesaj sayısı değil içeriği önemli olmalı bence çünkü ben bu mesajı 3e - 5e bölüp de yazabilirdim :)

merhaba kızlar, bugün biraz geç kaldık.. listemizi kontrol eder misiniz lütfen? teşekkürler..

**10.TAKIM 230.ETAP**
sezilmel(59.3/59.3/0.0/%0.0)
tutku(61.0/61.0/0.0/%0.0) bildirimde bulunmadı
ceyce(81.4/81.4/0.0/%0.0)
frangipani(73.5/73.5/0.0/%0.0)
tecnesyum(88.0/87.0/1.0/%1.14)
duru81(77.3/77.1/0.2/%0,26)
dinmeyen(60.0/59.0/1.0/%1.67)
celudar(80.1/80.1/0.0/%0.0) bildirimde bulunmadı
daesi(64.7/64.7/0.0/%0.0)

10.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI : % 0.39

slm kizlar nasilsiniz biyojum hayirli yolculuklar cnmm
kizlar sabah yarim saat step ve dans yaptim

iftar menüm: 1tabak corba , biraz bulgur pilavi, salata ,su bol

ara :1 yesil elma 1 muz

bu kadar belki bi kahve icicem yada biraz meyve yicem kizlar grsrz

kızlar ben biraz sonra yola çıkacağım yolcu olanlara hayırlı yolculuklar ve herkese iyi bayaramlar

bugün ki menüm

sabah 1 haşalama yumurta yeşillikle beraber bir dilim ekmek bir bardak şekersiz yeşilçaybiraz peynir ve 3 zeyrin
ara bir bardak süt
öğlen iki dilim ekmeğe bol yeşillikli ve peynirli sandiviç
ara bir mandalina
akşam bir dürüm tantuni neyapayım yolcuyum yemek yamadım
yola bir elma aldım ara öğün için

az yemeli ve bol zayıflamalı bayramlar dilerim öpüldünüz canlarım

kızlar merhaba cok cok cok moralim bozuk yarım mesajlarınıza yorum yapıcam gercekten cok gerginim öptüm hepinizi görüşürsz yarın..

slm kızlar;
bugün yoğundm fazla uğrayamadım.sabah:1 yumurta 1 dilim peynir salata ve 5 zeytin yeşilçay 1 dilim ekmek
öğlen;peynirli bol yeşillikli sandiviç(bundan 1 saat önce bi tane içli köfte)
ara;bi mandalina
eve gelince 1 küçük puaca ve elma
bu saatte ancak yemek yeme fırsatım oldu.150 gram kadar haşlama et biraz salata ve biraz yoğurt

midem hala kazınıyo acele uyumam lazım gece 4 te kalkıp yola cıkacaz.şifremi hatırlarsam annemlerdede girmeye calışacam nete..
giremezsem hepinize şimdiden ii bayramlar...

kankam hayırlı yolculuklarrrrrrr
köy kahvaltısını fazla kaçırma..

kizlar napiyosunuz bakim haaaa
nerelerdesiniz hepiniz bayram telasi var heralde neyse hepinize iyi bayramlar kizlar grsrz......

slm kızlar herkese ii bayramlar :))
uzun bi yolculuktan sonra gece10 gibi memleketime vardm.
tüm gün yolda ve eve vardıktan sonraki akşam yemeğimi yazayım.ama spor yok 5 gün boyunca.umarım vücudum unutmaz sporu.
cumartesi sabah;2peynirli puaca;1 elma 1 mandalina
ölen 1 kase corba biraz tavuk
ara 1 elma bi mandalina
bi ara 15 badem
bi ara 2 salatalık 1 domates
Akşam 10 da d a 1 kaşık pilav 2 kaşık etli sebze yemeği,az tavuk,yoğurt ve salata(çok gibi görünüyor ama hepsini bi tabağa az az aldım)

bugün dikkat edecem.kahvaltıda salata 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 2 lokma reçel 1 yumurta yedim
öğlen ve akşam birleşir muhakkak fazla kaçırmamaya calışacam

selam sekerlerim..
hepimizn bayramı kutlu olsun sevdiklerimizle daha nice bayramlara inş.

canlarım bayram die salmayın kendinizi cuma günü bildirim yok haberiniz olsun..

ben suanda nöbetteyim tüm cihazlarım bozuldu acil hasta dolu sürekli geliyor müsait oldukca size yazacağım öpüldünüz...

iyi geceler
hepinizin bayramı kutlu olsun.ben bu bayramları sevmiyorum yaaaa sanki daha fazla kilo alalım diye tuzak gibi geliyor bana.mecburmuşuz gibi yemezsek döveceklermiş gibi et ve çikolata yiyoruz.allahım sonumuzu hayır etsin.bu gün düzen yine bozuldu ama tarçınımın sayesinde yarım saatde olsa yürüyüşümü yaptım.hepinizi öpüyorum herkese iyi bayramlarrr:)))

kızlar az önce arkadaşlardaydık,kızları istanbulda ünlü bir diyetisyen onunla konuştum biraz kilo vermek istiyorsanız akşam yemeklerinde kesinlikle ekmeği kesin diyor.bide güne sabah 2 bardak ılık su 2 kuru kayısı ve 1 cevizle başlayın diyor.ondan tiyolar aldıkça size yazacam çarşambaya kadar burda ne öğrenebilirsem karımdır ve sizlerede aktaracam.

canım bizede yaz uygulayan mutlaka olur uygulayan olmasa bile bilir en azından aklında bulunur..
bayramları ben cok severim ama bu yemek olayı benide bitiriyr (

iyi geceler meyvenül,
seninde bayramın kutlu olsun ama sen çalışıyosun galiba.allah kolaylık versin herkes tatil yaparken çalışmak çok zor.meyvecim sen ne iş yapıyosun merak ettim...

[SUP][/SUP]
iyi geceler meyvenül,
seninde bayramın kutlu olsun ama sen çalışıyosun galiba.allah kolaylık versin herkes tatil yaparken çalışmak çok zor.meyvecim sen ne iş yapıyosun merak ettim...

canım ben sağlıkcıyım ...
evet herkes tatilde ben nöbette zor gercektenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…