Afiyet olsun canim ama aksam agir olmus sanki. Hatta sanki degil baya agir olmus hem sehriye hem patates hemde sutlacin icindeki pirinc. Karbon baya fazla kacmis
Şehriye yerine tarhana yapsam iyiymiş.Akşam fazla karbonhidrat olmuş canım sporlarında artsa keşke
Çok geçmiş olsunArrietty_ @sedulu @neutral @Emeeelll dün gece yarım saatlik uyku sonrası büyük oğlumun kusma sesine uyandım sancı giriyor nefes alamıyor, sıcak su torbaları, kusmalar, masajlar derken kabus gibi bir gece ve gün oldu. bütün gün o hasta diğer yavrular hep onunla ilgileniyorsun diye tripte, ev, iftar derken günü bitirdim. Yavrum kötüleşince acile götürdük besin zehirlenmesi dedi doktor ilaç falan verdi. Sahurda yediği salamlı tost dokunmuş yavruya sanırım. Fırsat buldukça gruba girdim ama biraz iyi olunca uyuya kalmışım ancak attım bugünün çetelesini. Bugünlük beni mazur gör eşim inşeAllah yarından sonra daha iyi bir hafta bizi bekliyor olacak
İmplantı bende düşünüyrum ama çok korkuyorumKaptanım ben arka arkaya 5 gönderi atsam gün içinde girmem mümkün olmuyor. Diş eti ağrım hala devam ediyor ya aranızda implant yaptırıp bunu yaşayan var mı. Çevremde yaptıranlar ben hiç acı duymadım dyor. Bende mi tuhaflık var anlamadım gitti. 2 gündür antibiyotik kullanıyorum şişlikler de gitmedi
Yaaa çok geçmiş olsun. Çocuğundan önemli değil hiçbişi canım. Neden dokunmuş olabilirki tost. Salamın tarihimi gecikti acabaArrietty_ @sedulu @neutral @Emeeelll dün gece yarım saatlik uyku sonrası büyük oğlumun kusma sesine uyandım sancı giriyor nefes alamıyor, sıcak su torbaları, kusmalar, masajlar derken kabus gibi bir gece ve gün oldu. bütün gün o hasta diğer yavrular hep onunla ilgileniyorsun diye tripte, ev, iftar derken günü bitirdim. Yavrum kötüleşince acile götürdük besin zehirlenmesi dedi doktor ilaç falan verdi. Sahurda yediği salamlı tost dokunmuş yavruya sanırım. Fırsat buldukça gruba girdim ama biraz iyi olunca uyuya kalmışım ancak attım bugünün çetelesini. Bugünlük beni mazur gör eşim inşeAllah yarından sonra daha iyi bir hafta bizi bekliyor olacak
Ayni sey olurdu canim yaŞehriye yerine tarhana yapsam iyiymiş.
O zaman hiç yapmasaydımAyni sey olurdu canim ya
Yok canım çok dikkat ederim son kullanma tarihlerine ya da yedirdiğim şeyin kalitesine her zaman almam eve işlenmiş gıdaları arada alıyorumYaaa çok geçmiş olsun. Çocuğundan önemli değil hiçbişi canım. Neden dokunmuş olabilirki tost. Salamın tarihimi gecikti acaba
Bunungorunce yazasım geldı. Bende 1.ci oğluma hamıleyken hergun 4-5 kase sutlac yerdım. Bı seferde 15 kase sutlac yapar, son ıkı kase kaldığında yenısını yaprdım6kase çıktı. Oruç olacağım için yemem. 4 kasesi bitti. En küçük kaseyi yedim ben. Tek kepçelik. 2kaseyi de çocuklar bitirir yarın gündüz. Ben ilk çocuğa hamileyken 1 gecede 1 tencere sütlaç yemiştim.
Evet adim ve es yarisi icin belirli adim sayisi var haftalik
Ah kuzum hic bilmiyorum ki implant hakkinda birsey. Tekrar cok gecmis olsun. Uyelerden biri daha yaptirmisti ama galiba suan yok burada. Oda birkac gun cekmisti agri diye kalmis aklimdaKaptanım ben arka arkaya 5 gönderi atsam gün içinde girmem mümkün olmuyor. Diş eti ağrım hala devam ediyor ya aranızda implant yaptırıp bunu yaşayan var mı. Çevremde yaptıranlar ben hiç acı duymadım dyor. Bende mi tuhaflık var anlamadım gitti. 2 gündür antibiyotik kullanıyorum şişlikler de gitmedi
Cok gecmis olsunArrietty_ @sedulu @neutral @Emeeelll dün gece yarım saatlik uyku sonrası büyük oğlumun kusma sesine uyandım sancı giriyor nefes alamıyor, sıcak su torbaları, kusmalar, masajlar derken kabus gibi bir gece ve gün oldu. bütün gün o hasta diğer yavrular hep onunla ilgileniyorsun diye tripte, ev, iftar derken günü bitirdim. Yavrum kötüleşince acile götürdük besin zehirlenmesi dedi doktor ilaç falan verdi. Sahurda yediği salamlı tost dokunmuş yavruya sanırım. Fırsat buldukça gruba girdim ama biraz iyi olunca uyuya kalmışım ancak attım bugünün çetelesini. Bugünlük beni mazur gör eşim inşeAllah yarından sonra daha iyi bir hafta bizi bekliyor olacak
Çok geçmiş olsun canım kuzuna yaa allah korumuşArrietty_ @sedulu @neutral @Emeeelll dün gece yarım saatlik uyku sonrası büyük oğlumun kusma sesine uyandım sancı giriyor nefes alamıyor, sıcak su torbaları, kusmalar, masajlar derken kabus gibi bir gece ve gün oldu. bütün gün o hasta diğer yavrular hep onunla ilgileniyorsun diye tripte, ev, iftar derken günü bitirdim. Yavrum kötüleşince acile götürdük besin zehirlenmesi dedi doktor ilaç falan verdi. Sahurda yediği salamlı tost dokunmuş yavruya sanırım. Fırsat buldukça gruba girdim ama biraz iyi olunca uyuya kalmışım ancak attım bugünün çetelesini. Bugünlük beni mazur gör eşim inşeAllah yarından sonra daha iyi bir hafta bizi bekliyor olacak
Benimde motivasyon kaynağım burcu esmersoy aramızda 4 kg kaldı az kaldı diye kendimi motive ediyorum ama sporda işte zorlanıyorum arttırmam lazımTabi canım övmeyi yapabilirim yanlış birşey söylemek istemem die düşünmüştüm
Evet öyle oluyor aslında. Bu yüzden çekiniyorum. Deneyeceğim.
Çok teşekkür ederim. Günü boş geçmek istemiyorum. 1 haftadır kendimi zorluyorum spora başlayınca durmamaya da başladım
Çikolata tüketmeyi niyetime koymuştum kaptanım oyuzden
Ya teşekkür ederim ama aslında iki haftadır artıyla geliyorum. Taktiğim yok sadece kendimi zorluyorum yapmak için birde spor gerçekten o olmayınca da olur ama sporla herşey daha iyiye gidiyor. Artı görüyorum ama sanki kendimi ince hissediyorumbirde intagram zayıflamış kişilere bakıp ben neden yapamayayım diyorum kendime kızıyorum
Ben de utuden nefret ederim, bizim iş bölümünde ütü tamamen eşime ait, zaten % 80 i onun kıyafetleri.Günaydın kızlar
Ütü olan gün en sevmediğim gün. 10-12 pantolon, 6-7 gömlek ütüleyeceğim. Moraller bozuk. Nefret ediyorum bir ütü, iki bulaşık makinası boşaltma
Menun gayet güzel.Bugün berbat bir menüyle geldim, hoş menü bile denmez. Açıkçası evde bulduklarımı yedim aç durmayayım diye.
Sabah yok hastaneye gittik kızım için.
Öğle
2 dilim peynirli börek
1 muz
Biraz çiğ badem
10 adet çilek
İkindi
Yarım paket bitter çikolata
Biraz çiğ badem daha
Akşam (iftar saatinde yiyeceğim)
Yarım kase tarhana çorbası
1 tabak kabak yemeği
Sarımsaklı yoğurt
Salata
Su şu ana kadar 2 litre
Arrietty_ @sedulu
Kepekli tahta bisküviler, sadece ayran ve kefir ile yenebiliyor. Menü gayet iyi.
Benim ödülüm de mini magnum dondurmaydıArrietty_ @sedulu
Sabah 10 ile 12 arasi ara vere vere asagidakiler
1 yumurta
Avuc ici kuruyemis
Yarim elma
Avuc ici yer elmasi
1 kare bitter
Tb ekmegi ile karisik tost
17.15
1.5 hamburgee koftesi
1 hamburger peyniri
1 er tk mayonez, mustard
Yaninda sogan domates
Buyuk kase salata, keten tohumu serptim, 3 zeytin
Buyuk bardak ayran
Odul 1 mini magnum dondurma
2 lt su oldu.
Sporu en son yazayim.
Suyunu arttırman lazım, menu güzel bence.
2 dilim ekmek var ama gün genelinde çok az yemişsin, ben dayanamam.Sahur 1 dılım peynır çay
iftar: peynır 1 dılım, domateslı lor 2 kasık, menemen 3 kasık kadar, 2 dılım ekmek
( bugun ekmeğe abandım ya cok pısmanım ödül bu olsun yapmıycam baska ödül)
adım 260 puan
Akşam salata da olsaydı, iyi olurmuş.
Kolayı neredeyse 2 yıldır içmiyorum, ama makarna guzel ödül.Merhabalar
Sahur
2 dilim ekşi mayalı ekmek
25 gr peynir
Salata domates
3/4 çilek
2 ceviz
3-4 zeytin
1 litre su
İftar (ödül)
2 dilim fırında kıymalı makarna
1 bardak kola
1 litre su içtim şimdiye. 750 ml daha içerim, doldurdum duyumu.
Spor
45 dk chloe 450 p
10 dk wallsit 200 p
5 dk plank 100 p
7400 adım 221 p
Toplam: 971 p
Arrietty_ @sedulu @neutral
Eki Görüntüle 2833172
Menun güzelİyi akşamlar kızlar bugün sabah kahvaltısında kendime ödül verdim
Patates kızartması yedim 6 dilim elma patates yanında 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin çay ve üçgen peynir yedim iki tane saat 13.00 gibi yaptığım için ara öğün yapmadım akşama geçtim direk;
Akşam saat 19.40 1 kase mercimek çorbası ve kıymalı kabak dolması yedim 1 tane orta boy kabak
Sade Türk kahvesi ve 3 hurma ile ara öğün yaptım 21.00
Su içmeye devam 2.5 olacak bugün de 7282 adım attım. 218 puan
Arrietty_ @neutral @sedulu
Spor ve menü her zamanki çok güzelKahvaltı
1 haşlanmış yumurta salatalık maydanoz domates yeşil çay 30 gr çeçil peyniri 5 adet küçük hindi sosis
Akşam
2 porsiyon zeytinyağlı pırasa 3 yk süzme yoğurt
Çikolatalı gofret 1 tane ( 400 gr artı çıkmamın ödülü)
Su 2.5 lt
Chloe ting 50 dk 500 puan
30 dk yürüyüş 75 puan
12000 adım 360 puan
Toplam 935 puan
Arrietty_ @Melegimkorusun
Eki Görüntüle 2833174
Menün ve suyun gayet iyiSahur: patatesli kabaklı yumurta, biraz cacık, biraz kuru üzüm.
İftar: çorba(5-6 kaşık), patlıcan yemeği, salata.
Ara: 1 elma, 1 muz, 1 kupa yeşil çay, biraz çiğ yer fıstığı.
Su; 2.5 litre su
sporu birazdan atıcam
Arrietty_ Arrietty_ [IMG alt="sedulu"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/298/298205.jpg?1413578004[/IMG] sedulu
Ödüle rağmen gayet güzel, afiyet olsunBugünkü menüm:
Sabah:
2 wasa
1 yumurta
4 zeytin
1 dilim peynir
Domates salatalık
Aksam(17.00)
Yarım hazır yufkadan 1 adet peynirli gözleme yaptim(ödül)
1 bardak ayran
Domates salatalık
Su: 2.5 litre
Spor: 7815 adım 234 puan
15 dk zumba 60 puan
Toplam 294 puan
Arrietty_ @sedulu @neutral Asi Matmazel
Çok güzel
Menü güzel, su da artarsa şahane olacak.
Çok güzelİyi geceler kızlar
Sahur
1 bardak süt, 2 yk yulaf, 1 küçük muz, 1 çay kaşığı kakao, 5 badem ile lapa yaptım.
1 bardak ekinezya çayı
1 şişe maden suyu
İftar
1 kase çorba
Fırın somon, salata
1 dilim güllaç( ödül)
Ara
1 bardak kiraz sapı çayı
Su: 2,5lt
Spor
45dk Leslie: 180
160jj: 80p
8100adım: 243 puan
Top: 503puan
Arrietty_ @sedulu @neutral
Yoğunluğuna rağmen menun dengeli ve güzelAz daha menu yazmayi unutuyordum, kizim gun icinde halsizlikten bol bol uyuyunca hala uyanik ve ben cok yorgunum
gece 1.5 saat uyumusum, is bitiminde de biraz uzandim 3 saat daha uyumusum ama hala sersem gibiyim
sabah yok
oglen: birkac kuruyemis, bir dilim ekmek, pastirmali yumurta, 3-4tk tahin-pekmez
ara: 3 adet sarma, yogurt
aksam: bir tabak tavuk corbasi, 3 dilim soslu tavuk gogus
sonra bir sade turk kahvesi ictim, biraz kavun yedim
su bugun 2lt olmustur
spor yok, adim da yok, cok halsizdim bugun 3719 adim, 112puan
Arrietty_ @sedulu @neutral S sadece_ben
Afiyet olsun, cok iyiKahvaltı 12:00
1 haşlanmış yumurta
5/6 dilim domates salatalık
Yarım dilim peynir
1 dilim hindi füme
1 dilim tb ekmeği
Akşam 20:00
1 tabak kuru fasulye
3 yk pirinç pilavı
1 kornişon
1 bardak ayran
Gün içinde
2 Türk kahvesi
3/4 fincan limonlu çay
1 lt kadar suEki Görüntüle 2833282
Arrietty_ @sedulu
Afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?