Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok geçmiş olsun

İmplantı bende düşünüyrum ama çok korkuyorum

Yaaa çok geçmiş olsun. Çocuğundan önemli değil hiçbişi canım. Neden dokunmuş olabilirki tost. Salamın tarihimi gecikti acaba

Yaaa çok geçmiş olsun. Çocuğundan önemli değil hiçbişi canım. Neden dokunmuş olabilirki tost. Salamın tarihimi gecikti acaba
Yok canım çok dikkat ederim son kullanma tarihlerine ya da yedirdiğim şeyin kalitesine her zaman almam eve işlenmiş gıdaları arada alıyorum oruç tuttuğu için vücut açlığa bağlı olarak daha çabuk bakteri üretir dedi muhtemelen öyle bişey oldu. Ramazanda işlenmiş bu tarz ürünler(salam sucuk sosis vb.) tüketmeyin dedi. Zaten sık tüketmiyordu çocuklar şimdi tamamen kesicem.

Bunungorunce yazasım geldı. Bende 1.ci oğluma hamıleyken hergun 4-5 kase sutlac yerdım. Bı seferde 15 kase sutlac yapar, son ıkı kase kaldığında yenısını yaprdım sımdı yapmıyorum cunku yaparsam yerım dayanamam

Evet adim ve es yarisi icin belirli adim sayisi var haftalik
Onun disinda aktif olmakda
Ah kuzum hic bilmiyorum ki implant hakkinda birsey. Tekrar cok gecmis olsun. Uyelerden biri daha yaptirmisti ama galiba suan yok burada. Oda birkac gun cekmisti agri diye kalmis aklimda
Arka arkaya at bisey olmaz
Cok gecmis olsun

Çok geçmiş olsun canım kuzuna yaa allah korumuş

Benimde motivasyon kaynağım burcu esmersoy aramızda 4 kg kaldı az kaldı diye kendimi motive ediyorum ama sporda işte zorlanıyorum arttırmam lazım

Cok guzel olmus menun.

Kabak cekirdegi baya saglikliymis ve oneriliyormus ya, ben de ona geceyim bari aycekirdegindense.

Günaydın kızlar
Ütü olan gün en sevmediğim gün. 10-12 pantolon, 6-7 gömlek ütüleyeceğim. Moraller bozuk. Nefret ediyorum bir ütü, iki bulaşık makinası boşaltma
Ben de utuden nefret ederim, bizim iş bölümünde ütü tamamen eşime ait, zaten % 80 i onun kıyafetleri.

Menun gayet güzel.
Kepekli tahta bisküviler, sadece ayran ve kefir ile yenebiliyor. Menü gayet iyi.
Benim ödülüm de mini magnum dondurmaydı
Merhaba

sabah 1 kraker 1 dilim kasar peynir
Oglen 2 sigara boregi (kizim yapmis is cikisi yiyeyim diye)
Aksam kucuk tabak sac kavurma ve kucuk kase yogurt.

su zorla 1 litre.
Spor 12000 adim

Arrietty_ @sedulu
Suyunu arttırman lazım, menu güzel bence.
2 dilim ekmek var ama gün genelinde çok az yemişsin, ben dayanamam.
Sahur
1h yumurta
1s b süt
5 s b su

İftar
5yk köfteli patates yemeği
3 hurma
1kase şeriye çorbası
1kase sütlaç
2s b su

Su 7 s bardağı
Adım 1000

Arrietty_
@sedulu
@neutral
Akşam salata da olsaydı, iyi olurmuş.
Kolayı neredeyse 2 yıldır içmiyorum, ama makarna guzel ödül.
Menun güzel
Spor ve menü her zamanki çok güzel
Menün ve suyun gayet iyi
Ödüle rağmen gayet güzel, afiyet olsun
Çok güzel
Menü güzel, su da artarsa şahane olacak.
Çok güzel
Yoğunluğuna rağmen menun dengeli ve güzel
Afiyet olsun, cok iyi
Afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…