Gecmis olsunArrietty_ sedulu @neutral E Emeeelll dün gece yarım saatlik uyku sonrası büyük oğlumun kusma sesine uyandım sancı giriyor nefes alamıyor, sıcak su torbaları, kusmalar, masajlar derken kabus gibi bir gece ve gün oldu. bütün gün o hasta diğer yavrular hep onunla ilgileniyorsun diye tripte, ev, iftar derken günü bitirdim. Yavrum kötüleşince acile götürdük besin zehirlenmesi dedi doktor ilaç falan verdi. Sahurda yediği salamlı tost dokunmuş yavruya sanırım. Fırsat buldukça gruba girdim ama biraz iyi olunca uyuya kalmışım ancak attım bugünün çetelesini. Bugünlük beni mazur gör eşim inşeAllah yarından sonra daha iyi bir hafta bizi bekliyor olacak
Ben de ütüyü hiç mi hiç sevmem. Okula gelirken giyeyim diye bir gömlek koydum ütü masasının üstüne, yaklaşık 1 haftadır orada. Üşendiğimden başka şeyler giyiyorum.Günaydın kızlar
Ütü olan gün en sevmediğim gün. 10-12 pantolon, 6-7 gömlek ütüleyeceğim. Moraller bozuk. Nefret ediyorum bir ütü, iki bulaşık makinası boşaltma
Hahaha süpersin ortak ya bak yediklerinin bir kısmı erimiş oldusedulu ortak valla senin sporları gördüğümde saatim 1700kusur adım gösteriyordu tatlı yedim diye sanırım çok ağırlık çöktü ayakta uyuyordum. Dedim kalk eşini mağdur etme 8000adıma tamamlayıp spor yaptım
ooooo sen reelde götür onları oluyor mu ama öyle abla
Çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl oldu durumu ?Arrietty_ sedulu @neutral E Emeeelll dün gece yarım saatlik uyku sonrası büyük oğlumun kusma sesine uyandım sancı giriyor nefes alamıyor, sıcak su torbaları, kusmalar, masajlar derken kabus gibi bir gece ve gün oldu. bütün gün o hasta diğer yavrular hep onunla ilgileniyorsun diye tripte, ev, iftar derken günü bitirdim. Yavrum kötüleşince acile götürdük besin zehirlenmesi dedi doktor ilaç falan verdi. Sahurda yediği salamlı tost dokunmuş yavruya sanırım. Fırsat buldukça gruba girdim ama biraz iyi olunca uyuya kalmışım ancak attım bugünün çetelesini. Bugünlük beni mazur gör eşim inşeAllah yarından sonra daha iyi bir hafta bizi bekliyor olacak
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin kuzucuğunaArrietty_ sedulu @neutral E Emeeelll dün gece yarım saatlik uyku sonrası büyük oğlumun kusma sesine uyandım sancı giriyor nefes alamıyor, sıcak su torbaları, kusmalar, masajlar derken kabus gibi bir gece ve gün oldu. bütün gün o hasta diğer yavrular hep onunla ilgileniyorsun diye tripte, ev, iftar derken günü bitirdim. Yavrum kötüleşince acile götürdük besin zehirlenmesi dedi doktor ilaç falan verdi. Sahurda yediği salamlı tost dokunmuş yavruya sanırım. Fırsat buldukça gruba girdim ama biraz iyi olunca uyuya kalmışım ancak attım bugünün çetelesini. Bugünlük beni mazur gör eşim inşeAllah yarından sonra daha iyi bir hafta bizi bekliyor olacak
Cok guzel olmus menun.
Kabak cekirdegi baya saglikliymis ve oneriliyormus ya, ben de ona geceyim bari aycekirdegindense.
Yemiştim birkaç kaseooooo sen reelde götür onları oluyor mu ama öyle abla
Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şiga versin. Nasıl şimdi, iyi mi?Arrietty_ sedulu @neutral E Emeeelll dün gece yarım saatlik uyku sonrası büyük oğlumun kusma sesine uyandım sancı giriyor nefes alamıyor, sıcak su torbaları, kusmalar, masajlar derken kabus gibi bir gece ve gün oldu. bütün gün o hasta diğer yavrular hep onunla ilgileniyorsun diye tripte, ev, iftar derken günü bitirdim. Yavrum kötüleşince acile götürdük besin zehirlenmesi dedi doktor ilaç falan verdi. Sahurda yediği salamlı tost dokunmuş yavruya sanırım. Fırsat buldukça gruba girdim ama biraz iyi olunca uyuya kalmışım ancak attım bugünün çetelesini. Bugünlük beni mazur gör eşim inşeAllah yarından sonra daha iyi bir
Olur canım dün yapmadın zaten. Abartma amaBugün eltime davetliyiz kaptanlar ödül hakkımı bugün kullansam olurmu bayadır da yapmıyom belki tatlı yerim
Ahah eli maşalı kaptanım tamam bi tanecikOlur canım dün yapmadın zaten. Abartma ama
Çok geçmiş olsun canım kuzuna yaa allah korumuş
Ahh iş bölümü yapma işine hayranım vallaBen de utuden nefret ederim, bizim iş bölümünde ütü tamamen eşime ait, zaten % 80 i onun kıyafetleri.
Gecmis olsun
Hahaha süpersin ortak ya bak yediklerinin bir kısmı erimiş oldu
ooooo sen reelde götür onları oluyor mu ama öyle abla
Çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl oldu durumu ?
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin kuzucuğuna
Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şiga versin. Nasıl şimdi, iyi mi?
Yap kuzu yap hakettinBugün eltime davetliyiz kaptanlar ödül hakkımı bugün kullansam olurmu bayadır da yapmıyom belki tatlı yerim
Olsun canım sağlık olsun. Adımları atarız
Ahh kıyamam çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah. Çocuklar hasta olunca elimiz kolumuz kırılıyorArrietty_ sedulu @neutral E Emeeelll dün gece yarım saatlik uyku sonrası büyük oğlumun kusma sesine uyandım sancı giriyor nefes alamıyor, sıcak su torbaları, kusmalar, masajlar derken kabus gibi bir gece ve gün oldu. bütün gün o hasta diğer yavrular hep onunla ilgileniyorsun diye tripte, ev, iftar derken günü bitirdim. Yavrum kötüleşince acile götürdük besin zehirlenmesi dedi doktor ilaç falan verdi. Sahurda yediği salamlı tost dokunmuş yavruya sanırım. Fırsat buldukça gruba girdim ama biraz iyi olunca uyuya kalmışım ancak attım bugünün çetelesini. Bugünlük beni mazur gör eşim inşeAllah yarından sonra daha iyi bir hafta bizi bekliyor olacak
Amiinnn. Iyi olmasına sevindim ❤Hepinize çok teşekkür ederim kızlar daha iyi çok şükür bugün Rabbim bir daha yaşatmasın hem bize hem bütün kuzucuklara
Kolay gelsin canimMerhaba kızlar.
Kahvaltı yaptım. Şimdi temizlik vaktiii. Sonra da biraz ip biraz jj ortaya karışık biseyler yapmayı düşünüyorum..
GünaydıınnnnnnGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?