Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gecmis olsun

Günaydın kızlar
Ütü olan gün en sevmediğim gün. 10-12 pantolon, 6-7 gömlek ütüleyeceğim. Moraller bozuk. Nefret ediyorum bir ütü, iki bulaşık makinası boşaltma
Ben de ütüyü hiç mi hiç sevmem. Okula gelirken giyeyim diye bir gömlek koydum ütü masasının üstüne, yaklaşık 1 haftadır orada. Üşendiğimden başka şeyler giyiyorum.

Hahaha süpersin ortak ya bak yediklerinin bir kısmı erimiş oldu
ooooo sen reelde götür onları oluyor mu ama öyle abla
Çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl oldu durumu ?

Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin kuzucuğuna
Cok guzel olmus menun.

Kabak cekirdegi baya saglikliymis ve oneriliyormus ya, ben de ona geceyim bari aycekirdegindense.

Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şiga versin. Nasıl şimdi, iyi mi?

Çok geçmiş olsun canım kuzuna yaa allah korumuş

Herkese günaydın

Asi Matmazel @Ceydos @sadece_ben @Only_Eylul çok çok geçmiş olmuşsun.

Ben de utuden nefret ederim, bizim iş bölümünde ütü tamamen eşime ait, zaten % 80 i onun kıyafetleri.
Ahh iş bölümü yapma işine hayranım valla iş bölümü yapmayı bırak keşke bukadar işin üstüne başka iş yüklemeseler diye gözlerimin içine bakıyorum

Hahaha süpersin ortak ya bak yediklerinin bir kısmı erimiş oldu

ooooo sen reelde götür onları oluyor mu ama öyle abla

Çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl oldu durumu ?

Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin kuzucuğuna

Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şiga versin. Nasıl şimdi, iyi mi?

Bugün eltime davetliyiz kaptanlar ödül hakkımı bugün kullansam olurmu bayadır da yapmıyom belki tatlı yerim
Yap kuzu yap hakettin
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar daha iyi çok şükür bugün Rabbim bir daha yaşatmasın hem bize hem bütün kuzucuklara

Olsun canım sağlık olsun. Adımları atarız
Ahh kıyamam çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah. Çocuklar hasta olunca elimiz kolumuz kırılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…