- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 138
- 32
Ben yatiya giderim serbetli tatli icinMenün çok güzel, afiyet olsun. Normalde şerbetli tatlıları çok sevmem ama fıstıklı sarma ve kunefenin yeri ayrıdır
Meyve yemek isteyen
Ay bugun habire yiyesim var biri beni durdursun
Bende cok severim yeni yeni cikti burada. Ama tuzlayip yiyorum iste odem tutmam insallahaaaa
erik cikti mi ya,
durdurmam, ye hemen onlari
ay erikte kalori falan yoktur zaten, var midir ki.
ay eriği gördüm ağzım sulandı haha, afiyetler olsunMeyve yemek isteyen
ay buraya mı yazmışım şaşırmışım kusura bakmayın oraya atayım :))Menü guzel
Ama obur topice kuzim
sedulu daha kolay takip edebiliyor orada.
Sporda obur konuya.
Sonra biz alinti yapip burda yorumluyoruz
Biraz karisik gelebilir
Ama Cozersin yakinda
google a saglikli sutlac yazdim bak ne cikti:
Sağlıklı Sütlaç (İncirli, Keten Tohumlu) - Nefis Yemek Tarifleri
Sağlıklı Sütlaç (İncirli, Keten Tohumlu) Tarifi nasıl yapılır? bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
oluru var gibi ya, ben deneyecegim. Bitkisel sutle yaparim.
kotunun iyisi
Yaaa güzel tarifler ammaaaa benim şekerli sütlacimin yerini tutmaz bunlarsedulu bunu da sen yap
Sağlığını Düşünene: Chia Tohumlu Şekersiz Sütlaç - Yemek.com
Sağlıklı beslenmenin en yeni gözdelerinden olan chia tohumunu sütlacın içine koyduk. Sonuç; klasik sütlacın tahtını sallayacak chia tohumlu şekersiz sütlaç.yemek.com
Adım fotoğrafın eksik kalmış canım yoksa sayılmaz adımlarİyi akşamlar kızlar bugün sabah kahvaltısında kendime ödül verdim
Patates kızartması yedim 6 dilim elma patates yanında 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin çay ve üçgen peynir yedim iki tane saat 13.00 gibi yaptığım için ara öğün yapmadım akşama geçtim direk;
Akşam saat 19.40 1 kase mercimek çorbası ve kıymalı kabak dolması yedim 1 tane orta boy kabak
Sade Türk kahvesi ve 3 hurma ile ara öğün yaptım 21.00
Su içmeye devam 2.5 olacak bugün de 7282 adım attım.
Arrietty_ @neutral sedulu
Vaaayyy haiinn beni geçemezsin spor puanındaMerhabalar
Sahur
2 dilim ekşi mayalı ekmek
25 gr peynir
Salata domates
3/4 çilek
2 ceviz
3-4 zeytin
1 litre su
İftar (ödül)
2 dilim fırında kıymalı makarna
1 bardak kola
1 litre su içtim şimdiye. 750 ml daha içerim, doldurdum duyumu.
Spor
45 dk chloe 450 p
10 dk wallsit 200 p
5 dk plank 100 p
7400 adım 221 p
Toplam: 971 p
Arrietty_ sedulu @neutral
Eki Görüntüle 2833172
Afiyet olsunnnMeyve yemek isteyen
Peynirde olsa mezelik ortam olacakmışMeyve yemek isteyen
Çok geçmiş olsun.Eşim dün pozitif çıktı karantinadayız tüm ev 10 gün dün ve bugün uğrayamadım
yarın sabah erkenden atsam olur mu
Çok geçmiş olsunyetiştim canım buradayım. acil izmire gelmem gerekti. bu hafta aktif olamayacağım gibi görünüyor. kayınvalidem yoğun bakıma kaldırıldı. bizde her ihtimale karşı yakın olalım dedik. hayır korona değil alzheimer yüzünden son evreye geçiş yaptı kendi başına nefes alamamaya başladı.
Geçmiş olsunKızım daha iyi sabahki duruma göre. Hâlâ biraz ateşi var ama kusması kesildi çok şükür. İnşaallah daha da iyi olur.
Çikolata cezası 50 puanmış. Bu akşam hallederim inşaallah kaptanım.
Vaaayyy haiinn beni geçemezsin spor puanındaolamaz sil çabuk bu puanları
Şaka bi yana afiyet olsun ödülün kola şekerli miydi bari
Eveettt hayırlı olsun. Bu son günler pek aktif olamadım ama daha çok yazicam inşallah. 12000 çok iyi olur aslında ben de arttırmaya çalışacağım. Haftaya 69'u görmek istiyorum. Ayy inşallah ikimiz de güzel guzel veriririz kilolarımızı
6kase çıktı. Oruç olacağım için yemem. 4 kasesi bitti. En küçük kaseyi yedim ben. Tek kepçelik. 2kaseyi de çocuklar bitirir yarın gündüz. Ben ilk çocuğa hamileyken 1 gecede 1 tencere sütlaç yemiştim.Benimde yakın bugün bende gofret yedim ödül olarak yoksa zor tutardım kendimi. Sütlaç uzun zamandır yapmıyorum yaparsam bir kaseyle sınırlı kalmam benaynı gün içinde 3-4 kase yiyebilirim çok rahat
Eşin salla ya gülsün benimki alıştı artık mati cekiyorum salonun ortasına hopla zıpla işimi hallediyorum bir saatteyaza fit girmek daha önemli yani istediği kadar dalga geçebilir
İçebildiğim kadar su içiyorum.börek ve yarım paket çikolata hariç iyi gibi aslında
su 3 litre olması çok iyi, yulaflı omlet hiç denemedim bugün bende yapayım
ödüle bayıldım :)))
iftar güzel su güzel, ödül şahane :))
birazcık sağlıksız gibi olmuş kahvaltı kısmı ve su da azıcık olmuş, adım çok çok iyi tebrikler
çok az zaten yediklerin bence, ekmekte 2 dilim zaten çok kendine kızma
adım çok iyi leslie süper
3 litre su çok iyi
menü güzel ancak su biraz az olmuş sanki
vay canına spor çok çok iyi tebrikler darısı başıma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?