Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menün çok güzel, afiyet olsun. Normalde şerbetli tatlıları çok sevmem ama fıstıklı sarma ve kunefenin yeri ayrıdır
Ben yatiya giderim serbetli tatli icin ve ilginctir ki bi künefeyi sevmem

Menü guzel
Ama obur topice kuzim
sedulu daha kolay takip edebiliyor orada.
Sporda obur konuya.
Sonra biz alinti yapip burda yorumluyoruz
Biraz karisik gelebilir
Ama Cozersin yakinda

Menü guzel
Ama obur topice kuzim
sedulu daha kolay takip edebiliyor orada.
Sporda obur konuya.
Sonra biz alinti yapip burda yorumluyoruz
Biraz karisik gelebilir
Ama Cozersin yakinda
ay buraya mı yazmışım şaşırmışım kusura bakmayın oraya atayım :))

Yaaa güzel tarifler ammaaaa benim şekerli sütlacimin yerini tutmaz bunlar bari o konuda midemi kaldırmayayım fitlesince yapicam hemen

Adım fotoğrafın eksik kalmış canım yoksa sayılmaz adımlar

Vaaayyy haiinn beni geçemezsin spor puanında olamaz sil çabuk bu puanları
Şaka bi yana afiyet olsun ödülün kola şekerli miydi bari

Eşim dün pozitif çıktı karantinadayız tüm ev 10 gün dün ve bugün uğrayamadım
yarın sabah erkenden atsam olur mu
Çok geçmiş olsun. Only_Eylul
Çok geçmiş olsun CEYDOS çok üzüldüm. Beklenen de olsa gelince zor. Eşine ve size sabırlar dilerim.
Kızım daha iyi sabahki duruma göre. Hâlâ biraz ateşi var ama kusması kesildi çok şükür. İnşaallah daha da iyi olur.
Çikolata cezası 50 puanmış. Bu akşam hallederim inşaallah kaptanım.
Geçmiş olsun Lenochka . İnsanın özellikle çocuğu hastalanınca modu aşırı düşüyor. Tez zamanda iyileşir inşallah.
noram eş olmuşuz canım bu hafta hedefım 59 u ucundan gormek. Insallah bunun ıcın ugrasıcam
esmeriiim hayırlı olsun canım. Benim de hedefim o ama bakalım. 800 gr vermem lazım. Artık zor gibi bu kadar yüksek vermek. İdeal kiloya yaklaştıkça yavaşlar malum. Bu hafta bol sporlu, bol eksili bir hafta dilerim bize.
Vaaayyy haiinn beni geçemezsin spor puanında olamaz sil çabuk bu puanları
Şaka bi yana afiyet olsun ödülün kola şekerli miydi bari
sedulu ödül yaptıysak tam olsun. Şekersiz içemiyorum ben ya. Hiç sevmiyorum. Sporları da yeni yaptım ki yediklerimi yakayım diye.
Ayy seni geçtiysem ne mutlu bana. Çok zor Arrietty_ ile seni geçmek ya.

Kızlar bugün çok yoğundum ya. Yazlıkları çıkardım. Yıkanacaklar yıkandı. Yoğurt, peynir yaptım. Yemek, oğlum derken gün bitmedi daha totom yeni yer gördü vallahi.
5. Olmuşuz üzüldüm. Ben kendi adıma artık bu verdiğim kilolardan daha fazla yüzdeler veremem sanırım. Yapı olarak o kadar katı bir diyet uygularsam beynim sinyal veriyor. Stres oluyorum çok.
Spor ve adım olarak da elimden geleni yapıyorum. Geçtiğimiz hafta ramazana alışma olduğu için çok yapamadım ama bu hafta çok ciddi yapacağım inşallah.
Uykusuzluk gün içinde çok halsizlik yapıyor bende. O yüzden erken yatmaya çalışacağım bu hafta bakalım.

E Emeeelll canım yeni haftamız hayırlı olsun bu hafta 12.000 hedef koydum adımda beraber güzel bir hafta geçirelim inşeAllah tatlım
Eveettt hayırlı olsun. Bu son günler pek aktif olamadım ama daha çok yazicam inşallah. 12000 çok iyi olur aslında ben de arttırmaya çalışacağım. Haftaya 69'u görmek istiyorum. Ayy inşallah ikimiz de güzel guzel veriririz kilolarımızı

6kase çıktı. Oruç olacağım için yemem. 4 kasesi bitti. En küçük kaseyi yedim ben. Tek kepçelik. 2kaseyi de çocuklar bitirir yarın gündüz. Ben ilk çocuğa hamileyken 1 gecede 1 tencere sütlaç yemiştim.

İçebildiğim kadar su içiyorum.
Suyu günde kaç bardak içmeli oruçken Arrietty_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…