Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tamam yanlış yere yazdığımı anlayıp oraya yazdım simdi öğrenmem zaman alacak

Ben hergun 10 bine tamamlamaya çalışacağım demek yakinda bir eşim olacak☺
Gunluk on bin cok guzel bir hedef
Haftanin 3 gunu de challenge imiz var, o gunlerde de onlara katilirsaniz yeter de artar bile

Allahim ya. Hepsi ayni
Cocuklarimi ozledim
5 defa videolu arama yapmisim
2 de cevapsiz var. Acmayinca annemi ariyorum help

Insanoglu nankor

Cocuklarimi 5 dakika bırakmaya kimsem yok, e onlar da haliyle yabani oldular zaten kimsede kalmazlar. Bazen komsum teklif ediyor da duygulaniyorum. En son buyugun ameliyatinda mecburen kucugu biraktik, bin kez tesekkur ettim

Kiymetini bil.
Hem buyumus seninkiler, birak evden ayrilsinlar arada.
Cok cocuk istiyorsan 3. Yu yap

Gunluk on bin cok guzel bir hedef
Haftanin 3 gunu de challenge imiz var, o gunlerde de onlara katilirsaniz yeter de artar bile
Tamam katılmayı isterim simdi o ney desem bi tuhaf mi olur

Önümde 2 ay var tedavi için ve 10 kilo vermek istiyorum en az..Aralıklı oruç yapicam ve Akdeniz usulü beslenme söyledi doktorum iste birseyler yapmaya calisicam

Bugun ip atlama
Pazartesi adim
Carsamba dans

Bugunlerde bu sporlara duble puan yaziyoruz

Hoşgeldin canım
Tadi nasil. Dusununce bile icim bulaniyor
Belli bile olmuyor

Iftardan karnım aç olarak kalkıyorum

Ben 2 ana öğün bir de aralarda birşeyler yiyip içmeyi seviyorum

Iftar sonrası kakaolu tarçınlı kahveli süt içeyim bari

Aslında hemen uykum geliyor uykusuzluktan gündüz de uyumuyorum

O 3 sayisini hic gormemis olayim

Evde olay cikar valla kardes geliyor desem
Ben Ilk 2. Dogum da Oglumu kiz kardesime biraktim. Dahada hic oyle durum olmadi. Anneciler dedim, yabanidir benimkilerde
Sonra baktilar anneannede kimse demiyor ps4 u 2 saat oyna kapat diye. 20 yasinda ki dayi ile de kanka oldular

Kimse olmamasi zor malesef

Aaa, bizimkiler kiz kardes istiyorlar ama diyorum daha tip o kadar gelismedi, ya erkek olursa

Arrietty_ temizlik challenge i da mi yapsak
Ben katilmam ama soyleyim, o gun sozum var, ya da doktoe randevum var, ya da elektrikler kesildi

Yok yapmam
Tek sebebi bir dönem. Yani gecen sene puan vardi temizlige. Kimse spor yapmiyor, temizlik ile puan topluyor birde bahce isi ile

Malzemelerini alayım brokoli bitince yaparım. Güzel görünüyor afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…