Oyy kadayflı muhallebı hergun yerım yaparım. YerDimFaydalı olması dileğiyle
İyi akşamlar kızlar..
Nasılsınız?
Kendi diş doktoruma gittim bugün, daha iyiyim çok şükür..
Arrietty_
Çok geç oldu ama bugün akşama doğru doktora giderken aceleyle tartıldım, 72.3 çıktı.. Kaç gündür doğru düzgün yemek bile yiyemedim ağrıdan, 200 gram nerden aldım anlamadım.. Regl de olamadım gerçi, suçu nereye atacağımı şaşırdım
1 lt süte 1/2 çay bardağı pirinç koyuyorumOyy kadayflı muhallebı hergun yerım yaparım. YerDimen ıyı tercıh sutlac bence pırıncı cok az koyup yaparsak odul günlerinde
Hayir ama cok duydum. Takipteyim bendeBende sendenim
Alakasiz birsey soracagim.
C vitamin serumu kullanan var mi yuzu icin?,
Gecmis olsunKızlar 5 gündür bel fıtığı için dokoitorun verdiklerin iki tanesini kullanıyorum biri krem biri ilaç. Daha erken ama fayda görmedim. Yazıyım dedim
Kiehls i onerdi bir arkadas simdi. Galiba onu alacagimHayir ama cok duydum. Takipteyim bende
Google amcadan bakiyim biKiehls i onerdi bir arkadas simdi. Galiba onu alacagim
Yarin is cikisi gidip alayim. 20% indirim varmis birde
Ismi tam olarak kiehls powerful strength line reducing gibi biseyGoogle amcadan bakiyim bi
Gule gule kullannoram
Bak yeni bir bileklik aldim, biraz fiyati yuksek ama ben de cok rahatsiz olurum takidan falan, baskasinda cok severim ama kendim kullanamam.
Bu cok kompakt geldi gozume, minicik bir sey. Saat bile sigmiyor ekraninaAlisirsam bir tek sarj etmeye cikaririm klasik spor tum kiyafetlerimle kullanirim diye umuyorum.
Eki Görüntüle 2833768
Fiyati da guzelmis 104 euroIsmi tam olarak kiehls powerful strength line reducing gibi bisey
Gule gule kullan
Ismi cismi nedir
Merhabalar kızlar iyi akşamlar
Sabah 1 haş yum 1 dilim tb ekmeği 1 dilim beyaz peynir 3 zeytin yeşillik ve yarım domates
Arada sade kahve hc yağlı
Akşam ı biraz abarttım ama ceza verdim kendime
1 kase tarhana çorbası 4 kaşık bezelyeli köfte yemeği bolca salata 1 dilim peynirli su böreği ve çayla küçücük bir revani özlemişim valla pişman olmadım yediklerimden bayadıe böyle şeyler yememiştim
ceza olarak 2 mile leslie yaptım
Su 3.5 lt
Spor 2 mile leslie 90 puan
14000 adım 420 puan
Toplam 510 puan
Arrietty_ @sedulu @neutral
Evet cok tuzluFiyati da guzelmis 104 euro
Herkese iyi geceler kızlar Allah rahatlık versin
Sütü de canım istemedi su içtim yatıyorum dinlenmeye ihtiyacım var
Gule gule kullanGarmin vivosmart 4
Servet yatirdim azicik ama yuzuk bile kullanmayan evli biri olarak bencek gayet makul
Evet cok tuzlu
Dogum gunum yaklasiyor
Bende ya. Tatli hic sevmem ama geride ne varsa severimTatliyla aram pek yok benim olmasa hiç yemem bi dondurmaya dayanamiyorum
Amaaaa börek çörek kizarma vs vs vsdayanamam..Dayanmaliyim
Ben seviyorum hafiften hindistan cevizi tadı geliyor hafif yağlı oluyor kahveTadi nasil oluyor cok merak ediyorum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?