Şekersiz kabak tatlısı yapmıştım azıcık pekmez koymuştum içerisineBugun dadli yimedin mi
Aynen ben hiç bir iş sevmem..bir tek yemek yapmayı ve yemeyi severimMutfaktaki isleri hic sevmem
Vallaha çekiyor napalım small beden olmak zor şu memleketteYa süt bi nebze de (canım çekerse naparım bilmem) peynir filan çıakramam hayatımdan
Evet malesef
Yaaa başka ne yicezVallaha çekiyor napalım small beden olmak zor şu memlekette
Ayrıca süt ve süt ürünleri pco da yapıyor bilginiz olsun hormonları tamamen bozuyot kist filan allah ne verdiğse yapıyor
Allah rahmet eylesinHe faydali islere puan yok bizde
Babaannem sag olsa sopayla kovalardi beni spor yaparken gorse
Bende peyniri cok cok severim. Sut, yogurt aramam. Ama peynirYaaa başka ne yicezpeyniri asla çıkaramam. Şu sıra yoğurt çok tüketmeye başladım normalde hergün bi kase tüketmezdim. Gün aşırı filandı. Ne dyelim inşallah bişi olmaz
Dimi ama ya.Bende peyniri cok cok severim. Sut, yogurt aramam. Ama peynir
Peynir yasak miYaaa başka ne yicezpeyniri asla çıkaramam. Şu sıra yoğurt çok tüketmeye başladım normalde hergün bi kase tüketmezdim. Gün aşırı filandı. Ne dyelim inşallah bişi olmaz
Nee yasak miPeynir yasak mi
Ayyhhh birden cok korktum ben peynirsiz yasayamamammNee yasak mi
Yok daha neler. Senin smileyde ki gibi olurum
Yasak degil
Oaktree nin beslenmesine uygun degil
Bende sendenimAyyhhh birden cok korktum ben peynirsiz yasayamamamm
Yok yok değil.Peynir yasak mi
Tatliyla aram pek yok benim olmasa hiç yemem bi dondurmaya dayanamiyorumFaydalı olması dileğiyle
Ben hiç o dediklerinden anlamamTatliyla aram pek yok benim olmasa hiç yemem bi dondurmaya dayanamiyorum
Amaaaa börek çörek kizarma vs vs vsdayanamam..Dayanmaliyim
Bana ve eşime yasak vallaha özledim kokusunu tadını ama demekki bna yaramıyormuş napalım bizde ömrümüzü böyle geçiririrzNee yasak mi
Yok daha neler. Senin smileyde ki gibi olurum
Yasak degil
Oaktree nin beslenmesine uygun degil
Ay canim bosver 200 gr dert etme. Agri bile basli basina sebep. Sen iyi olda. Kilo verilir. Mide derdin varken birde bu cikti basinaİyi akşamlar kızlar..
Nasılsınız?
Kendi diş doktoruma gittim bugün, daha iyiyim çok şükür..
Arrietty_
Çok geç oldu ama bugün akşama doğru doktora giderken aceleyle tartıldım, 72.3 çıktı.. Kaç gündür doğru düzgün yemek bile yiyemedim ağrıdan, 200 gram nerden aldım anlamadım.. Regl de olamadım gerçi, suçu nereye atacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?