Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya süt bi nebze de (canım çekerse naparım bilmem) peynir filan çıakramam hayatımdan

Evet malesef
Vallaha çekiyor napalım small beden olmak zor şu memlekette
Ayrıca süt ve süt ürünleri pco da yapıyor bilginiz olsun hormonları tamamen bozuyot kist filan allah ne verdiğse yapıyor

Vallaha çekiyor napalım small beden olmak zor şu memlekette
Ayrıca süt ve süt ürünleri pco da yapıyor bilginiz olsun hormonları tamamen bozuyot kist filan allah ne verdiğse yapıyor
Yaaa başka ne yicez peyniri asla çıkaramam. Şu sıra yoğurt çok tüketmeye başladım normalde hergün bi kase tüketmezdim. Gün aşırı filandı. Ne dyelim inşallah bişi olmaz

Kızlar 5 gündür bel fıtığı için dokoitorun verdiklerin iki tanesini kullanıyorum biri krem biri ilaç. Daha erken ama fayda görmedim. Yazıyım dedim

Tatliyla aram pek yok benim olmasa hiç yemem bi dondurmaya dayanamiyorum

Amaaaa börek çörek kizarma vs vs vs dayanamam..Dayanmaliyim
Ben hiç o dediklerinden anlamam
Börek acaba hayatımda yapmış mıyımdır bilemedim

İyi akşamlar kızlar..
Nasılsınız?

Kendi diş doktoruma gittim bugün, daha iyiyim çok şükür..

Arrietty_
Çok geç oldu ama bugün akşama doğru doktora giderken aceleyle tartıldım, 72.3 çıktı.. Kaç gündür doğru düzgün yemek bile yiyemedim ağrıdan, 200 gram nerden aldım anlamadım.. Regl de olamadım gerçi, suçu nereye atacağımı şaşırdım

Nee yasak mi
Yok daha neler. Senin smileyde ki gibi olurum

Yasak degil
Oaktree nin beslenmesine uygun degil
Bana ve eşime yasak vallaha özledim kokusunu tadını ama demekki bna yaramıyormuş napalım bizde ömrümüzü böyle geçiririrz

Ay canim bosver 200 gr dert etme. Agri bile basli basina sebep. Sen iyi olda. Kilo verilir. Mide derdin varken birde bu cikti basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…