Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nasolabial cizgilerime bir care olur belki
Hergün face yogasi yapsam daha ucuz. Ama aliskanlik haline getirmek lazim

Evet onu bende istiyorum, 3 gun yapiyorum, sonra gene kaliyor.

Ama iste bu alacagin urun de gecici bir fayda saglayacak, kalici seyler icin sureklilik sart.

Sen dedigim gibi sebze ye sebze.

Ay canim bosver 200 gr dert etme. Agri bile basli basina sebep. Sen iyi olda. Kilo verilir. Mide derdin varken birde bu cikti basina

Sorma canım ya, biri bitmeden diğeri başladı, kaç gün de bu sürecek.. Ne diyeyiç çok şükür buna da, Allah daha büyük dert vermesin

Ayy yazdıklarını okuyunca bizim kuzucukları gördüm biran. Benim üçüde ilgi delisi birine o an daha fazla ilgi göster diğeri hemen triplerde dün ufaklığım diyo ki ben ayağımı yaraladım sen benimle ilgilenmedin diyorum ki oğlum ilgilendim krem sürdüm, yanında oturdum, sana sarıldım, kucağımda durdun diyorum. Paşa diyorki ama abimle akşama kadar ilgilendin benimle okadar ilgilenmedin haydaaaaa

Elticigin mi yapmis, eline saglik.

Zaten misafirlikte yiyeceksin, ay bende yiyorum ama kilo da veriyorum diyeceksin sonrasini onlar dusunsun
Ay böreği kv yapmış harika yapar da kendisi dayanamadım tatlıyı da elticiğim yapmış sağolsun kv herkese beni anlatıyomuş zaten görseniz tanıyamazsınız diye nazar değidirecek

Hoşgeldinnn :)

Size uydum vinnn markete uctum. Aldim sabah deniyecem mide de yok. Insallah saglam cikarim
Eyvaaahh Şaka bir tarafa Yok öyle bir zararı olduğunu düşünmüyorum diyetisyenler de tavsiye ediyor. Ama sizin durumunuz biraz daha farklı tabii çok az koyun yarım çay kaşığı kadar varsa diyetisyeniniz ona danışın muhakkak.

Vallahi resmen hepsi ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…