Sabah 1 yumurta
1/4 salatalik
1 domates
3 mantar
1 sosis
Ogle 1 kase yesil salata
Ara. 1 avuc cekirdek
Aksam 1 but tavuk
1/2 patates
1 kucuk kase yogurt
Nasolabial cizgilerime bir care olur belkiOnu alacagina sebze ye cildin zaten cicek gibi olur
Size uydum vinnn markete uctum. Aldim sabah deniyecemBen seviyorum hafiften hindistan cevizi tadı geliyor hafif yağlı oluyor kahveo şekilde içince hindistan cevizi yiyormuş gibi bir tat kalıyor ağzınızda
Nasolabial cizgilerime bir care olur belki
Hergün face yogasi yapsam daha ucuz. Ama aliskanlik haline getirmek lazim
Ay canim bosver 200 gr dert etme. Agri bile basli basina sebep. Sen iyi olda. Kilo verilir. Mide derdin varken birde bu cikti basina
Size uydum vinnn markete uctum. Aldim sabah deniyecemmide de yok. Insallah saglam cikarim
TamamdirAy sen cok deneme yapmasan mi, korktum simdi.
Ya da ilk yarim cay kasigi ile basla, bir kac gun sonra artirirsin.
Ayy yazdıklarını okuyunca bizim kuzucukları gördüm biran. Benim üçüde ilgi delisi birine o an daha fazla ilgi göster diğeri hemen triplerdeAy benim kiz cok yapar. Bazen diyorum acaba cidden abisine daha mi cok ilgi gosteriyorum. Kiz cok ozguvenli abisi sessiz sakin bir cocuk.
Uzuldugunde teselli etme seklim belki farkli.
Birgun agliyor ama naz yapiyor. Bariz belli.
Vay sen beni abimi teselli ettigin gibi etmiyorsun, onu daha cok seviyorsun demesin mi
Sipa ya icim ciz etti. Yani hala dikkat ederim ikisine ayni sekilde sefkatli olmayi. Belki cidden farkinda olmadan yaptim. Ama yok. Kiz ilgi delisi, abisi kendi halinde
Ay böreği kv yapmış harika yapar da kendisi dayanamadım tatlıyı da elticiğim yapmış sağolsunElticigin mi yapmis, eline saglik.
Zaten misafirlikte yiyeceksin, ay bende yiyorum ama kilo da veriyorum diyeceksinsonrasini onlar dusunsun
Hoşgeldinnn :)4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :Aselmhmmd
İsim (İsteğe Bağlı ):Scl
Mesleginiz: Ögretmen
Yaşınız :29
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 7 yaş ve 2,5 yaş
Yaşadığınız şehir: Kocaeli
Boyunuz :165
Kilonuz:61,5
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz : sağlıksız beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Güzel gorunmek ve sağlık için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Ay böreği kv yapmış harika yapar da kendisi dayanamadım tatlıyı da elticiğim yapmış sağolsunkv herkese beni anlatıyomuş zaten görseniz tanıyamazsınız diye nazar değidirecek
Size uydum vinnn markete uctum. Aldim sabah deniyecemmide de yok. Insallah saglam cikarim
Bende aynen1 lt süte 1/2 çay bardağı pirinç koyuyorum
Cok sıstım dün sahura kalkmadım. Bugunde anca bı dılım peynır cay falan yerım kalkarsamCok az degilmi yahelal olsun sahursuz bide
Teşekkür ederimBence Çok iyi
Serum kullanmadım ama c vitaminli krem kullanıyorum memnunumBende sendenim
Alakasiz birsey soracagim.
C vitamin serumu kullanan var mi yuzu icin?,
Vallahi resmen hepsi ayniAyy yazdıklarını okuyunca bizim kuzucukları gördüm biran. Benim üçüde ilgi delisi birine o an daha fazla ilgi göster diğeri hemen triplerdedün ufaklığım diyo ki ben ayağımı yaraladım sen benimle ilgilenmedin diyorum ki oğlum ilgilendim krem sürdüm, yanında oturdum, sana sarıldım, kucağımda durdun diyorum. Paşa diyorki ama abimle akşama kadar ilgilendin benimle okadar ilgilenmedin haydaaaaa
Denedım bende sanırım sureklılıgı olan seylerı yapamıyorum ben ya. Bu konuda tembelım. Krem bıle hergun suremem. Kolajen tablet aldım. 3-4 gunde bır aklıma geldı ıcmekHaydi her sabah face yogasi yapalim
Hem sebze yiyeyim, hem face yogasi yapayim hemde krem kullanayimEvet onu bende istiyorum, 3 gun yapiyorum, sonra gene kaliyor.
Ama iste bu alacagin urun de gecici bir fayda saglayacak, kalici seyler icin sureklilik sart.
Sen dedigim gibi sebze ye sebze.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?