Hangısı o merak ettım. Ben doğal organık bısey varsa ıstıyorum. Kozmetık ürünlerden hoşlanmıyorumSerum kullanmadım ama c vitaminli krem kullanıyorum memnunum
Bende tembelimDenedım bende sanırım sureklılıgı olan seylerı yapamıyorum ben ya. Bu konuda tembelım. Krem bıle hergun suremem. Kolajen tablet aldım. 3-4 gunde bır aklıma geldı ıcmek
La roche posay in ki c vitaminliSerum kullanmadım ama c vitaminli krem kullanıyorum memnunum
Merhaba hosgeldiniz4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :Aedenli
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Ögretmen
Yaşınız :31
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: Konya
Boyunuz :164
Kilonuz:60,8
Hedef kilonuz :52
Kilo alma hikayeniz : ipin ucunu kaçırmam, tatlı ve hamurişi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlıklı, fit ve mutlu olmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Teşekkür ederim hoş buldumMerhaba hosgeldiniz
Kurallari okudukdan sonra hala sorunuz varsa sorabilirsiniz
Bende tembelim
Vucud kremi aldim. Ilk 3 gun surdum filan. Simdi toz topluyor
Seohwabi kore markası c vitaminli krem bulursam atayım linkiniHangısı o merak ettım. Ben doğal organık bısey varsa ıstıyorum. Kozmetık ürünlerden hoşlanmıyorum
Kiehls marka olarak epey iyi denemek lazımLa roche posay in ki c vitaminli
Ama kiehls de etkili diyince hemen o tarafa kaydim,
Haydinn ama nasil?Haydi her sabah face yogasi yapalim
Hosgeldinn4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :Aedenli
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Ögretmen
Yaşınız :31
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: Konya
Boyunuz :164
Kilonuz:60,8
Hedef kilonuz :52
Kilo alma hikayeniz : ipin ucunu kaçırmam, tatlı ve hamurişi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlıklı, fit ve mutlu olmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Haha Reklam yokTakip edemedim, bugun ne kadar cok yeni arkadas yazdi.
Arrietty_ reklam mi verdin
Hosgeldiniz hepiniz, bakin esas listede cok az kisiyiz, hepinizi 2 hafta sonra esas listeye bekliyoruz ona gore
Haha Reklam yok
Bol bol calistim
Peynir ve yoğurt benim de olmazsa olmazım, her hafta 5 kilo yoğurt mayaliyorum.Yaaa başka ne yicezpeyniri asla çıkaramam. Şu sıra yoğurt çok tüketmeye başladım normalde hergün bi kase tüketmezdim. Gün aşırı filandı. Ne dyelim inşallah bişi olmaz
Ben bu tatlilarin hiç birini 100 gramda bırakamam. Benim için en iyisi bunları olabildiğince az yapmak.Faydalı olması dileğiyle
Aslinda insta da cok guzel ama Kisa videolari olan bayan vsrHaydinn ama nasil?
Sadece tr de alabiliyorsun
GirecemmmmBiz de arkadaslari motiveye ve esas listeye girmeye cesaretlendirmeye calisalim o vakit
Takip etmeye basladim. Yapmak lazimmAslinda insta da cok guzel ama Kisa videolari olan bayan vsr
Günde 1 dk yeter yazmis videolarina
Mesela yarin sabah su videoyu yapsak
Nihan Büyükaksu, Instagram: "Yüz kasları yüzümüzü çevreleyen, yani gözlerimizi, burnumuzu, ağzımızı kulaklarımızı çevreleyen kaslardır. Vücudun diğer kasları gibi - eklemleri kemikten kemiğe, her biri başlangıç noktası olarak tendonla çekmezler... 🌱B
15K likes, 179 comments - faceyoga.nihan, April 20, 2021: "Yüz kasları yüzümüzü çevreleyen, yani gözlerimizi, burnumuzu, ağzımızı kulaklarımızı çevreleyen kaslardır. Vücudun diğer kasları gibi - eklemleri kemikten kemiğe, her biri başlangıç noktası olarak tendonla çekmezler... 🌱Bu bilgiyle...www.instagram.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?