Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar size üye davet ettim ..yazarsa ilgilenin............suleöz.........

umarım ben size siz de bana iyi gelirsiz:)
hemen bugün yediklerimi yazayım.
1elma,2 mandalina,küçük bir parça gözleme ve peynir.
ama dün yediklerimi sıralamam mümkün bile değil....
bugün benim için yeni bir başlangıç oldu:)

Son düzenleme:
kızlar size üye davet ettim ..yazarsa ilgilenin............suleöz.........

çok çok sağolasın

suleciğim takımımıza hoşgeldin keyifli paylaşımlar sağlıklı kilo kayıpları dilerim

bugün ki menüm
sabah bir yumurta iki dilim kepek ekmek bir bardak şekersiz adaçayı az peynir ve 3 zeytin

ara bir muz

öğle
az karnıbahar ve yoğurt bir dilim ekmek

ara bir mandalin bir elma

akşam
bir kepçe çorba bir dilim börek
fırında sebzeli köfte bir tabak az yoğurt

ara
bir elma ve yoğurt yemeyi düşünüyorum

teşekkür ederim kızlar
akşam çorba, hamsi buğulama ve salata.
açıkırsam sonrasında süt.

Son düzenleme:
Mutluyum mutluuuuuuuu !!!!!!!!!!

Dün sabah 70.2, akşama doğru 70.1 çıkmıştım, Dukan Diyeti'nin 2. günündeyim ve tam 900 gram verdim. 69.3 kg.'a indim, bakalım yarın kaç kg çıkıcam ama bu gidişle hedefime çok kolay ulaşıcam gibime geliyor :))

BUGÜNKÜ MENÜM:

KAHVALTI ( gerçi saat 16:00'da kahvaltı ettim)

1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği
Birkaç parça light beyaz peynir
3 dilim hindi füme

ÖĞLE YEMEĞİ

1 dilim tavuk ızgara
1 bardak coca cola zero

ARA:

Birkaç parça light beyaz peynir

AKŞAM:

Henüz belli değil

toplam 30 dk yürüyüş yaptım

Toplam 1 litre sıvı aldım, su olması önemli değilmiş, her türlü sıvıyı sayabiliyoruz günlük almamız gereken 1.5 litre için...

Bugün Dukan Atak Evresindeki 2. günüm bitiyor, yarın 3. güne giricem, yani kaldı 2 gün daha :) Kazasız belasız, kaçamaksız atlatabilirsem çok iyi olacak...

selam kızlarr,
bu gün hiç giremedim dün arkadaşımın babası ölmüş oraya gittim sanırım sabahta gidecem giremeyebilirim.ama her şey gayet iyi gidiyor akşam yemeği dışında çok iyiydim ama akşam kaçırdım.inşallah yarın telafi ederim.

Slm kızlar;
bugün ancak fırsat buldum foruma gelmeye.
sabah:2 dilim ekmek,az yağda menemen.zeytin yeşilçay,1 dilim peynir
ölen;haşlanmış karnıbahar ,yoğurt ve bi dilm ekmek.
ara;bi mandalina bi elma
Akşam;2 dilim börek,ince bi dilim kek,6 tane etsiz çiğ köfte
1 bardak yeşilçay
biraz öncede 1 mandalina yedim

akşam40 dakika yürüdüm.10 dakika bisiklet.bide ağırlık çalıştım.

akşam yemeğim çok kötü oldu biliyorum.annem ve kızımı arkadaşımdan almaya gittim.çok acıkmıştım.ikram yapınca dayanamadım yedim.
yarın telafisini yapacam.hiç kaçamak yok yarın sözzzzzzzzzzzzzz

kızlar bugün daha önce diyetisyenim tarafından uygulanan fakat ozamanlar sebebini bilmediğim yeni bişeyi farkettim.kafein metebolizmayı hızlandırıyormuş.özelliklede yeşilçayla birlikte içildiğinde.doğru mantık gibime geldi.kafein sonuçta kan basıncını hızlandırıyor.bunun sonucunda daha fazla enerji harcıyormuşuz.
sizce doğruluk payı varmıdır?

deniz1984................. 0
mersa ..................... 0
prenses68.................0
meyvenull .................0
bijoux .......................0
PrensesPeri ................3
doksanaltmışdoksan .... 1
tugba8424 .................5 zeynepece2009…………0

kızlar dünkü paylaşımlar çok kötü ya böylemi olacaktı lütfen ne oldu bize ne bu uyuşukluk kilo bildirimi yapmaya 2 gün kaldı ve hiçkimse yok kurban etinin rehavetine mi kapıldnız bitmedi mi daha kavurmalar tatlılar

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr,
burda hava çok kötü inanılmaz soğuk ve fırtına var tabi yağmurda...o yüzden yürüyüş yapamadım.cenaze yerine gidecektim hava kötü olunca çıkmak istemedim aklım çocuklarda kalacak.çocukları okula dersaneye bırakmak dışında sanırım evdeyim.fırsat buldukça girmeye çalışacam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…