Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim yapmam sart aslinda.

Hem gidim var,
Hem de kaslarim catik genelde.

Bu kadindaki aletlerden edinip koltukta otururken bir hareketi yapabilirim gibi geldi, tv izlerken falan

Takip edemedim, bugun ne kadar cok yeni arkadas yazdi.
Arrietty_ reklam mi verdin

Hosgeldiniz hepiniz, bakin esas listede cok az kisiyiz, hepinizi 2 hafta sonra esas listeye bekliyoruz ona gore
Bilboardlarda sayfanın reklamı dolu
Hoş bulduk, inşallah iki haftaya esas listeye dahil oluruz

Sahur yok

iftar: salata, 1 içli köfte, yoğurt,1 dılım ekmek

45 dk plates
2 mile leslie
645 puan

Arrietty_ sedulu
esmeriiim beni etiketlemeyi unutma eşim. Neden bu kadar az yiyorsun? Aynı kilodayız. Ben senin 4 katın filan yiyorum. Bir rahatsızlığın mı var acaba?
Ben de bakınıyorum canım saat ya. Toz attırıcam burda sonra xaomi 5 beğendim ama. Alacağım ya bir tane bakalım.

Evet al bence de.
Beni cidden motive ediyor, arada bir kalk yuru diyor tamamdir diyorum kalkiyorum.

Benim yapmam sart aslinda.

Hem gidim var,
Hem de kaslarim catik genelde.

Bu kadindaki aletlerden edinip koltukta otururken bir hareketi yapabilirim gibi geldi, tv izlerken falan
Face roller ve face brush var bende. Gua sha tasida istiyorum. Valla kalktim oturdum ayna karsina yaptim simdi

Geçmiş olsun ilk gün benim de kabus gibi geçiyor, senin kilo boy kaç

157
69

Hedefim 68 di, bir ihtimal haftaya 10 kilo vermis olucam baslangictan bu yana. Sonra da devam yaz tatiline kadar tatilde kaptanla anlastik 2 kg sini geri almama izin verdi dimi Arrietty_

Bende tembelim
Vucud kremi aldim. Ilk 3 gun surdum filan. Simdi toz topluyor
Aynı bnımde oyle
Guzele benzıyor ıcerıklerını bı ıncelıyım sagol canım
beni etiketlemeyi unutma eşim. Neden bu kadar az yiyorsun? Aynı kilodayız. Ben senin 4 katın filan yiyorum. Bir rahatsızlığın mı var acaba?
Cokk ozur dılerım canımm 3 haftadr eş yarısı olmayınca unutmusum kusura bakma
Az mı yıyorum dıyosun. Sahuru saymazsam ıftarda normal yedım sankı

Takibe aldım yarın sabah başlıyorum

157
69

Hedefim 68 di, bir ihtimal haftaya 10 kilo vermis olucam baslangictan bu yana. Sonra da devam yaz tatiline kadar tatilde kaptanla anlastik 2 kg sini geri almama izin verdi dimi Arrietty_
Ne güzel gitmiş kilolar darısı kalan fazlalıkların başına
İnsaflı bir kaptanımız var demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…