Hoş buldummmHosgeldinn
Aslinda insta da cok guzel ama Kisa videolari olan bayan vsr
Günde 1 dk yeter yazmis videolarina
Mesela yarin sabah su videoyu yapsak
Nihan Büyükaksu, Instagram: "Yüz kasları yüzümüzü çevreleyen, yani gözlerimizi, burnumuzu, ağzımızı kulaklarımızı çevreleyen kaslardır. Vücudun diğer kasları gibi - eklemleri kemikten kemiğe, her biri başlangıç noktası olarak tendonla çekmezler... 🌱B
15K likes, 179 comments - faceyoga.nihan, April 20, 2021: "Yüz kasları yüzümüzü çevreleyen, yani gözlerimizi, burnumuzu, ağzımızı kulaklarımızı çevreleyen kaslardır. Vücudun diğer kasları gibi - eklemleri kemikten kemiğe, her biri başlangıç noktası olarak tendonla çekmezler... 🌱Bu bilgiyle...www.instagram.com
Bilboardlarda sayfanın reklamı doluTakip edemedim, bugun ne kadar cok yeni arkadas yazdi.
Arrietty_ reklam mi verdin
Hosgeldiniz hepiniz, bakin esas listede cok az kisiyiz, hepinizi 2 hafta sonra esas listeye bekliyoruz ona gore
Yaaa yaşadığın ülkede aynı marka satan site yok mu ki ?Sadece tr de alabiliyorsun
Ben de bakınıyorum canım saat ya. Toz attırıcam burda sonranoram
Bak yeni bir bileklik aldim, biraz fiyati yuksek ama ben de cok rahatsiz olurum takidan falan, baskasinda cok severim ama kendim kullanamam.
Bu cok kompakt geldi gozume, minicik bir sey. Saat bile sigmiyor ekraninaAlisirsam bir tek sarj etmeye cikaririm klasik spor tum kiyafetlerimle kullanirim diye umuyorum.
Eki Görüntüle 2833768
Bilboardlarda sayfanın reklamı dolu
Hoş bulduk, inşallah iki haftaya esas listeye dahil oluruz
esmeriiim beni etiketlemeyi unutma eşim. Neden bu kadar az yiyorsun? Aynı kilodayız. Ben senin 4 katın filan yiyorum. Bir rahatsızlığın mı var acaba?
Ben de bakınıyorum canım saat ya. Toz attırıcam burda sonraxaomi 5 beğendim ama. Alacağım ya bir tane bakalım.
Geliciiiimm bekleyin beniEsas liste zaten daha iyi oluyor, disiplinli oluyorsun.
Geliciiiimm bekleyin benisonra kapışırız belki
İddialısınTek rakibim thy
İddialısın
Face roller ve face brush var bende. Gua sha tasida istiyorum. Valla kalktim oturdum ayna karsina yaptim simdiBenim yapmam sart aslinda.
Hem gidim var,
Hem de kaslarim catik genelde.
Bu kadindaki aletlerden edinip koltukta otururken bir hareketi yapabilirim gibi geldi, tv izlerken falan
Geçmiş olsun ilk gün benim de kabus gibi geçiyor, senin kilo boy kaçHa ha,
Reglimin ilk gunu gecti de, acayip modumdayim suan, dun agliyordum
Geçmiş olsun ilk gün benim de kabus gibi geçiyor, senin kilo boy kaç
Aynı bnımde oyleBende tembelim
Vucud kremi aldim. Ilk 3 gun surdum filan. Simdi toz topluyor
Guzele benzıyor ıcerıklerını bı ıncelıyım sagol canım
Cokk ozur dılerım canımm 3 haftadr eş yarısı olmayınca unutmusum kusura bakmabeni etiketlemeyi unutma eşim. Neden bu kadar az yiyorsun? Aynı kilodayız. Ben senin 4 katın filan yiyorum. Bir rahatsızlığın mı var acaba?
157
69
Hedefim 68 di, bir ihtimal haftaya 10 kilo vermis olucam baslangictan bu yana. Sonra da devam yaz tatiline kadartatilde kaptanla anlastik 2 kg sini geri almama izin verdi dimi Arrietty_
Takibe aldım yarın sabah başlıyorumAslinda insta da cok guzel ama Kisa videolari olan bayan vsr
Günde 1 dk yeter yazmis videolarina
Mesela yarin sabah su videoyu yapsak
Nihan Büyükaksu, Instagram: "Yüz kasları yüzümüzü çevreleyen, yani gözlerimizi, burnumuzu, ağzımızı kulaklarımızı çevreleyen kaslardır. Vücudun diğer kasları gibi - eklemleri kemikten kemiğe, her biri başlangıç noktası olarak tendonla çekmezler... 🌱B
15K likes, 179 comments - faceyoga.nihan, April 20, 2021: "Yüz kasları yüzümüzü çevreleyen, yani gözlerimizi, burnumuzu, ağzımızı kulaklarımızı çevreleyen kaslardır. Vücudun diğer kasları gibi - eklemleri kemikten kemiğe, her biri başlangıç noktası olarak tendonla çekmezler... 🌱Bu bilgiyle...www.instagram.com
Ne güzel gitmiş kilolar darısı kalan fazlalıkların başına157
69
Hedefim 68 di, bir ihtimal haftaya 10 kilo vermis olucam baslangictan bu yana. Sonra da devam yaz tatiline kadartatilde kaptanla anlastik 2 kg sini geri almama izin verdi dimi Arrietty_
Sasirdin herhal69 ne ayol, 59 olacak o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?