Health magzalarinda vardir kesin. Veya organik seyler satan yerlerde. Google amcaya sor heleTmm kiz. Haydinnn. O aletleri nerden alacazki. Bi amcaya bakim helee
Aletsiz videolar bulurumAy nolurrr süper olur bende alet yok ama
Ayy gulunce yanlarda cıkan çizgiler gulmeden bellı olıyo artık sınır bozucuValla Bende koca yanagim
Kendimi bildim bileli. Butun bebe fotolorumda bile. Nasolabial cizgilerim de cok gülmekten herhal
Gider ya pes etmeyelim.
Iyi aksamlar canim. HosgeldinIyiaksamlar hanımlar
İftardan sonrasukuryeni oturdum bulaşıkları hallettim couklariyikadim.
Şimdi biraz spor yapılamaz
Bu arada kaptanım yeni kurallarkonulmus
Bu telefona da.alisamadim .
Rica etsem benim için aletsiz olsa eğer olan lar için aletli de bulursan oda olurAletsiz videolar bulurum
Hem aletli hem Aletsiz de bulabilirim
Aynen. Azcik gulumseme olsada var. Profil fotomu degistireyim hemen belli olur cizgilerim ufak da olsa fotoAyy gulunce yanlarda cıkan çizgiler gulmeden bellı olıyo artık sınır bozucu
Olur canimRica etsem benim için aletsiz olsa eğer olan lar için aletli de bulursan oda olur
Ahanda kaptanı gördümmOlur canim
Iyi gecelerBen kacar kizlar, uzun zaman sonra film gecesi yapicam.
Iyi geceler herkese
Arrietty_ face roller yok simdilik, bulursam edinirim.
İyi geceler bende kaçarIyi geceler
Face roller olmayan video bulayim
Banada musade. Yarin ise gidecegim yine
Ayynenn oyle. Yılların resmı var benım hala yenısını koyamıyorumAynen. Azcik gulumseme olsada var. Profil fotomu degistireyim hemen belli olur cizgilerim ufak da olsa foto
Hamur kesme aletine benziyor. Biz onumu kullansakRica etsem benim için aletsiz olsa eğer olan lar için aletli de bulursan oda olur
Iyi gecelerHerkese iyi geceler
Korkulacak pek bir şey yok yapılırken hiçbir şey hissetmiyorsun zaten bayağı ağır iğneler vuruyorlar. Ama iğnenin etkisi geçince ağrı başlıyor. Antibiyotik ve ağrı kesici sayesinde bir nebze olsun iyi hissediyor insan . Bugün çok şükür daha iyiydim mesela. Ama en son çareyse yapılmalı bence implantİmplantı bende düşünüyrum ama çok korkuyorum
Yok eşim diş eti ağrım vardı ama bugün çok şükür daha iyiydim. Bu arada hayırlı olsun ikimiz için de. Bol eksilir bir haftamız olsun.guzel menu olmus esim, ne agrin var? spordan mi rahatsizlik mi?
Afiyet olsun. Sahursuz oruç tutmaya ben cesaret edemiyorum nedense.
İftarın çok güzel olmuş afiyet olsunSahur yok ama saat 12den önce bir bardak süt içine Bi tutam tarçın bi çk bal içtim.
İftar20.00 civarı
2 hurma
3 kepçe brokoli çorbası
3 kabak 3 patlıcan 4 küçük havuç 3 yemek kaşığı domates rendesi 3 yemek kaşığı yoğurt biraz nane fırınlayıp bunun yarısının üstüne iki yemek kaşığı kıyma ve yanında bi dolu kase hazır yoğurt.
Su 2 2.5 olur sahura kadar.
Spor sonra.
Arrietty_ @sedulu
Güzel menü, afiyet olsun.Sabah 1 yumurta
1/4 salatalik
1 domates
3 mantar
1 sosis
Ogle 1 kase yesil salata
Ara. 1 avuc cekirdek
Aksam 1 but tavuk
1/2 patates
1 kucuk kase yogurt
Biraz geç oldu ama zorlu bir gün olmuş senin için.Az daha menu yazmayi unutuyordum, kizim gun icinde halsizlikten bol bol uyuyunca hala uyanik ve ben cok yorgunum
gece 1.5 saat uyumusum, is bitiminde de biraz uzandim 3 saat daha uyumusum ama hala sersem gibiyim
sabah yok
oglen: birkac kuruyemis, bir dilim ekmek, pastirmali yumurta, 3-4tk tahin-pekmez
ara: 3 adet sarma, yogurt
aksam: bir tabak tavuk corbasi, 3 dilim soslu tavuk gogus
sonra bir sade turk kahvesi ictim, biraz kavun yedim
su bugun 2lt olmustur
spor yok, adim da yok, cok halsizdim bugun 3719 adim, 112puan
Arrietty_ @sedulu @neutral S sadece_ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?