selam kızlarr,
bu gün hiç giremedim dün arkadaşımın babası ölmüş oraya gittim sanırım sabahta gidecem giremeyebilirim.ama her şey gayet iyi gidiyor akşam yemeği dışında çok iyiydim ama akşam kaçırdım.inşallah yarın telafi ederim.
Slm kızlar;
bugün ancak fırsat buldum foruma gelmeye.
sabah:2 dilim ekmek,az yağda menemen.zeytin yeşilçay,1 dilim peynir
ölen;haşlanmış karnıbahar ,yoğurt ve bi dilm ekmek.
ara;bi mandalina bi elma
Akşam;2 dilim börek,ince bi dilim kek,6 tane etsiz çiğ köfte
1 bardak yeşilçay
biraz öncede 1 mandalina yedim
akşam40 dakika yürüdüm.10 dakika bisiklet.bide ağırlık çalıştım.
akşam yemeğim çok kötü oldu biliyorum.annem ve kızımı arkadaşımdan almaya gittim.çok acıkmıştım.ikram yapınca dayanamadım yedim.
yarın telafisini yapacam.hiç kaçamak yok yarın sözzzzzzzzzzzzzz
geçmiş olsun kaptanım.Allah acil şifalar versin..
kızlar bugün daha önce diyetisyenim tarafından uygulanan fakat ozamanlar sebebini bilmediğim yeni bişeyi farkettim.kafein metebolizmayı hızlandırıyormuş.özelliklede yeşilçayla birlikte içildiğinde.doğru mantık gibime geldi.kafein sonuçta kan basıncını hızlandırıyor.bunun sonucunda daha fazla enerji harcıyormuşuz.
sizce doğruluk payı varmıdır?
kızlar dünkü paylaşımlar çok kötü ya böylemi olacaktı lütfen ne oldu bize ne bu uyuşukluk kilo bildirimi yapmaya 2 gün kaldı ve hiçkimse yok kurban etinin rehavetine mi kapıldnız bitmedi mi daha kavurmalar tatlılar
günaydın kızlarrr,
burda hava çok kötü inanılmaz soğuk ve fırtına var tabi yağmurda...o yüzden yürüyüş yapamadım.cenaze yerine gidecektim hava kötü olunca çıkmak istemedim aklım çocuklarda kalacak.çocukları okula dersaneye bırakmak dışında sanırım evdeyim.fırsat buldukça girmeye çalışacam...
evde sporumu yaptım. rahatladım. bir arkadaşımdan evde yürüyüş videoları almıştım. 3 mil yaklaşık 5km yürüyüş yaptım onla.
akşam yemeğinde ise çorba, salata, 3-4 kaşık pilav yedim, biraz da haşlanma sebzeyle yoğurt.ve 2 kupa yeşil çay içtim.
slm kızlar;
bugün sabah bi dilim ekmek,az yağda yumurta,5zeytin,salata,2 dilim peynir
öğlen:haşlanmış sebze yoğurt bi dilim ekmek
ara 1 mandalina sonra 1 elma
akşam:2 şiş et yoğurt ayran salata 2 dilim ekmek
yürüyüş yapamadım kızımı ikna edersem spora inecem birazdan.şimdi bi türk kahvesi içmeyi planlıyorum.
bugün ki menüm
sabah adaçayı bir bardak şekersiz 2 dilim kepekli ekmek 1 haşlama yumurta
az peynir üç zeytin salatalık
ara muz
öğle karnıbahar bir dilim ekmek yoğurt
ara bir elma bir mandalina
akşam iki şiş et 2 dilim ekmek salata yoğurt
ara meyveli yoğurt
sabah 40 dk tempolu yürüyüş
deniz1984................. 0
mersa ..................... 3
prenses68.................0
meyvenull .................0
bijoux .......................0
PrensesPeri ................3
doksanaltmışdoksan .... 0
tugba8424.................3 zeynepece2009…………6
günaydın kızlar ben geldim bugüne iyi başlamadım ama inş gerisi iyi olur biraz sonra spor yapacağım öncelikle dünki paylaşımları yaayım dedim
deniz1984................. 0
mersa ..................... 3
prenses68.................0
meyvenull .................0
bijoux .......................0
PrensesPeri ................3
doksanaltmışdoksan .... 0
tugba8424.................3 zeynepece2009…………6
leslie 5 mil gayet iyi yapmıssın.dünde üşüdüm ısınamadım yazmıştın.hasta falan olursun mazallah.evde leslie de aynı kapıya çıkar nede olsa
biraz kendineden bahsedermisin?
ben reyhan.26 yaşındayım.konyadayım.cumaya kadar kaptanın yerine bakıyorum.kaptanın sağlık sorunları var.cumadan sonra burda olacak o sana takım kurallarını daha doğru anlatabilir
gunaydinnn,
bu gune hic iyi baslamadim cok hastayim yatiyorum.nezle olmusum .simdide yatarken yaziyorum daha kahvalti etmedim tam yuruyus havasi varmis bu gun gunesli.ama ben cok kotuyum.
gunaydinnn,
bu gune hic iyi baslamadim cok hastayim yatiyorum.nezle olmusum .simdide yatarken yaziyorum daha kahvalti etmedim tam yuruyus havasi varmis bu gun gunesli.ama ben cok kotuyum.
merhaba reyhan. ben ankaradayım. aslen ordu-ünyeliyim. öğretmenim. 31 yaşındayım. kuralları ben de merak ediyorum aslında.
birazdan tekrar gelirim.
4. TAKIM KURALLARI...
her persembe kilo bildirimi yapılacak
her gün düzenli menü paylasılacak
hergün düzenli olarak en az 5 mesaj yazılacak(mazereti olanlar bildirecek)
yeni üye 2 hafta deneme süresinde olacak
her üye diğer üyelerden en az 3 kişinin menüsüne yorum yapacak
her cuma listeyi takip etmek için bir kişi görevlendirilecek
her üye düzenli olarak paylasım alanını ve kardes takımları takipde olacak
kaptan yardımcısı kaptan olmadğında tam yetkilidir görev ve sorumlulukları bellidir.
kurallara uymamayı 3 kez tekrarlayan üye diskalifiye edilecek..
teşekkür ederim reyhan.memnun oldum tatlım.inşallah en kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın
takım kurallarımızı buldum senin için
teşekkür ederim reyhan.
ben deneme süresindeyim yani.bu beni daha faza motive eder sanırım.
perşembe akşamımı yapılıyor bildirimler?
kardeş takımlar hangileri öğrenebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?