Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben de yürüyüşe gitmedim. çok soğuk evde bişiler yapıcam artık.
sabah 70.2 idim şimdi 70.1'e geldim.bakalım günler neler gösterecek. cuma sabahı neler çıkacak ortaya.
her gün tartılmayı sevmiyorum. ama bazen de kendimi tutamıyorum. dün sabahki 71 yanıltıcımıydı acaba.
ondan önceki haftaiçi de 70.6-7 filan görüyordum. bu son dönemdeki fazlalıklar daha kolay gider umarım.

Son düzenleme:

başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin

sende bilmişsin zaten akşam çok olmus tatlım..onun dışında menü yazan arkadaşların menüsü gayet güzel

geçmiş olsun kaptanım.Allah acil şifalar versin..

teşekkürler canım..Allaha şükür önemli birşey çıkmadı

hiç duymadım canım ama denemekten zarar gelmez abartmamak kaydı ile

canım valla bilemedim bende ugrayan yok takıma

burasıda çok kötü.akşama kadar kar yagdı..

evde sporumu yaptım. rahatladım. bir arkadaşımdan evde yürüyüş videoları almıştım. 3 mil yaklaşık 5km yürüyüş yaptım onla.
akşam yemeğinde ise çorba, salata, 3-4 kaşık pilav yedim, biraz da haşlanma sebzeyle yoğurt.ve 2 kupa yeşil çay içtim.

slm kızlar;
bugün sabah bi dilim ekmek,az yağda yumurta,5zeytin,salata,2 dilim peynir
öğlen:haşlanmış sebze yoğurt bi dilim ekmek
ara 1 mandalina sonra 1 elma
akşam:2 şiş et yoğurt ayran salata 2 dilim ekmek

yürüyüş yapamadım kızımı ikna edersem spora inecem birazdan.şimdi bi türk kahvesi içmeyi planlıyorum.

leslie 5 mil gayet iyi yapmıssın.dünde üşüdüm ısınamadım yazmıştın.hasta falan olursun mazallah.evde leslie de aynı kapıya çıkar nede olsa

biraz kendineden bahsedermisin?

ben reyhan.26 yaşındayım.konyadayım.cumaya kadar kaptanın yerine bakıyorum.kaptanın sağlık sorunları var.cumadan sonra burda olacak o sana takım kurallarını daha doğru anlatabilir

bugunku menün süper olmus

bugün ki menüm

sabah adaçayı bir bardak şekersiz 2 dilim kepekli ekmek 1 haşlama yumurta
az peynir üç zeytin salatalık

ara muz

öğle karnıbahar bir dilim ekmek yoğurt

ara bir elma bir mandalina

akşam iki şiş et 2 dilim ekmek salata yoğurt

ara meyveli yoğurt

sabah 40 dk tempolu yürüyüş

günaydın kızlar.mutlu bir gün diliyorum

menün gayet güzel canım

günaydın kızlar ben geldim bugüne iyi başlamadım ama inş gerisi iyi olur biraz sonra spor yapacağım öncelikle dünki paylaşımları yaayım dedim

deniz1984................. 0
mersa ..................... 3
prenses68.................0
meyvenull .................0
bijoux .......................0
PrensesPeri ................3
doksanaltmışdoksan .... 0
tugba8424.................3 zeynepece2009…………6

kankamı tebrik ediyorum en çok paylaşımda o bulunmuş büyüksün başkan

günaydın kızlar ben geldim bugüne iyi başlamadım ama inş gerisi iyi olur biraz sonra spor yapacağım öncelikle dünki paylaşımları yaayım dedim

günaydın.benimde moralim çok bozuk.işle ilgili problemler var.inşallah günün geri kalanında moralimiz düzelir

ellerine sağlık tatlım

gunaydinnn,
bu gune hic iyi baslamadim cok hastayim yatiyorum.nezle olmusum .simdide yatarken yaziyorum daha kahvalti etmedim tam yuruyus havasi varmis bu gun gunesli.ama ben cok kotuyum.

merhaba reyhan. ben ankaradayım. aslen ordu-ünyeliyim. öğretmenim. 31 yaşındayım. kuralları ben de merak ediyorum aslında.
birazdan tekrar gelirim.

gunaydinnn,
bu gune hic iyi baslamadim cok hastayim yatiyorum.nezle olmusum .simdide yatarken yaziyorum daha kahvalti etmedim tam yuruyus havasi varmis bu gun gunesli.ama ben cok kotuyum.

geçmiş olsun. benim de çalışma ortamım hep soğuk. montlarla geziyoruz.
bugünkü menüm şöyle.
sabah
iki dilim ekmek, peynir, zeytin

ara
süt, 1 mandalina

öğlen
haşlanmış sebze, yoğurt, salata ve 3 kaşık kadar pilav.

ara
1 elma

akşam
akşamlar hep akşam belli oluyor. eve gidip ne yaparsam artık.

bu arada bu sabah kilom 69.4 idi. çok sevindim:)
lakin bugün spor yapabileceğimi hiç sanmıyorum. çünkü yarın akşam arkadaşım geliyor. evi anca toparlarım.
3 mil yürüyüşü yaptım demiştim ya bugün ağrılar olur sanıyordum. bişicik olmadı.
ay yarın akşam arkadaşımı da kandırabilirim evde yürüyüşe.

Son düzenleme:
gunaydinnn,

geçmiş olsun canım bol bol meyve ye ne güzel güneş varmıs.konya kapalı ve çok soğuk

merhaba reyhan. ben ankaradayım. aslen ordu-ünyeliyim. öğretmenim. 31 yaşındayım. kuralları ben de merak ediyorum aslında.
birazdan tekrar gelirim.

memnun oldum tatlım.inşallah en kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın

takım kurallarımızı buldum senin için

memnun oldum tatlım.inşallah en kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın

takım kurallarımızı buldum senin için
teşekkür ederim reyhan.
ben deneme süresindeyim yani.bu beni daha faza motive eder sanırım.
perşembe akşamımı yapılıyor bildirimler?
kardeş takımlar hangileri öğrenebilir miyim?

Son düzenleme:
teşekkür ederim reyhan.
ben deneme süresindeyim yani.bu beni daha faza motive eder sanırım.
perşembe akşamımı yapılıyor bildirimler?
kardeş takımlar hangileri öğrenebilir miyim?

evet canım.ama bazen 2 haftayı bulmayabilir.kaptan paylaşımlarına bakarak daha erken listeye alabiliyor

kardeş takımımız 7. takım canım perşembe günü sabahtan başlıyor bildirimler.akşama kadar ne zaman müsait olursan ugrayıp bildiriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…