Teşekkür ederiiiimTabi tabi herkes oraya yazıyo canım
Her öğün sonrası da yazabilirsin seni motive edecekse ama akşam hepsini toplu bir şekilde kaptanları da etiketleyerek spor ve suyun la birlikte ataman gerekecek canım kontrol içinTeşekkür ederiiiim
Bi de gün sonunda toplu mı yazıyoruz yoksa her öğünden sonra yazabiliyor muyuz
Öteki tarafa yazıyoruzSelam kızlar...
Menüyü sporu buraya mi diğer gruba mi ikisine de mi atıyoruz
Tmm dikkat edicemmSosis salam vs şeyler çok fazla tüketmemeye çalış canım bence hem işlenmiş gıda sağlık açısından hemde kilo vermek için mesela sabahları yumurta yiyebilirsin . evet kaptan sigara böreğini yazmış . afiyet olsun
Ütüyü bile bitirdim. Eve geldim iceri girmeden komsuyu kacirdim. Son dedikodulari alam diye disarda turladik 1 saatBaya is yapmışsın ben bugun bir iş yapmadım spordan sayılmıyor diye
Tamamdır canım teşekkür ederimmmmHer öğün sonrası da yazabilirsin seni motive edecekse ama akşam hepsini toplu bir şekilde kaptanları da etiketleyerek spor ve suyun la birlikte ataman gerekecek canım kontrol için
Pideye ne oldu?
Menü çok güzel, su da öyle. Sporu arttırabilirsen şahane olur.
Tarhana da yoğun un içeren bir çorba olduğu için ekmekle birlikte çok karb almış oluyorsun. Dondurma kaçamakları yazın başımızı yakacak valla. Ben de çok seviyorum kendisini.Herkese merhabalar
Kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta
5 siyah 2 yeşil zeytin
Peynir
1 dl buğday ekmeği
Domates salatalık
4 badem
Arada 1 kasik dondurma yedim
Aksam
1 kepçe tarhana çorbası
1 tabak patlıcan yemeği bol yoğurtlu
1 dl buğday ekmeği
Suyumu tamamlayamadim ama tamamlayacagim.
Arrietty_ @sedulu
Sporumu sonra paylasacagim..
Bence menün pek besleyici değil. Protein yok, sebze yok. Suyu da göremedim. Az yemekten ziyade doyurucu ve sağlıklı beslenmeye yönelsek daha iyi sonuçlar alırız.
Afiyet olsun. Güzel menü. Sadece aynı anda tahin pekmez ve bal fazla kaçmış olabilir diye düşündüm.Sahur 03.30 civarı
2 tk tahin pekmez
1tk bal
1 galeta
1 haşlanmış yumurta
1 yk süzme yoğurt
3dlm kaşar
1dlm izmirtulumu
3 zeytin
Şekersiz çay 2brdk
İftar 20.00civarı
Dünkü fırında sebze yemeğimin yarısı kalmıştı onunda yarısının üstüne 2 yemek kaşığı kıyma koyup yedim yanında 3 kepçe brokoli. 1 dolu kase hazır yoğurt. 2 hurma.
Yarında sebze yemeğin diğer yarısını yerim artık
Ara 21.15 civarı içerim
Kayısılı form bitki çayı
Su 2lt olur sahura kadar. Kaptanlarım kesin iki litre içiyorum aklınız kalmasınüstünede çıkıyorum bazen.
Sporlar sonra.
Ben mide ameliyati gecirdim ya cnm. Daha yeniyim. Tam duzen oturtamadim hala ondanesmeriiim ile karışmış gördüm.
Menü çok güzel, su da öyle. Sporu arttırabilirsen şahane olur.
Tarhana da yoğun un içeren bir çorba olduğu için ekmekle birlikte çok karb almış oluyorsun. Dondurma kaçamakları yazın başımızı yakacak valla. Ben de çok seviyorum kendisini.
Bence menün pek besleyici değil. Protein yok, sebze yok. Suyu da göremedim. Az yemekten ziyade doyurucu ve sağlıklı beslenmeye yönelsek daha iyi sonuçlar alırız.
Afiyet olsun. Güzel menü. Sadece aynı anda tahin pekmez ve bal fazla kaçmış olabilir diye düşündüm.
Ne güzel, fırsat varken kendine vakit ayırNabersiniz kizlqr. Ben bi tembelim ki sormayın. Annemlerdeyim yasagi burda geciriyoz. Onlar çocuklarla ilgileniyor bana sira gelmiyor.
ben bir zamanlar diyetisyene giderken 2 3 kg verdikten sonra haftada bir gün diyetime 1 lahmacun,1 ayran ve salata eklenmişti ve bence çok sağlıksız değil ki sen yarım pide diyorsun yaniKızlar evdekıler ıftar ıcın pide yaptırıyor. Yarım Pide ve yesıllık ıle menu yapabılırmıyım. Yoksa ben baska bısey mı yemelıyım. Orucum bozulsada yemedım bısey ıftara kadar yemıycem
Aaaa öyle mi? Benim en yakın arkadaşım da mide by pass olmuştu 5-6 yıl evvel. Tam 50 kilo verdi. Yeni mi oldun? Çok geçmiş olsun.Ben mide ameliyati gecirdim ya cnm. Daha yeniyim. Tam duzen oturtamadim hala ondan
yogayı hangi eğitmenle birlikte yapıyorsun,ben çetin çetintaşın kanalında sevdim yogayı esnemeyi hep atladığım için yapmak hoşuma gidiyor.Merhabalar kızlar bugün bi temizliğe giriştim ki sormayım cam kapı perde halı derken canım çıktı oda sadece mutfak daha dolaplar duruyoonu da yarın artık. Ağzım açıkken bitirmek istiyorum bahar temizliğini bakalım. Yogamı da yaptım yüzüm bi karıncalandı ki sormayın
lahmacun yasak mı az önce diyetisyenim haftada bir yiyebilirsin demişti arkadaşı yanlış yönlendirmeyim ozamanGünaydın kızlar
Gece dizi izlemeye daldım vakit geçti öyle
@Melegimkorusun Adı fındık olsa da lahmacun her türlü lahmacun yazdım cezanı menü tablosuna bakarsın.
Canım izinden döndün mü ?
Evett 8 hafta olduAaaa öyle mi? Benim en yakın arkadaşım da mide by pass olmuştu 5-6 yıl evvel. Tam 50 kilo verdi. Yeni mi oldun? Çok geçmiş olsun.
Aaa çok geçmiş olsun canım buradayken olmamıştın yeni o zaman inşallah sağlıkla verirsin kiloları daBen mide ameliyati gecirdim ya cnm. Daha yeniyim. Tam duzen oturtamadim hala ondan
yogayı hangi eğitmenle birlikte yapıyorsun,ben çetin çetintaşın kanalında sevdim yogayı esnemeyi hep atladığım için yapmak hoşuma gidiyor.
Evet cnm ara vermistim cok stressliydim o ara. Hem ameliyat oncesi kosusturma ve bosanmaAaa çok geçmiş olsun canım buradayken olmamıştın yeni o zaman inşallah sağlıkla verirsin kiloları da
Evett sizde katilinnArrietty_ kaptanımla sabahları yüz yogası yapıyoz canım bugün başladık sende katıl istersen yarından video paylaşıyo kaptan
Geç gördüm mesajını, biz de sık sık pide yaptırırız, ama hamuru lahmacun hamuru kalınlığında oluyor ve malzeme bizden. Buzlukta vardı, eşim çıkartmış sabah, o yüzden ben de bu akşam yarim pide, ayran ve salata yedim.Kızlar evdekıler ıftar ıcın pide yaptırıyor. Yarım Pide ve yesıllık ıle menu yapabılırmıyım. Yoksa ben baska bısey mı yemelıyım. Orucum bozulsada yemedım bısey ıftara kadar yemıycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?