Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkür ederiiiim
Bi de gün sonunda toplu mı yazıyoruz yoksa her öğünden sonra yazabiliyor muyuz
Her öğün sonrası da yazabilirsin seni motive edecekse ama akşam hepsini toplu bir şekilde kaptanları da etiketleyerek spor ve suyun la birlikte ataman gerekecek canım kontrol için

Tmm dikkat edicemm

Baya is yapmışsın ben bugun bir iş yapmadım spordan sayılmıyor diye
Ütüyü bile bitirdim. Eve geldim iceri girmeden komsuyu kacirdim. Son dedikodulari alam diye disarda turladik 1 saat

Her öğün sonrası da yazabilirsin seni motive edecekse ama akşam hepsini toplu bir şekilde kaptanları da etiketleyerek spor ve suyun la birlikte ataman gerekecek canım kontrol için
Tamamdır canım teşekkür ederimmmm
Gidem iki Leslie yapam da gelem o zaman
Sonrasında bildirim yapayım

esmeriiim ile karışmış gördüm.
Menü çok güzel, su da öyle. Sporu arttırabilirsen şahane olur.
Tarhana da yoğun un içeren bir çorba olduğu için ekmekle birlikte çok karb almış oluyorsun. Dondurma kaçamakları yazın başımızı yakacak valla. Ben de çok seviyorum kendisini.
Sabah
1 sosis
1/2 salatalik
1 domates
Ogle
2 sigara boregi
Aksam
Coban salatasi ve 1 kase sehriye corbasi

Arrietty_ @sedulu
Bence menün pek besleyici değil. Protein yok, sebze yok. Suyu da göremedim. Az yemekten ziyade doyurucu ve sağlıklı beslenmeye yönelsek daha iyi sonuçlar alırız.
Afiyet olsun. Güzel menü. Sadece aynı anda tahin pekmez ve bal fazla kaçmış olabilir diye düşündüm.

Ben mide ameliyati gecirdim ya cnm. Daha yeniyim. Tam duzen oturtamadim hala ondan

ben bir zamanlar diyetisyene giderken 2 3 kg verdikten sonra haftada bir gün diyetime 1 lahmacun,1 ayran ve salata eklenmişti ve bence çok sağlıksız değil ki sen yarım pide diyorsun yani

yogayı hangi eğitmenle birlikte yapıyorsun,ben çetin çetintaşın kanalında sevdim yogayı esnemeyi hep atladığım için yapmak hoşuma gidiyor.

Günaydın kızlar
Gece dizi izlemeye daldım vakit geçti öyle
@Melegimkorusun Adı fındık olsa da lahmacun her türlü lahmacun yazdım cezanı menü tablosuna bakarsın.

Canım izinden döndün mü ?
lahmacun yasak mı az önce diyetisyenim haftada bir yiyebilirsin demişti arkadaşı yanlış yönlendirmeyim ozaman

yogayı hangi eğitmenle birlikte yapıyorsun,ben çetin çetintaşın kanalında sevdim yogayı esnemeyi hep atladığım için yapmak hoşuma gidiyor.
Arrietty_ kaptanımla sabahları yüz yogası yapıyoz canım bugün başladık sende katıl istersen yarından video paylaşıyo kaptan

Aaa çok geçmiş olsun canım buradayken olmamıştın yeni o zaman inşallah sağlıkla verirsin kiloları da
Evet cnm ara vermistim cok stressliydim o ara. Hem ameliyat oncesi kosusturma ve bosanma mezun olmadan ayrilmam simdi bu gruptan
Arrietty_ kaptanımla sabahları yüz yogası yapıyoz canım bugün başladık sende katıl istersen yarından video paylaşıyo kaptan
Evett sizde katilinn

Geç gördüm mesajını, biz de sık sık pide yaptırırız, ama hamuru lahmacun hamuru kalınlığında oluyor ve malzeme bizden. Buzlukta vardı, eşim çıkartmış sabah, o yüzden ben de bu akşam yarim pide, ayran ve salata yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…