Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dondurma hariç gayet güzel afiyet olsun hoşgeldin bu arada
Sabah
1 sosis
1/2 salatalik
1 domates
Ogle
2 sigara boregi
Aksam
Coban salatasi ve 1 kase sehriye corbasi

Arrietty_ @sedulu
Aslında sabah daha doyurucu bir kahvaltı yapsaydın öğle vakti börek yemeye ihtiyaç duymazdın. Akşam yemeğin de az geldi bana.
Menülerin tam kararında gidiyor bana göre. Afiyet olsun.

Evet cnm ara vermistim cok stressliydim o ara. Hem ameliyat oncesi kosusturma ve bosanma mezun olmadan ayrilmam simdi bu gruptan

Evett sizde katilinn
Yaaa boşandın mıı canım bide üstüne ameliyat çok zor zamanlar yaşamışsın canım yaa

Hosbuldum canım...ya tamam daha yemem ama

Tam ramazanlik icecek bence,
Sadece yesil caydaki kafeine dikkat, uykunu kacirmasin
Bana tankerle dayasan kaçmaz onu. Beni kahve, çay filan da hiç etkilemez. Nasıl bir bünyeyse. Küçüklükten beri çok kola içen bir insan olduğum için bünyem kafeine alışık sanırım ondan.

Menulere genel yorumumu yazayim,
Elestiri olarak almayin, sadece uzerine dusunelim diye yaziyorum.

Genel olarak tek tip beslenme goruyorum, besin çeşitliliği yok.
Her gun ayni seyler (kendimin de genelde kahvaltilari bu klasta)

Biraz daha degisik seyler katmaya calisalim, menuleri arada guncelleyelim.
Bu firsatla yeni sebzeler meyveler ekleyelim. Ne bileyim klasik kahvalti yapiyorsak haftanin bir iki gunu smothie kahvaltisi yapalim.
Aksam menulerine alengirli salatalar hazirlayalim.

Hem vucudumuz sasirsin, hem de vucudumuzda eksik vitamin mineral olmasin, saglikli saglikli verelim, hem de surecimiz keyifli olsun.

Genel bugun menuleri okurken icimden boyle gecti.

Darkqueenn afiyet olsun canım telden girdiğim için alıntı yapamıyorum kayısı çayını çok mu tüketiyosun onu merak ettim
Yok. Arada bir. Niyeki kötü bişimi var acaba?
Sahurumu bende çok buldum
Evet cnm ara vermistim cok stressliydim o ara. Hem ameliyat oncesi kosusturma ve bosanma mezun olmadan ayrilmam simdi bu gruptan

Evett sizde katilinn
Ya canım geçmiş olsun. Sıkıntı zamanlar atlaşmışsın umarım daha iyisindir.

Kuzum sahur azıcık fazla olmuş sanki? Normalde gün içine yaysan bile aynı anda elma ve muz çok olur. İkisi de çok şekerli çünkü. Bir de bitter ve lavaş çok olmuş bence. İftar, su ve spor şahane.

Güzel menü, afiyet olsun. Spor da şahane

Yok. Arada bir. Niyeki kötü bişimi var acaba?

Sahurumu bende çok buldum

Ya canım geçmiş olsun. Sıkıntı zamanlar atlaşmışsın umarım daha iyisindir.
Evet canım içinde sinameki olduğu için bağırsak tembelliği yapıyo malesef çok tüketmemeye çalışsan süper olur ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…