Ben mide ameliyati gecirdim ya cnm. Daha yeniyim. Tam duzen oturtamadim hala ondan
Dondurma hariç gayet güzel afiyet olsunHerkese merhabalar
Kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta
5 siyah 2 yeşil zeytin
Peynir
1 dl buğday ekmeği
Domates salatalık
4 badem
Arada 1 kasik dondurma yedim
Aksam
1 kepçe tarhana çorbası
1 tabak patlıcan yemeği bol yoğurtlu
1 dl buğday ekmeği
Suyumu tamamlayamadim ama tamamlayacagim.
Arrietty_ @sedulu
Sporumu sonra paylasacagim..
Aslında sabah daha doyurucu bir kahvaltı yapsaydın öğle vakti börek yemeye ihtiyaç duymazdın. Akşam yemeğin de az geldi bana.
Menülerin tam kararında gidiyor bana göre. Afiyet olsun.Sahur 03.30 civarı
2 tk tahin pekmez
1tk bal
1 galeta
1 haşlanmış yumurta
1 yk süzme yoğurt
3dlm kaşar
1dlm izmirtulumu
3 zeytin
Şekersiz çay 2brdk
İftar 20.00civarı
Dünkü fırında sebze yemeğimin yarısı kalmıştı onunda yarısının üstüne 2 yemek kaşığı kıyma koyup yedim yanında 3 kepçe brokoli. 1 dolu kase hazır yoğurt. 2 hurma.
Yarında sebze yemeğin diğer yarısını yerim artık
Ara 21.15 civarı içerim
Kayısılı form bitki çayı
Su 2lt olur sahura kadar. Kaptanlarım kesin iki litre içiyorum aklınız kalmasınüstünede çıkıyorum bazen.
Sporlar sonra.
Yaaa boşandın mıı canım bide üstüne ameliyat çok zor zamanlar yaşamışsın canım yaaEvet cnm ara vermistim cok stressliydim o ara. Hem ameliyat oncesi kosusturma ve bosanmamezun olmadan ayrilmam simdi bu gruptan
Evett sizde katilinn
İnşaallah bundan sonra her şey gönlünce olur canım ❤Evet cnm ara vermistim cok stressliydim o ara. Hem ameliyat oncesi kosusturma ve bosanma
2 mil Leslie başlangıç için harika bence, di mi Kızlar
Hosbuldum canım...ya tamam daha yemem amaDondurma hariç gayet güzel afiyet olsunhoşgeldin bu arada
Aslında sabah daha doyurucu bir kahvaltı yapsaydın öğle vakti börek yemeye ihtiyaç duymazdın. Akşam yemeğin de az geldi bana.
Menülerin tam kararında gidiyor bana göre. Afiyet olsun.
Ben 1le basladim2 mil Leslie başlangıç için harika bence, di mi Kızlar
Hosbuldum canım...ya tamam daha yemem ama
Bence harika. Ben ilk 1 mil yaptığımda bile ter içinde kalmıştım. Allahım resmen jöle gibiymişim. Sıfır kas2 mil Leslie başlangıç için harika bence, di mi Kızlar
Saol canimmÇok geçmiş olsunnn inşallah bi an önce toparlarsın
Hala bitmedi bosanmaYaaa boşandın mıı canım bide üstüne ameliyat çok zor zamanlar yaşamışsın canım yaa
Aminn cumlemizinİnşaallah bundan sonra her şey gönlünce olur canım ❤
Bana tankerle dayasan kaçmaz onu. Beni kahve, çay filan da hiç etkilemez. Nasıl bir bünyeyse. Küçüklükten beri çok kola içen bir insan olduğum için bünyem kafeine alışık sanırım ondan.Tam ramazanlik icecek bence,
Sadece yesil caydaki kafeine dikkat, uykunu kacirmasin
Yok. Arada bir. Niyeki kötü bişimi var acaba?Darkqueenn afiyet olsun canım telden girdiğim için alıntı yapamıyorum kayısı çayını çok mu tüketiyosun onu merak ettim
Sahurumu bende çok buldum@esmeriiim ile karışmış gördüm.
Menü çok güzel, su da öyle. Sporu arttırabilirsen şahane olur.
Tarhana da yoğun un içeren bir çorba olduğu için ekmekle birlikte çok karb almış oluyorsun. Dondurma kaçamakları yazın başımızı yakacak valla. Ben de çok seviyorum kendisini.
Bence menün pek besleyici değil. Protein yok, sebze yok. Suyu da göremedim. Az yemekten ziyade doyurucu ve sağlıklı beslenmeye yönelsek daha iyi sonuçlar alırız.
Afiyet olsun. Güzel menü. Sadece aynı anda tahin pekmez ve bal fazla kaçmış olabilir diye düşündüm.
Ya canım geçmiş olsun. Sıkıntı zamanlar atlaşmışsın umarım daha iyisindir.Evet cnm ara vermistim cok stressliydim o ara. Hem ameliyat oncesi kosusturma ve bosanmamezun olmadan ayrilmam simdi bu gruptan
Evett sizde katilinn
Kuzum sahur azıcık fazla olmuş sanki? Normalde gün içine yaysan bile aynı anda elma ve muz çok olur. İkisi de çok şekerli çünkü. Bir de bitter ve lavaş çok olmuş bence. İftar, su ve spor şahane.Sahur
2 kare lavaştan tost
Domates ve salatalık
1 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
Yarım dilim beyaz peynir
1 muz
1 elma
2 kare bitter çikolata
Biraz çiğ kuruyemiş
(Reglim yaklaşıyor o yüzden biraz tatlı isteğim oluyor.)
İftar
1 kase yoğurt çorbası
2 yemek kaşığı et kavurma
Salata
2 lokma ekmek
Eki Görüntüle 2834300
Spor: 20 dk Leslie: 60 p
30 dk Leslie boosted: 120 p
9500 adım: 285 p
Toplam: 465 p
Su toplam 2 litre yatana kadar 2.5 olur inşaallah
Arrietty_ @sedulu @neutral
Güzel menü, afiyet olsun. Spor da şahane10.00
1.5 yumurta, domates, kasar ile omlet
5 zeytin, avuc ici beyaz peynir
7-8 cilek, surupla tatlandirilmis krema
13.00
3 kare bitter
Avuc ici kuruyemis
17.00
Firinda hamsi
Kis salatasi
2 lt su
20bin adim 600p
90 dak yuruyus 90p
20 dak yoga 40p
Toplam 730 puan
Eki Görüntüle 2834305
Iyi geceler kızlar
Bana iyi uykular
Evet canım içinde sinameki olduğu için bağırsak tembelliği yapıyo malesef çok tüketmemeye çalışsan süper olur ❤Yok. Arada bir. Niyeki kötü bişimi var acaba?
Sahurumu bende çok buldum
Ya canım geçmiş olsun. Sıkıntı zamanlar atlaşmışsın umarım daha iyisindir.
İyi geceler ablaIyi geceler kızlar
Bana iyi uykular
Sağolasın canımIyi geceler
Iyi sahurlar simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?