Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Zamanla alışıyor insan spora. Sıkıcı olmayan sporlar daha etkili bence alışma konusunda, adım sayısı için bilekliğim yok malesef
Evet sayfasına baktım, 10 günde beş kilo diye bi seri yapmıs belki onu yaparım

Cumartesi menün de hem mercimek çorbası hem barbunya hem pilav hem de pide var. Gaz üstüne gaz yapmışsın ve bitkisel protein de olsa karbon dolu menü
Sahur:1 dilim tereyağlı pide
İftar: 1 kepçe barbunya,1 yk döner,2 yk pilav,1 kare pide,salata,çay
2,5 lt su
3000 adm 90 puan
3 mile leslie 180 puan
Toplam 270 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_
Pazar menün yine barbunya pilav ve pide 3lüsüyle karbon doldurmuşsun midene. Pilav ve pide yerine döner daha fazla yeseydin daha iyi olurdu.
Cuma menü bildirimi yapmamışsın o yüzden ne yediğini bilmiyorum. Ama bunlar zaten artı çıkmana sebeb

Yanlış düşünüyorsun canım bence, biz bu kiloları bir haftada bir ayda mı aldık da hemen verelim. Ki hemen versek bile fazlasıyla almadık mı geçmişte. Sağlıklı olan yavaş yavaş giden kilodur hem geri dönmesi daha zor hem de vücudumuza zararı yok. Aslolan pes etmemek... HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ
Günaydın kaptanceğizim, yavruya da Allah şifa versin inşallah...
Günaydın cok geçmiş olsun...

fotoğraf çekip buraya mi atacağız..
Heyecanlandim cuma gününe kadar tartilmam diyordum
Hahah ben de heyecanlandım
Aynı şekilde düşünmüşüz cuma tartılırım dediydim ben de pazar dahil olduk ya

Cumartesi basladim.81.00 idim
Suan 79.5 geldim..
Hedefim cumaya 78 o halde

Bu nasil olabilir inanilmaz mutluyumEki Görüntüle 2834561
süpersin tebrik ediyorum, bu gazla bu hafta daha iyi geçer inşallah

Şişkinlik mi acaba ya bugünden itibaren daha dikkatli olsam cuma 59.9 görebilirmiym ki cuma yaptım menü bildirimi aslında etiketlemeyi mi unuttum acaba

Aynen aynen canim cok mutlu oldum odem olduğunu bilsem de

Merhaba kızlar
Arrietty_ kuzucuğuna geçmiş olsun canım Allah şifalar versin

Ben niyetliyim sahur yaptım sabah tartıldım yani sahurdan 4 / 5 saat sonra 67 kg

Akşama iftar vaktine kadar en azından 500 600 gr gider

O nedenle ben nasipse Ramazan ayı sonrası tartıda göreceğim rakamlara odaklandım.

Yalnız kendimi daha hafif ve incelmiş hissediyorum

Arrietty_ sedulu H3RA_ Ozzybal
Sahur 3 yk musli 10 findik 2 ceviz 1 bardak sut
Iftar 1 tane biber dolmasi 1 kase mercimek corbasi 3 yk gogurt ve salata
8000 adim 210 puan
Cumartesi günkü odulden sonra gayet hafif olmuş, afiyet olsun
Çok geçmiş olsun

Günaydın kaptanım. Geçmiş olsun yavrucuga..

Çok teşekkür ederim tatlım çocuklar hasta olunca dünya duruyor sanki Rabbim evlatlarımızı herdaim korusun ayaklarına taş değdirmesin
Amin canim

Geçmiş olsun kaptanim .
Havalar ısındı şimdide Ankara sogudu tam hastalanma havaları.

İnşallah daha çok veririm ama sağlam veriyorum geri almasız yani birazcık yaz aylarına göre sporum az kabul ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…