Afiyet olsun hamsi yemeyeli epey oldu. Temizlenmesinden eve almıyom
Zamanla alışıyor insan spora. Sıkıcı olmayan sporlar daha etkili bence alışma konusunda, adım sayısı için bilekliğim yok malesefRica ederimçok hızlı ilk başta ayak uyduramıyordum ama sonraki yaptıklarımda şahane geliyor adımda da baya iyi sayı yapıyor muhakkak dene başka videolarda var Eva Fitness kanalının ama nedense ben bu videosunu çok seviyorum
Cumartesi menün de hem mercimek çorbası hem barbunya hem pilav hem de pide var. Gaz üstüne gaz yapmışsın ve bitkisel protein de olsa karbon dolu menü
Pazar menün yine barbunya pilav ve pide 3lüsüyle karbon doldurmuşsun midene. Pilav ve pide yerine döner daha fazla yeseydin daha iyi olurdu.
Yanlış düşünüyorsun canım bence, biz bu kiloları bir haftada bir ayda mı aldık da hemen verelim. Ki hemen versek bile fazlasıyla almadık mı geçmişte. Sağlıklı olan yavaş yavaş giden kilodur hem geri dönmesi daha zor hem de vücudumuza zararı yok. Aslolan pes etmemek... HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZYa kızlar sahur ettim fazla da yediğimi düşünmüyorum ama nie pişmanlık duyuyorum keşke yemeseydim diyorum. Daha az yiyeydin die kızıom kendime. Ben ne zmn vercem bu kiloları. 59 görsemde bi rahatlasam yadarlandım gece gece mi diyim sabah sabah mı bilemedim ama darlandımm az önce ıntgram kilo verenleri dolaştımda sıkıntı geldi baa. Sanki şıp die vermişler kilolarını. Öncesi sonrası olunca. Neyse kusura bakmayın boş yaptım biraz
Günaydın kaptanceğizim, yavruya da Allah şifa versin inşallah...Gunaydin kizlar
Dun giremedim, oglum rahatsiz biraz.
Bugun kontrol tartisi var
Hedeflerinizi de belirtmeyi unutmayin.
H3RA_ sedulu E English_teacherrr Alys E Emeeelll @esmeriiim @Serina08 Oaktree Dilber Hala @Darkqueenn @noram @nurdeva Ozzybal @sadece_ben @stitch @asena87 @Melegimkorusun @klbk33 @AKovser O Ozgenurrrr @Ressamgibi Varyemez AppLesma @Onlymemeself @Only_Eylul Vaveyylla aysunayy aedenli @Asi Matmazel @Aselmhmmd
Umarim gozden kimseyi kacirmadim
Ayrica adim Challenge vat
Bu demekdir ki adimlar 2 kat puan ediyor
Gelelim günün yuz yogasi videosuna
Kseniya Doğu - Doğal Gençleştirme Uzmanı on Instagram: "Her masaj 20 defa uygulayın. #yuzmasaji #yüzyogası #facefitness #массажлица #йогалица #bakım_bybeauty"
80 likes, 6 comments - facefit.beauty on April 21, 2021: "Her masaj 20 defa uygulayın. #yuzmasaji #yüzyogası #facefitness #массажлица #йогалица #bakım_bybeauty".www.instagram.com
Yuzunuzu temizledikten sonra
20 tekrar yapinizm
Hahah ben de heyecanlandımGünaydıncok geçmiş olsun...
fotoğraf çekip buraya mi atacağız..
Heyecanlandim cuma gününe kadar tartilmam diyordum
süpersin tebrik ediyorum, bu gazla bu hafta daha iyi geçer inşallahCumartesi basladim.81.00 idim
Suan 79.5 geldim..
Hedefim cumaya 78 o halde
Bu nasil olabilirinanilmaz mutluyumEki Görüntüle 2834561
Şişkinlik mi acaba ya bugünden itibaren daha dikkatli olsam cuma 59.9 görebilirmiym kiCumartesi menün de hem mercimek çorbası hem barbunya hem pilav hem de pide var. Gaz üstüne gaz yapmışsın ve bitkisel protein de olsa karbon dolu menü
Pazar menün yine barbunya pilav ve pide 3lüsüyle karbon doldurmuşsun midene. Pilav ve pide yerine döner daha fazla yeseydin daha iyi olurdu.
Cuma menü bildirimi yapmamışsın o yüzden ne yediğini bilmiyorum. Ama bunlar zaten artı çıkmana sebeb
Aynen aynen canim cok mutlu oldum odem olduğunu bilsem deYanlış düşünüyorsun canım bence, biz bu kiloları bir haftada bir ayda mı aldık da hemen verelim. Ki hemen versek bile fazlasıyla almadık mı geçmişte. Sağlıklı olan yavaş yavaş giden kilodur hem geri dönmesi daha zor hem de vücudumuza zararı yok. Aslolan pes etmemek... HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ
Günaydın kaptanceğizim, yavruya da Allah şifa versin inşallah...
Hahah ben de heyecanlandım
Aynı şekilde düşünmüşüz cuma tartılırım dediydim ben depazar dahil olduk ya
süpersin tebrik ediyorum, bu gazla bu hafta daha iyi geçer inşallah
Cumartesi günkü odulden sonra gayet hafif olmuş, afiyet olsun
Çok geçmiş olsunGunaydin kizlar
H3RA_ sedulu E English_teacherrr Alys E Emeeelll @esmeriiim @Serina08 Oaktree Dilber Hala @Darkqueenn @noram @nurdeva Ozzybal @sadece_ben @stitch @asena87 @Melegimkorusun @klbk33 @AKovser O Ozgenurrrr @Ressamgibi Varyemez AppLesma @Onlymemeself @Only_Eylul Vaveyylla aysunayy aedenli @Asi Matmazel @Aselmhmmd
Kseniya Doğu - Doğal Gençleştirme Uzmanı on Instagram: "Her masaj 20 defa uygulayın. #yuzmasaji #yüzyogası #facefitness #массажлица #йогалица #bakım_bybeauty"
80 likes, 6 comments - facefit.beauty on April 21, 2021: "Her masaj 20 defa uygulayın. #yuzmasaji #yüzyogası #facefitness #массажлица #йогалица #bakım_bybeauty".www.instagram.com
20 tekrar yapinizm
Günaydın kaptanım. Geçmiş olsun yavrucuga..Gunaydin kizlar
20 tekrar yapinizm
Amin canimÇok teşekkür ederim tatlım çocuklar hasta olunca dünya duruyor sankiRabbim evlatlarımızı herdaim korusun ayaklarına taş değdirmesin
Geçmiş olsun kaptanim .Gunaydin kizlar
20 tekrar yapinizm
İnşallah daha çok veririm ama sağlam veriyorum geri almasız yani birazcık yaz aylarına göre sporum az kabul ediyorumTatlı isteği benim de çok çektiğim bir dert. Anlıyorum seni. Keşke tatlı sevmeseydik.
İftardan sonra şarjım fulleniyor resmen. Zor ama bir yola çıktıysak da iradeli olmak lazım tabii.
Keten ve chia deneyeceğim ben de. Sebzeli omlet çok severim hatta bugün kabaklı yedim. Yoğurt hiç tüketmiyorum aslında menüme eklesem süper olacak. Yapacağım bu gece değişik bir şeyler bakalım.
Afiyet olsun eşim. Ben pideni çok bulmadım. Zaten az yiyorsun o yüzden sıkıntı yol bence.
Elf gözlerim makarna görüyor. Yarasın, afiyet olsun kaptan.
Canım senin menüler çok güzel. Aslında bence daha fazla kilo vermen lazım. Hiç kaçamak yok çünkü. Afiyet olsun.
Afiyet olsun. Akşam hurma çok olmuş. Gerisi güzel.
Çok güzel menü, afiyet olsun. ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?