Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bazen 7 bini bile dolduramıyorum işte inşallah bugün doldururum

Ay vallaha her şey için gençli için yumurta kalitesi için

bizim diyette zorunlu vitaminler var doktormuz önerdi o yüzden
1000mg omega3
1000mg ester c vitamini
Mahnezyum
Selenium
Collagen
Coenzym q10
Folattro
Arı poleni
Propolis
İmmunex
Bazende akşamları prebiyotik

Benim de kullanmam gerek bi canta vitamin..tup bebek olumsuz sonuclaninca isyan ettim her şeyi biraktim ama baslayacagim...tekrar denemek için sabırsızlanıyorum...Akdeniz usulü besleneceksin dedi doktorum isye ne kadar olursa artik

bir anda giden kilolar ayni hizla geri gelirler,

haftada 0.5-1 kg arasini cok zorlanmadan verebilirsin, bu da hic az degil.
ben ocak sonunda basladim bak nisan sonunda 10 kg gitmis olacak, bundan iyisi samda kayisi
Ya çok iyisin
900 gr hamsi ayikladim tek basima
olsun degdi ama, her hafta yapmam da arada bir guzel oluyor.

ayiklanmisini da bulabilirsin sen ama.
Her zmn temizlemiyorlar. E birde kış olınca hiç yapmıolar. Küçük olduğundan uğraşmıolar maalesef
Çabuk sonuç görmeyi beklediğim için arafa böyle stres yapıyorum kendime. Sanki hiç gitmicek yapışıcakmış gibi hissediyorum.
Ya bayada varmış. Ne diyeti uyguluyosun

Cuma: 60.7
Pazartesi: 61.00
Fark: +300
Hedef: 60 ama zor Ramazan’da durdu kilo vermem hissediyorum.
Bu arada daha beklesem eksi çıkar. Oruçlu olmama rağmen bütün gün su içer gibi tuvalete gidiyorum iftardan sonra çok su içtiğim için ama önemli olan kontrol yapmak diye şimdi tartıldım.
Arrietty_ sedulu esmeriiim

O kadarcık artı normal bence aaburda yedıgımız ıcın
Ben unuttum tartılmayı ya bıraürüde su ıctım

O kadarcık artı normal bence aaburda yedıgımız ıcın
Ben unuttum tartılmayı ya bıraürüde su ıctım
Bence de normal canım İstanbul’da 4.30’ta sahur zaten. Ben Cuma tartılarında normalde son yemekten 14-15 saat sonra tartılmış oluyorum. Akşam 6’da yemek yiyorum en son. Sabah 8-9 gibi tartılıyorum.
Olsun canım sen tartıl yine de geçen sefer ben de öyle yapmıştım. Kontrol tartısı zaten bu.

Cuma: 59
Pazartesi: 59.4
Fark: +400
Cuma hedef: 58.5

Regl takvimine göre bugün regl olmam gerekiyordu ama olmadım. Wc'ye de çıkamadım. Ayrıca biraz daha beklesem belki daha az çıkardı kilom.

Arrietty_ sedulu H3RA_

Ayrıca yalan yok biraz meyveye filan düşkün oldum birkaç gündür, etkilemiş olabilir doğal olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…