- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 78
- 38
Ayy o biraz daha zor karın hareketleri var çok fazla ilk başta yapamıyorum onları geçen yapmaya başladım gayet keyifli hadi bakalım güzel haberler bekliyorumZamanla alışıyor insan spora. Sıkıcı olmayan sporlar daha etkili bence alışma konusunda, adım sayısı için bilekliğim yok malesef
Evet sayfasına baktım, 10 günde beş kilo diye bi seri yapmıs belki onu yaparım
Ayy bizdeki şu kimseye muhtaç değilim tripleriYa aynen. Hastayken yok iyiz deriz hasta değilkenn ufak bi yerimiz ağrısın naz ederiz şahsen bnm bazen böyle durumlarım oldu. Bir iki kere geceleri çok ateşlendim tir tir titriyorum üşümekten yorgan battaniye hırka yelek nasıl sarılıp yatıyorum eşim iyimisin diyo iyim diyom hastaneye gidelim diyo yok diyorum.
HarikaaaTartı kontrolü
Cuma 63.200
Pzrtesi 62.500
Hedef 62.0
Sevinçten uçtumm
Umarım regl olunca rahatladım sen de hafta içi dikkat edersen toparlarsın. Bugün menü nasıl planın var mi ?
Pazartesi tartısında oluyor öyle şeylerMerhaba kızlar,
Cuma: 70.1
Pazartesi: 70.9
Hedef: 69.9
Her pzt olduğu gibi yine artı
Arrietty_ sedulu H3RA_
Asi Matmazel
UmarımBence gayet iyi canım. Eksisindir muhtemelen şu an.
İnşallah canım ya. TeşekkürlerHarikaaa62yi kesin görürsün
Ay ben yemek hazırlama işine daldım. Eşimin ailesi geliyor yemeğe fırında köfte patates kabak tarator hazırladım. Ayakta epey zaman geçirmişim yeni telefonu elime aldımTakım niçin bu kadar sessizzz
Gayet dengeli menün afiyet olsun. Bende tavuk salata çok seviyorum sınırsız yerim yani
Oooh ellerine sağlık kolay gelsin canımAy ben yemek hazırlama işine daldım. Eşimin ailesi geliyor yemeğe fırında köfte patates kabak tarator hazırladım. Ayakta epey zaman geçirmişim yeni telefonu elime aldım
Sağol canım sende neler var yemek olarak ?Oooh ellerine sağlık kolay gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?