kötüyüm cnmmeyvem meyvem gelmiş aşağıda görüyorumnasılsın?sağlık durumun nasıl
mersa ..................... 3
prenses68.................0
meyvenull .................0
bijoux .......................0
PrensesPeri ................3
doksanaltmışdoksan .... 0
tugba8424.................3
zeynepece2009…………6
selam kızlar..
nasılsınız.. ben felaket haldeyim yüzümde sürekli buz tutuyorum..yüzüm davul gibi şişti inş cabucak gecer cok zorlubi operasyondu 1 saat sürdü kanaldan cıkartıldı alt diş allah yardımcım olsun..
reyhanımmm... canım benim ne güzel yürütüyorsun takımı paylasım 0 lanmıs. canım senden isteğim bu hafta takıma girmeyenleri listeden cıkartman paylasımda bulunmayan taımı önemsemeyen kişilerin yeri olduğunu düşünmüyorum gercekten zayıflamak isteyen zaman ayırır bu sekilde olmaz bu iş ..
kızlar takımda kalmak isteyen paylasım yapar 1 haftadır yoksunuz yazamıyorum ama süreklitakipteyim suanda bile buz kompleksimi bıraktım size yazıyorum ama siz bu takımda olmak istemiyorsanız yapacak birsey yok.
bu takım artık yeterince sessiz kaldı daha fazla kalmamalı..
kötüyüm cnm(
cıkıcm smdi buz uygulamaya devam etmem gerekiyor..
sen nasılsın nasıl gidiyor takımdaki işler..
minnosum gelmişşşşşşşşşşşş
meyvem cok gecmıs olsun canım aradım senı cevap vermedın gecenlerde demek boyle hastalıgın varmıs
bılmıyordum canım cok gecmıs olsun bende buralara donmme kararı aldım sende ıyıles gel bırara konusalım olurmu tatlım
canım davet et birilerini deneme süresini baslatalım...canım öncelikle çok geçmiş olsun..Allah acil şifalar versin
takıma gelmiyorlar bile.bu hafta çok paylaşım yapalım meyve geldiğinde bizi toparlanmış bulsun yazdım ama gelen giden yok.çok fazla yazıp kimseyi kırmak istemiyorum.kaptanın yoklugunu fırsat bildi gibi düşünülmesin dedim.tugba sağolsun liseteleri yapıyor ben bakar.çıkarma işlemlerini yaparım.
sule var.kardeş takım davet etmiş.takıma o zaman deneme süreci için birilerini çağırayım mı?
meyvem cok gecmıs olsun canım aradım senı cevap vermedın gecenlerde demek boyle hastalıgın varmıs
bılmıyordum canım cok gecmıs olsun bende buralara donmme kararı aldım sende ıyıles gel bırara konusalım olurmu tatlım
minnoş hoşgeldincanım nasılsın neler yapıyorsun keyfin nasıl?
canım davet et birilerini deneme süresini baslatalım...
bak minnosda geldi..
canım benimm nasıl özledm seniiii... cok sey oldu o kadar cok sey oldu ki mail adresim falan değişti gecen bi numara aradı ama bilmediğimden acmadım cok farklı no arıyor zaten acmıyorum bi ara anlatırım sana..
sende ne var ne yok kac kilo oldun bakimm..
hıc ıyı degılım prensesım senıde gordugume cok sevındım ama keskemm gelmeyeydım buralara yıne bu sekılde
gelmeseydım yanı yanlıs anlama tatlımmmevım 2 ay tadılata gırdı bende annemlerde kaldımm ve
,bana donusu karayaglarımınn sart oldu tabı sımdı cok sıkkın vede artık bıkkınım vallaha yeter artık yaaa
omrum boyunca ben hep boyle ugrasıcakmıyım anlamadımmkı... neyse kendıme gelıp hemen kendımı toparlamam gerektıgını anlayıpp
3 gundur duzene soktum kendımı ınsallah ardı arkası gelır bakalım
sen neler yapıyorsun tatlım
canım takma dicem ama insan ister istemez takıyor üzülüyor.sonucda hersey olacağına varıyor bak bana neler neler oldu kahrettim kendimi hastalandım sonuc ne hiç olan bana oldu sakin olmaya calıs reyhancım üzlmemeye bak allah herkesi bildiği gibi yapsın..canım benim kıyama ben sana..benimde iş yerinde sıkıntılar var.dün öğlene kadar ağladım nerdeyse ama sabrın sonu selamet.inşallah herşey daha iyi olur dua ediyorum.
takımla elimden geldiğince ilgilenmeye çalışıyorum.ama malesef paylaşım çok çok az gördüğün gibi.
diyette bayramda aldıgım kiloları atmısım ama son bildirime göre hala artıda görünüyorum.cumaya az daha eksilirim inşallah
cok ozledım senı meyvemm yaa nerelerdesınn senn kac zamandır goremedımde buralarda aradım buldum senı
dısınden amelıyat oldun sanırım canım benım cok gecmıs olsun dızın nasıl olduuu?
kadroya gectın ya hala cankırıdamısın ?
anneneler falan nasıl tatlım ayy cok soru sordum ozlemısım napıyım
benım numaramın sonu 08 08 tatlım ona gore kaydet ıstersen bırara konusalım ozaman tatlım neler yaptın ne oldu
dıye .. neoldu merak ettım dogrusu ama allah can saglıgı versın meyvemm gerısı hersey yoluna gırer ınsallah canım benım
ben kılo soylemek degıl kendıme kılo cızelgesı yapmaktan bıle utanıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
3 gundur dıkkat etmeye basladım azcık vereyım de 6 lara ıneyım dıye
tam tamına 72 kıloyu gordum yıne meyvem yaaa
bılemıyorum prensesım daha dun bır bugun ıkı kendıme gelısım hemen takıma gırıp kendımı de sızıde hayal kırıklıgına ıgratmak ıstemıyorum boyle bırazcık alısayım dıyet moduna ozaman gırmek ısterım tabıkıde cunku baska turlu olmuyor bunu anladım prensesımm bu karayaglar yapıstı bıze gıtmıyor . senınde canın sıkkın galıba bak meyvemede dedım sanada dıyroum allahım can saglıgı versın . aılemızın sevdıklerımızın acısını gostermesın gerıye kalan hersey hallour allahın ıznıyle .iyi diyelim iyi olalım canım.birsürü şeyle uğraşıyorum.hayırlısı..
takıma gelsene yine.yine veririz bu kg ları.üzme kendini
canım takma dicem ama insan ister istemez takıyor üzülüyor.sonucda hersey olacağına varıyor bak bana neler neler oldu kahrettim kendimi hastalandım sonuc ne hiç olan bana oldu sakin olmaya calıs reyhancım üzlmemeye bak allah herkesi bildiği gibi yapsın..canım benim kıyama ben sana..
minnosumm canımmmmm ayyy cko sevindim seni gördüğüme yaa ...
geleceğini biliyordum kızlara demiştim gelir yakında die..dizim fena değil tatlım zorlamadığım sürece sıkıntı yok işte 20 likleri mi aldırttım onlarla uğrasıyorum ağzımda dikişler var..
kadroyada gectim hala cankırıdayım ama ordan gitmek için elimden gelenin fazlasını yapıyorum ama olmuyor savcılık oldum basıma bir sürü sey geldi yine yapmıyorlar tayinimi tabi bu sürecde kiloda veremdim 62-63 arası gidip geliyorum sende geldin yaa artık cabucak veririzz biz bu kiloları...
meyvem bu arada takımda toplamda kaç kişi olması gerekiyor.minnoşda gelirse süper olur.onada kontejan ayırayım.ona göre öğleden sonra hemen birilerini çağırayım..
tamam canım kaydediyorum numaranı..
bitanem ben sana yeni mailadresimide göndereyim ekle.. ayy minnosum bende kiilo cizelgesi yapamadım kendime utancımdann..
ama cabucak vericez tatlım kiloları ayrı kalmak bize yaramıyor bak özledin beni kilo aldın
reyhanım 12 kişi olması gerekiyor. sen cıkıcakları belirle minnosuda listeye ekle ona göre davet et birilerini ama 4-5 kişi falan lazım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?