Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok iyi boyun kaçtı canım birde hedef kilon neki. Benm boy kısa olduğundan 10kilo fazlam var. Keşke 1.60olaydımda 60 kilo dert etmezdim
164 boyum 31 yaşındayım canım, bekar olunca biraz daha fit olmak istiyor insan herhalde
Senin boyun kilom kaç canım

3 kare çikolata derken bitter değil sanırım?

Çörekotlu bisküvi yerine bir dilim ekmek yesen daha az zararlı olurdu ve bir top dondurma güzel kalori ediyor dur şimdi ceza puanlarını hesaplayayım

Ben sabitim şükür kaptanim
Cuma 71.15
Pazartesi 71.15
Cuma 70. 50

Çörekotlu bisküvi yerine bir dilim ekmek yesen daha az zararlı olurdu ve bir top dondurma güzel kalori ediyor dur şimdi ceza puanlarını hesaplayayım
Bu dondurma isine bir çözüm bulsak hersye dayanıyorum da ona dayanamıyorum..serbest olan bir türü yok mu..Aksi gibi de kızımdan dolayi yaz kış evde olur

Bu dondurma isine bir çözüm bulsak hersye dayanıyorum da ona dayanamıyorum..serbest olan bir türü yok mu..Aksi gibi de kızımdan dolayi yaz kış evde olur
Gecen attim ben bir tarif. Ustune cikolatasini yapmazsan haftada 2 gun ye. Cunku dondurulmus meyve . Abartma ama

Ay ben yemek hazırlama işine daldım. Eşimin ailesi geliyor yemeğe fırında köfte patates kabak tarator hazırladım. Ayakta epey zaman geçirmişim yeni telefonu elime aldım

Bende temizlik alışveriş yemem derken anca arada yazıyorum. Şimdide evdekilere kek poğaça yapıcam ahh ahh nedir bu çektiğimiz çileeeeeeeeeeeee

Babamıza ve kıza aynı bana ayrı menu yapıyorum cok yorucu oluyor.
Bugün çocukları da.aldim disariciktim. Hemde yuruyusyaptim. Ama cok zorladım

Kızlar sahura. Yarım muz yarım elma 2 kaşık yulaf az tarçın bi tatlı kaşığı bal bi çay bardağı süt ve su ile yapılmış lapa yicem. Uygunmudur yoksa fazla mı azaltabilirimde? Fındık kuru üzüm de ekleyebikirim nasıl yapsam uygun olur ki?

Cuma günü ödül u cikolatali yapabilirsin

Istedigin dondurulmus meyve ile olur

Normalde bende ayrı menü yapıyorum onların yediklerini yesem ohooo 100 kg olurum. Bugün fırında yapıyorum diye birlikte yedik

Cok mu farkli menüler birbirinden? Ve cesit cesit mi?
Bende ayri yapiyorum her zaman olmasada. Ama kendimi yormayacak sekilde planliyorum menuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…