bılemıyorum prensesım daha dun bır bugun ıkı kendıme gelısım hemen takıma gırıp kendımı de sızıde hayal kırıklıgına ıgratmak ıstemıyorum boyle bırazcık alısayım dıyet moduna ozaman gırmek ısterım tabıkıde cunku baska turlu olmuyor bunu anladım prensesımm bu karayaglar yapıstı bıze gıtmıyor . senınde canın sıkkın galıba bak meyvemede dedım sanada dıyroum allahım can saglıgı versın . aılemızın sevdıklerımızın acısını gostermesın gerıye kalan hersey hallour allahın ıznıyle .
kızz nıye sevındınn delı ben cok uzgun bır sekılde bır haftadır gızlı gızlı gırıyorum sıteye gırıs yapmıyorum kımse gormesın dıye
utanıyorum artık meyvem yaa cok uzuluyorum bu 3. kez gerı donusum sıtey son mu olucak benım hıc umudum yok ama hayırlısı
cok gecmıs olsun dısın ıcın canım ıyı sen cok kılo almamıssın ben tam tamına 10 kılo aldım meyvem bunun özrü yok kabahatı cokkkkkkkk hoooffffffffff hoooffffffffff. hemen takıma gıremem azcık alısmam lazım benım buna ınanmam lazım geleyım boyle yanınıza nezamankı kendıme gelıp kılo cızelgemı yapmaktan utanmam ozaman gelırım ınsallah. tayın ıcınde uzulme tatlım hayırlısı olsun yaaa
ben 5 lere inene kadar yapmıcam cizelge canım kararlıyım 6 görmek istemiyorumhooofff hoooffff gıdıp basımı vurmuycam artıkk gıdıp oo kocaman popomu vurucam duvarlara yeter beeeeeeeee yolla yolla eklıyım senı sekercım ozledım bee konuşuk ederıkk :)) nezaman yapıcagız bakalım cızelgelerıı
tamam canım ilk fırsatta belirleyeceğim listeyi
ben yemege cıkıyorum canlarım aksama gelırım yıne yanınıza
hee ogleden sonrada gelrıım bugun ısyerınde hıc ısım yok cok sukurr bır suru dıyet seyı okuyorum
ogleden sonra goruselım hemen arayı sogutmadankı ben hemencecık kopmıyımm dıyet olayından
mucuk mucuck grs canlarım
deniz1984................. 0
mersa ..................... 3
prenses68.................0
meyvenull .................0
bijoux .......................0
PrensesPeri ................3
doksanaltmışdoksan .... 0
tugba8424.................3 zeynepece2009…………6
mersa ..................... 0
doksanaltmışdoksan .... 1
tugba8424 .................5 zeynepece2009…………0
mersa ..................... 1
doksanaltmışdoksan .... 3
tugba8424 .................0 zeynepece2009…………1
minnosum 6 lara inince takımdasın olna göre
canım benim yaa üzülecek ne var 10 kilo dediğin nedir ki 2 ay sen verirsin onları hem yerlesmiş kilo değil onlar bak reyhanda kilo aldı bende hem ben 1 haftadır tartılmadım ürekli yatıyorum ayrıca yediğim sey pudink corba krem peynir falan düşün ne durumdayımdır ben şimdi
üüzlme bu kadar canımıza bişi olmasın kilo verilir veririz biz yine 1 hazirana kadar tüm fazlalıklar biticek hem ben 2012 burc yorumumu okudum bu yıl diyet yapıp kilolarımdan kurtulucakmısım
ayy sen nerden okudun bunu bı bende okusaydı aslan benımkısı bı bak hele bebıs falan varmı varsa eger bosyere dıyet yapmıyım yanı
prenses68 ve bijoux 10 gündür yok ortada yarın aksama kadar gelemzlerse cıkartalım canım.
neeeeee
72 kiloyla hamile kalmayımı düşünüyorsun
artık doğumdan sonra yürümez yuvarlanırsın daha kolay olurr
neeeeee
neeeeee
ayrıcada ben bu sabah 70.5 kıloydum cıcımm
hooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffff
bızım bı akraba var 9 ayı dolmuss gecen gıttık ıste beklıyorlar cumaya dogucak sanırım
kız dall gıbın kocaman bır davulu boyle karnına koymuslar sankı oda cuma gunu cıktımı yıne
,kalır dal gıbı hoooooffff yaaa bende fıçı gıbın anne olurum kesın meyvemmm
ayrıcada ben bu sabah 70.5 kıloydum cıcımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?