katılmak isteyenlere baktım ama şu an bekleyen kimse yok.takipta olayım canım ben.inşallah birileri gelir
tamam canımkatılmak isteyenlere baktım ama şu an bekleyen kimse yok.takipta olayım canım ben.inşallah birileri gelir
ayy prensesımm meyvemm sıze bıse soylıyımmı sımdı ben 62 kıloya kadar ındımm sımdıde 70 deyımya
ısyerınde hakkımda mıllet dedıkodular cıkarmıs mıne galıba hamıle ama soylemıyor dıyee
hooofff hoooff nerelere gıdeyımmmmeger hamılede kalırsam zatı bıdaha sıttınn sene goremem 5 lı bır rakam
benım gıbı gızlı gızlı forumlarda dolasan cesaret edıpte kılolarıyla yuzlesemeyen kımbılır kac kısı vardır
prensesım . Allahım hepımızın yardımcısı olsun ınsallah
tamam canım
minnos hemen platese de basla o göbeği erit bak bacaklardan önce göbek yoksa ömür boyu hamile gibi olucaksın
bende baslıcam platese evime döneyim
yeniden aşık olmak için önce zayıflamam lazımm
ayy prensesımm meyvemm sıze bıse soylıyımmı sımdı ben 62 kıloya kadar ındımm sımdıde 70 deyımya
ısyerınde hakkımda mıllet dedıkodular cıkarmıs mıne galıba hamıle ama soylemıyor dıyee
hooofff hoooff nerelere gıdeyımmmmeger hamılede kalırsam zatı bıdaha sıttınn sene goremem 5 lı bır rakam
benım gıbı gızlı gızlı forumlarda dolasan cesaret edıpte kılolarıyla yuzlesemeyen kımbılır kac kısı vardır
prensesım . Allahım hepımızın yardımcısı olsun ınsallah
yeniden güzel şeyler yaşamak için önce zayıflamam lazımm
ayy pılates kursuna yıne yazıldım meyvem 1 ay gıttım ama sımdı komsum bırakıyor gelmıycek gece karanlıkta tek basıma gıdesım olmuyor .aslında gıder gelırım korkmamda kıs geldı sogukk. acıkcası arabayla gıdıp gelıyordum kar dustukten sonra kocıs arabayı vermıyor benımde gıdesım olmuyor usenıyorum ama gıdıyım demı yaa offf napsamkı.. aslında dolmusa bın ın falan yurumus oluyorum ama ondanda usenıyorum ıste ayy gıdıyımmı yaa bılmıyorumkı
minnosum canım benim evde göbek hareketlerini yap sadece o bile yeter belin incelsin ilk etapta...
valla gitme imkanın varsa hiç üşenme git derim minnosum benim öyle bi imkanımda yok..
aman canım boşver etrafı.evli bir bayan kilo alsın hemen o aklına geliyor insanın.bak kasımdayız.şu kg ları verelim korumaya al.çok cici elbiseler almıstın.yazın onların içinde salın
amin canım.kg vermek çok zor :18:
ayy pılates kursuna yıne yazıldım meyvem 1 ay gıttım ama sımdı komsum bırakıyor gelmıycek gece karanlıkta tek basıma gıdesım olmuyor .aslında gıder gelırım korkmamda kıs geldı sogukk. acıkcası arabayla gıdıp gelıyordum kar dustukten sonra kocıs arabayı vermıyor benımde gıdesım olmuyor usenıyorum ama gıdıyım demı yaa offf napsamkı.. aslında dolmusa bın ın falan yurumus oluyorum ama ondanda usenıyorum ıste ayy gıdıyımmı yaa bılmıyorumkı
reyhanım sanadamı öyle dediler yoksaa
ooffff gıtme ımkanım var ama gıdesım yokk hem evde kosu bandım var bu ay gıtmıycem ondan sonrakı ay gıderım belkım
du bakalım meyvısımm..
ayy prensesım o cıcı elbıselerımı hatırlıyorsun demı sadece bıtanesı oluyor ama sımdı uzerımeee hooofff
evet insanlar öyle sanıyor hemen
minnosum canım benim evde göbek hareketlerini yap sadece o bile yeter belin incelsin ilk etapta...
valla gitme imkanın varsa hiç üşenme git derim minnosum benim öyle bi imkanımda yok..
ooffff gıtme ımkanım var ama gıdesım yokk hem evde kosu bandım var bu ay gıtmıycem ondan sonrakı ay gıderım belkım
du bakalım meyvısımm..
ayy prensesım o cıcı elbıselerımı hatırlıyorsun demı sadece bıtanesı oluyor ama sımdı uzerımeee hooofff
tembel minnos hem elbiselerim olmuyor diyorsun hemde spora gitmicem yatıcam evde bu nasıl iş...
hani derlerya bu ne pehriz bu ne lahana turşusu
ahh bi bilseler reyhanın haliniii :26: yok dimi canım farklı bi gelişme.
canım gittiğin yerle evin yakın olması lazım yada kendi arabanın baska türlü zor..benimde çok gidesim var ama işten çıkıp gitmek zor.ee ordada terliyrsun çıkıp minibüse binip eve gidene kadar üşütürüm diye korkuyorum.bir çare bulabilirsem süper olacak
hatırlıyorum tabisiaklına onları getir.hadi bugunden itibaren daha çok sık diyetini tabi bende.haftaya cuma süper kilo kaybımız olsun moralimiz yerine gelsin
mecbursun bencede gitmeye gitmeme gibi bi lüksün yok tabi evde 5 gün 1 saat yürüyüş 20 dk plates karın yaparsan o ayrı mesele..hoooffff yaaa hoofff yaaa hoooffff ıstemıyorumm amaa ıste hep sızın yuzunuzden gıtmem gerekır sımdıı
hoooffffffff
cıcı elbıselerımın ıcıne yıne gırıcem ıssteee hıhhh
kızlar ben bugun 3. gunum oldu aksam 6 dan sonra hıcbıse yemıyorum yanı bır tane meyve yıyorum saat 9 gıbı ondan sonra hıııccc bıse yemıyorum bayagı karnım duzlestı tavsıye ederım sekerlerım
yok aynen devam
canım gittiğin yerle evin yakın olması lazım yada kendi arabanın baska türlü zor..
mecbursun bencede gitmeye gitmeme gibi bi lüksün yok tabi evde 5 gün 1 saat yürüyüş 20 dk plates karın yaparsan o ayrı mesele..
canım kardeşinin askerliğinin bitmesine ne kadar kaldı..
bizim eve yakın yok.işyerine yakında yok.ikiside aslında merkezde sayılırlar ama spor salonu açısından alakasız kalıyorlar
mayısta geliyor Allahın izniyle
tugbacıgım yarınki mesaj sayılarına suleyide eklermisin..onunda mesajlarını görelim meyveme fikir olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?