Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayy prensesımm meyvemm sıze bıse soylıyımmı sımdı ben 62 kıloya kadar ındımm sımdıde 70 deyımya
ısyerınde hakkımda mıllet dedıkodular cıkarmıs mıne galıba hamıle ama soylemıyor dıyee
hooofff hoooff nerelere gıdeyımmmm eger hamılede kalırsam zatı bıdaha sıttınn sene goremem 5 lı bır rakam

katılmak isteyenlere baktım ama şu an bekleyen kimse yok.takipta olayım canım ben.inşallah birileri gelir
tamam canım

benım gıbı gızlı gızlı forumlarda dolasan cesaret edıpte kılolarıyla yuzlesemeyen kımbılır kac kısı vardır
prensesım . Allahım hepımızın yardımcısı olsun ınsallah

minnos hemen platese de basla o göbeği erit bak bacaklardan önce göbek yoksa ömür boyu hamile gibi olucaksın
bende baslıcam platese evime döneyim
yeniden güzel şeyler yaşamak için önce zayıflamam lazımm

Son düzenleme:

ayy pılates kursuna yıne yazıldım meyvem 1 ay gıttım ama sımdı komsum bırakıyor gelmıycek gece karanlıkta tek basıma gıdesım olmuyor .aslında gıder gelırım korkmamda kıs geldı sogukk. acıkcası arabayla gıdıp gelıyordum kar dustukten sonra kocıs arabayı vermıyor benımde gıdesım olmuyor usenıyorum ama gıdıyım demı yaa offf napsamkı.. aslında dolmusa bın ın falan yurumus oluyorum ama ondanda usenıyorum ıste ayy gıdıyımmı yaa bılmıyorumkı

aman canım boşver etrafı.evli bir bayan kilo alsın hemen o aklına geliyor insanın.bak kasımdayız.şu kg ları verelim korumaya al.çok cici elbiseler almıstın.yazın onların içinde salın

benım gıbı gızlı gızlı forumlarda dolasan cesaret edıpte kılolarıyla yuzlesemeyen kımbılır kac kısı vardır
prensesım . Allahım hepımızın yardımcısı olsun ınsallah

amin canım.kg vermek çok zor :18:

yeniden güzel şeyler yaşamak için önce zayıflamam lazımm

minnosum canım benim evde göbek hareketlerini yap sadece o bile yeter belin incelsin ilk etapta...
valla gitme imkanın varsa hiç üşenme git derim minnosum benim öyle bi imkanımda yok..

minnosum canım benim evde göbek hareketlerini yap sadece o bile yeter belin incelsin ilk etapta...
valla gitme imkanın varsa hiç üşenme git derim minnosum benim öyle bi imkanımda yok..

ooffff gıtme ımkanım var ama gıdesım yokk hem evde kosu bandım var bu ay gıtmıycem ondan sonrakı ay gıderım belkım
du bakalım meyvısımm..

ayy prensesım o cıcı elbıselerımı hatırlıyorsun demı sadece bıtanesı oluyor ama sımdı uzerımeee hooofff

canım kursada yazılmıssın.git bence.sen öncede plates yapmıstın süper olmustun.yine git eşin seni gelip spordan alıversin.ne bileyim bir çözüm bul.o kadar kursa yazılmısken boşa gitmesin

tembel minnos hem elbiselerim olmuyor diyorsun hemde spora gitmicem yatıcam evde bu nasıl iş...
hani derlerya bu ne pehriz bu ne lahana turşusu

benimde çok gidesim var ama işten çıkıp gitmek zor.ee ordada terliyrsun çıkıp minibüse binip eve gidene kadar üşütürüm diye korkuyorum.bir çare bulabilirsem süper olacak

hatırlıyorum tabisi aklına onları getir.hadi bugunden itibaren daha çok sık diyetini tabi bende.haftaya cuma süper kilo kaybımız olsun moralimiz yerine gelsin

tembel minnos hem elbiselerim olmuyor diyorsun hemde spora gitmicem yatıcam evde bu nasıl iş...
hani derlerya bu ne pehriz bu ne lahana turşusu

hoooffff yaaa hoofff yaaa hoooffff ıstemıyorumm amaa ıste hep sızın yuzunuzden gıtmem gerekır sımdıı
hoooffffffff

cıcı elbıselerımın ıcıne yıne gırıcem ıssteee hıhhh
kızlar ben bugun 3. gunum oldu aksam 6 dan sonra hıcbıse yemıyorum yanı bır tane meyve yıyorum saat 9 gıbı ondan sonra hıııccc bıse yemıyorum bayagı karnım duzlestı tavsıye ederım sekerlerım

canım gittiğin yerle evin yakın olması lazım yada kendi arabanın baska türlü zor..

mecbursun bencede gitmeye gitmeme gibi bi lüksün yok tabi evde 5 gün 1 saat yürüyüş 20 dk plates karın yaparsan o ayrı mesele..

canım kardeşinin askerliğinin bitmesine ne kadar kaldı..

bizim eve yakın yok.işyerine yakında yok.ikiside aslında merkezde sayılırlar ama spor salonu açısından alakasız kalıyorlar

mayısta geliyor Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…