mersa ..................... 3
prenses68.................0
meyvenull .................0
bijoux .......................0
PrensesPeri ................3
doksanaltmışdoksan .... 0
tugba8424.................3
zeynepece2009…………6
selam kızlar..
nasılsınız.. ben felaket haldeyim yüzümde sürekli buz tutuyorum..yüzüm davul gibi şişti inş cabucak gecer cok zorlubi operasyondu 1 saat sürdü kanaldan cıkartıldı alt diş allah yardımcım olsun..
size gecelim..
şulecim hoşgeldin canım inş en kısa zamanda kilolarından kurtulursun sıkıntılarım gecince dönücam takıma ozaman daha iyi konusuruz..
tuğbacım .. sayımlar için ellerine sağlık cok düzenli sürdürüyorsun.. deniz cıktıtakımdan tatlım onu sildim listeden..
zeynepcim .. sana yardımcılık teklif etmiştim cevap vermemişsin istemiyormusun...
mersacım akupunktura baslamıssın inş faydasını görürsn..
doksanaltmısdoksan daha cok paylasım yapman gerekiyor..
reyhanımmm... canım benim ne güzel yürütüyorsun takımı paylasım 0 lanmıs. canım senden isteğim bu hafta takıma girmeyenleri listeden cıkartman paylasımda bulunmayan taımı önemsemeyen kişilerin yeri olduğunu düşünmüyorum gercekten zayıflamak isteyen zaman ayırır bu sekilde olmaz bu iş ..
kızlar takımda kalmak isteyen paylasım yapar 1 haftadır yoksunuz yazamıyorum ama süreklitakipteyim suanda bile buz kompleksimi bıraktım size yazıyorum ama siz bu takımda olmak istemiyorsanız yapacak birsey yok.
bu takım artık yeterince sessiz kaldı daha fazla kalmamalı..
suleoz gel seninle leslie kardeşi olalım.hergün birbirmizi sıkıştıralım.en az 3 mil leslie yapalım.destek olalım
tamam kardeş. akşam yapamam işim var diyordum sayende yapıcam.ben hızlı kilo vermeyi değil düzünü yapmıştım.
sen hangisini yapıyorsun? biraz düz devam edelim mi?
okulda yapayım demiştim. ayakkabı getirmeyi unuttum. nöbetçiyim, oturuyorum boş boş.
işte seni ağlatacak kadar sıkıntın olduğunu tahmin etmemiştim. kötü günler hep geçicidir, bu dönem çabuk geçer inş.
sule bu akşam mutlaka leslie mizi yapıyoruz dimi
evet insanlar öyle sanıyor hemen
olsun canım sende evde yap sporunu leslie falan yap işe yarıyor baya..
ayy prensesımm meyvemm sıze bıse soylıyımmı sımdı ben 62 kıloya kadar ındımm sımdıde 70 deyımya
meyvenull canımcım;sen bana yardımcılık teklif ettin:)ben cvb vermedim çünkü yoktun..yardımcı olup ne yapmam gerektiğini anlayamadım?ne şekilde yardım istersen elimden geldiğince yaparım.bu ara canavar kızımla uğraşıyorummm.tam olarak paylaşımları okuyamıyorum.ama bi görev verirdsen elimden geleni yapmaya calışırım tabikide.
merhaba reyhan. ben ankaradayım. aslen ordu-ünyeliyim. öğretmenim. 31 yaşındayım. kuralları ben de merak ediyorum aslında.
birazdan tekrar gelirim.
bugün ki menüm
sabah 1 bardak yeşilçay 1 haşlama yumurta 2 dilim ekmek 1 salatalık 3 zeytin
öğle bi kase yeşil fasülye bir kutu ayran 1 dilim ekmek
ara bir mandalina bir kaç fınıdk
akşam karnıbahar yoğurt iki dilim ekmek
ara nar ve süt içmeyi düşünüyorum
canım yardımcı olarak yapman gerekenler bolca takımda bulunmak benim olmadığımda benim yaptığım herseyi yapmak yani şuanda takımda ben yokum reyhan sorumlu yardımcı olsaydı yardımcı sorumlu olacaktı cuma günü listeyi hazırlar üyelerin paylasımlarını takip eder menülerini sorgular paylasım alanında her hangi bi değişiklik olursa karar verir cevap yazar tabi bunları ben yokken yapıcaksın kabul edersen.vaktim olmaz bu kadar dersen anlarım canım..
bugün ki menüm
sabah 1 bardak yeşilçay 1 haşlama yumurta 2 dilim ekmek 1 salatalık 3 zeytin
öğle bi kase yeşil fasülye bir kutu ayran 1 dilim ekmek
ara bir mandalina bir kaç fınıdk
akşam karnıbahar yoğurt iki dilim ekmek
ara nar ve süt içmeyi düşünüyorum
seni çok iyi anlıyorum. 66lıları görmüştüm mayısta. yağmur altında yürüye yürüye verdiğim kiloları aldım, daha da inmeyi hayal ederken.
ama bu üzüntünün tek faydası, dibe gerçekten vurduğunu ve yukarı doğru yeniden çıkacağını düşünmek.ben öyle inanıyorum artık levent kırca gibi.
git spruna da lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?