Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çok teşekkür ederim. ve çok geçmiş olsun. Allah kolaylık versin.

Son düzenleme:
suleoz gel seninle leslie kardeşi olalım.hergün birbirmizi sıkıştıralım.en az 3 mil leslie yapalım.destek olalım

tamam kardeş. akşam yapamam işim var diyordum sayende yapıcam.ben hızlı kilo vermeyi değil düzünü yapmıştım.
sen hangisini yapıyorsun? biraz düz devam edelim mi?
okulda yapayım demiştim. ayakkabı getirmeyi unuttum. nöbetçiyim, oturuyorum boş boş.
işte seni ağlatacak kadar sıkıntın olduğunu tahmin etmemiştim. kötü günler hep geçicidir, bu dönem çabuk geçer inş.

Son düzenleme:

evet canım birbirmizi tetikleyelim yapalım leslie mizi.

hızlı kilo verme dediğin ne bilmiyorum bende tek leslie var.5 mil.senin düz dediğin sanırım

desteğin için sağol inşallah geçer canım

internete girebildiğimde mutlaka girip paylaşım yapıyorum. Kimsede benim kadar detaylı yazmıyor onu da belirtmeliyim.. Herneyse..

Dünden beri hastayım, yine izin almak zorunda kaldım gidemiyorum işe.. Malum, hasta yatıyorum. İştahım da kesildi, dün annem zorla kurabiye falan yedirdi diyet gene yalan oldu ama 69.3 kg'ım hala...

Bugün yediklerimi sayamicam çünkü henüz yeni uyandım

sule bu akşam mutlaka leslie mizi yapıyoruz dimi

tabiki, kaçış yok bu işten.
bu kilolarla huzur olmadığına göre.
neyse şanslıyım. arkadaşım gelcek demiştim ya, evi toplıcam bu akşam. eşimde erken geldi. bi ucundan da o tutar.
böylece leslie ye zaman kalır.
senin kiloların bölgesel mi
benim karın bölgem felaket. bacaklarım ince.
leslie biraz bacaklara yönelik. hareket harekettir diyorum artık.
bi de diyetisyenim egzersizden ziyade yürü diyordu bana. tüm vucüdu sıkılaştırır demişti.
genel fazlalıklarım gitsin de, sonra bölgesele bakarım diye düşünüyorum.

nazarlık takalım birbirimize bu akşam:) yaptıktan sonra tabii...

olsun canım sende evde yap sporunu leslie falan yap işe yarıyor baya..

benim evime yakın var aslında. gitsem mi gitmesem mi diyip durdum. bi türlü görmek nasip olmadı ortamını. panodaki teli de yanlış, bilgi de alamadım.
şimdilik leslie yle devam.

ayy prensesımm meyvemm sıze bıse soylıyımmı sımdı ben 62 kıloya kadar ındımm sımdıde 70 deyımya

seni çok iyi anlıyorum. 66lıları görmüştüm mayısta. yağmur altında yürüye yürüye verdiğim kiloları aldım, daha da inmeyi hayal ederken.

ama bu üzüntünün tek faydası, dibe gerçekten vurduğunu ve yukarı doğru yeniden çıkacağını düşünmek.ben öyle inanıyorum artık levent kırca gibi.

git spruna da lütfen.

meyvenull canımcım;sen bana yardımcılık teklif ettin:)ben cvb vermedim çünkü yoktun..yardımcı olup ne yapmam gerektiğini anlayamadım?ne şekilde yardım istersen elimden geldiğince yaparım.bu ara canavar kızımla uğraşıyorummm.tam olarak paylaşımları okuyamıyorum.ama bi görev verirdsen elimden geleni yapmaya calışırım tabikide.

canım yardımcı olarak yapman gerekenler bolca takımda bulunmak benim olmadığımda benim yaptığım herseyi yapmak yani şuanda takımda ben yokum reyhan sorumlu yardımcı olsaydı yardımcı sorumlu olacaktı cuma günü listeyi hazırlar üyelerin paylasımlarını takip eder menülerini sorgular paylasım alanında her hangi bi değişiklik olursa karar verir cevap yazar tabi bunları ben yokken yapıcaksın kabul edersen.vaktim olmaz bu kadar dersen anlarım canım..

bugün ki menüm

sabah 1 bardak yeşilçay 1 haşlama yumurta 2 dilim ekmek 1 salatalık 3 zeytin

öğle bi kase yeşil fasülye bir kutu ayran 1 dilim ekmek

ara bir mandalina bir kaç fınıdk

akşam karnıbahar yoğurt iki dilim ekmek

ara nar ve süt içmeyi düşünüyorum

elimden geldiğince yardımcı olmaya calışırım tabiki..
bu arada kankan gelmiş gözün aydın kaptanım..ortalıkta hareketlenmiş çok güzel.
hep beraber erim erim eririz inşallahhhh

kankam süper menün sahalara 4 nala dönüyoruz artık..bu arada yarın bol yoğurtlu ve garnitürlü makarnam var ondan getirecem..
yarın yemek düşünmeyelimm.lamia ablada hergün çorba yapacakmış artık arada ondanda yeriz.yemek olmayınca.

kızlar bugün ben;
sabah;biraz yumurta salata 2 dilim peynir bi dilim ekmek ve 6 zeytin yedim
ölen 1 kase taze fasulye,1 bardak ayran,1 dilim ekmek
ara bi küçük çikolata
ara biraz meyve ve bi avuç fındık
akşam;6 7 tane hamsi,bi tabak kadar bol garnitürlü ve bol yoğurtlu makarna,bide biraz patates yedim.
sayfayı kapattım sadece 1 çay bardağı kahve yapıp içecem birazdan

ya şu akşam yemeklerim hala fazla fazla kacıyor.bugün erkeklerin spor günü 11 de kimse olmazsa salonda ;yürüyüş yapacam.yapamasamda sabah kalkıp 2 günün acısını cıkaracam tabi tartıldıktan sonra

ayy ınsallah suleoz bu sefer gercekten anlayıp adam gıbı kılo verdıkten sonra bu hatalara dusmem canım
ınsallah hep bırlıkte kurtuluruz su pıs karayaglarımızdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…