Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Su icemiyorum cokta severim ama ameliyattan sonra cok zorlaniyorum. Ayni hizla geri geliyo. Yavas yavas cogaltiyorum cnm

Benim boy 159 benim saat tam net adım almıyor sanırım. Benim 45dk Leslie ancak max 4000civarı oluyor

Afiyet olsun ikiside güzel
Afiyet olsun gayet yerinde bir menü
Afiyet olsun cuma tartısına kadar bende dikkat ediyorumSaatin markası nedir memnun musun?
Selamm
sabah
2 kraker
2 dl kasar peyniri
10.00
Kucuk kase corba
12.30
Salata
15.00
2 parca balik
Aksam
1 karniyarik (airfryer de kizarttim)
Ara
Kahve
Kizim adetliydi. Bugun tekrar oruca basladi. 21.08 ta iftar onunla beraber 1 kase cacik alirim
Her öğünde Tek çeşitle sofradan kalkabildiğiniz için bravo Afiyet olsun
Afiyet olsun tost tam buğday ekmeğine mi?
Yarım yemişsiniz niye linçleyelim kız aşkolsun afiyet olsun
Afiyet olsun spor mikemmel
Sahur
Tb ekmegine tost zeytin dom sal.

Iftar
Yogurtlu corba
Salata
Yarim ev yapımı lahmacun

Su
2.5 litre

Spor
5500adim 165 puan
Lesie 2mil 30x 3 120puan( cocuklar uyuyunca gece yapiyorum )
285 puan

@Arriety sedulu @neutral
Afiyet olsun lahmacunu çok severim bende
Afiyet olsun bence fazla değil ki sadece pide yerine tam buğday tercih edebilirdin.Aşçıbaşı çorbasını merak ettim ne vardı içinde
Afiyet olsun
Afiyet olsun menünde sporunda çok yerinde olmuş
Afiyet olsun maşallah bu grupta hiç kaçamak yok menüler güzel
Afiyet olsun

Teşekkürler.

Cuma tartisina kadar yemek yok mu ben şoook
Menü ve spor gayet iyi eşim

Neden gitmesin olumsuz düşünme halacım karbonhidratı minimuma çek iftarda proteine sebzeye yüklen, kilo gitmezse o onun ayıbı olsun NVİ de yürüyüş çok etkili diyetle birlikte olunca
Ah hatın gızım inşallah öyle olur ramazanda dengeler alt üst oldu benim inşallah duzene girer gitsin kilolaaar...
Aynen pide sicak olunca dayanamadim
Aşçı basi corbasinda temeli kirmizi mercimek ve tavuk eti,tavuk suyu cok az şehriye var. İnternetten yaptim bende değişik bi corba olsun diye ama tadi harika.

Günaydin kizlar

Yarin büyük gün

Bugün adimlama disinda spor yapmamanizi tavsiye ederim :)
Bu aksam veya yarin en gec saat 17 de ( ramazandan dolayi en gec 17) tarti fotografi paylasmalisiniz

Yarin sabah tekrar hatirlatma yaparim.
Bu aksam tarti paylasacaklar fotograf + not ustune tarih ve kullanici ismi eklemeyi unutmasin

Canım akşam yemeğin dolma üzerine dolma ve sarma yani hiç olmamış.
Olsun canım sonradan ayaklanıp dans etmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…