Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

şuleoz ankaranın neresindesin bende ankaralıyım ama istanbulda görev yapıyorum bende senin gibi öğretmenim

abidinpaşadayım. dikimevine yakın. branşın bilgisayar. senin ki ne?

prensesperi, sayende leslie'yi yaptım. oğluşumu uyutması için babaya zorla verdim. 11 de başladım. yeni bitti, ben de bittim.
iyi geceler.

Akşam 5te uyandığım için bugünkü menüm şöyle oldu:

Akşam 5 kahvaltısı

1.5 kaşık yulaf kepeği
2 dilim hindi füme et
bir iki parça light beyaz peynir

Ara:

1 tane dukan poğaçası

Saat 9 gibi:

bir kaç avuç badem
1 dilim poğaçayla ekmek karışımı ne olduğu belli olmayan garip bir şey yedim

Saat 12 gibi:

2 dilim hindi füme et
1 tane dukan poğaçası
biraz light beyaz peynir
1 bardak coca cola zero

işte sorunum gece yemek yemem, sabah yemiyorum akşam yiyorum, buda kilo vermemi yavaşlatıyo zorlaştırıyo..

Bu arada az önce 69 kg çıktım bakalım sabaha ne olcak

Son düzenleme:

canım haklısın menüsünü en ayrıntılı yazan sensin.ilk günlere geldiğine bakarak yazdı sanırım meyvem.aslında herkes için bir uyarı bu.daha çok gelelim daha çok yazalım daha çok birbirmize tutunalım

geçmiş olsun.kışla birlikte hastalıklarda ortaya çıkıyor en kısa sürede iyileşirsin inşallah

bu duruma ben de düşmüştüm. hatta bu aralar nasıl soran olmadı diye düşünüyordum. kimsenin ağzı açılmadan bir kaç kilo verelim bari.
çok gıcıklar ya....

canım boşver biz kendimize bakalım.onlara inat çıtır olalımda görsünler

benim evime yakın var aslında. gitsem mi gitmesem mi diyip durdum. bi türlü görmek nasip olmadı ortamını. panodaki teli de yanlış, bilgi de alamadım.
şimdilik leslie yle devam.

canım evde bişiler yapmanın en güzel yanı istediğin saatte yapabilmen eşine oğlunu verip 11 de yapmıssın spor salonu olsa belli saatte gitmelisin.ama yakınsa gidebilirsen salon daha iyi tabiki..

birsürü alıntı yaptım onlara sonra yazacgım.spor için kalktım.oyalanmayayım.leslie mi yapayım yazarım yine

Son düzenleme:
gunaydınn gunaydınn gunaydın sekerlerımm ballarım kaymaklarımmmm (canım tatlı ıstedı galıba)

minnoş prenses bugune cok canlı capcanlı bır sekılde basladııı hadı bakalım gıtsın butun karayağlar amannnn

dun aksam pılatese gıtmedım nıye dıye bı sorun ama bı sorunn

benım pılates hocam cok afedersınız tam anlamıyla bır odunnnnn cunkuu
ama kucuk sehırdeyım baska alternatıf yokk oyuzden mecbur devam edıyorum
meyvem sen hatırlarsın odunluklarını bızım hocanın. daha gecen hafta lastık calısmalarına gectık
3 gun yapmadık dun aksam topa gecmıs okuzz ...
eeeyyy buyuk ataturk vardıya andımızda ıznınızle hocamaaa ıtafenn

eyyyyyy kocaa burunluuu okuzz pılates lastıgını kullanmayı bıle ogrenemeyen
garıban kadıncagızlara daha dıkkatlı olunnn ayy lastıgı nasıl kopardınızz ınanmıyorumm
benım gıbı olmak ıcın bayagı bı ugrasmanız lazım

dıye laflar sokacagına insanlık ögren ınsanlıkkk

menün süper canım

prenses ben cuma sabahdan kilomu bildirsem senin için bir sakıncası var mı bana yazarsan sevinirim öptüm seni muck muck

olur canım yarında buralardayım ben

prensesperi, sayende leslie'yi yaptım. oğluşumu uyutması için babaya zorla verdim. 11 de başladım. yeni bitti, ben de bittim.
iyi geceler.

maşallahh canım hemen nazar boncugunu takayım

bende senin sayende yaptım akşam.ama baktım akşam beni zorluyor.çok yoruldum. bugun sabah erkenden kalkıp yaptım bugununkunu.akşamları misafir falan oluyor.kaçırdıgım olur diye

birbirmizi sıkı sıkı tutup takip edelim.leslie mizi yapalım incelelim

gün ne kadar uzun senin için.sabah 5 te başlıyor.12 de hala ayaktasın.diyetlerde genelde akşam 8 den sonra meyve dışında birşey yenilmezse daha başarılı olunuyor

günaydın minnoşum senin şu şarkılarına yakıştırmalarına bayılıyorum

[****4.takım 231. etap****

mersa(81,2
prenses68(69,9) paylaşımda bulunmadıgı için diskalifiye edildi
meyvenull (62.3) bildirim yapmadı
bijoux (69,6) paylaşımda bulunmadıgı için diskalifiye edildi
PrensesPeri(82,1
doksanaltmışdoksan (70.0
tugba8424(104.0
zeynepece2009 (78.5

4.Takim toplam yüzdesi

bugun kilo bildiren yokmu

günaydın kızlarrr ,
yine çok hastayım nezle kaç günde geçer bakalım.
bu gün tartı günümüz bildirim yapacakmıyız yoksa artık cuma günlerimi bilmiyorum ama ben tartıldım az da olsa eksideyim.80.800

ayy sekerıtolarımmm ben menu yazsam baksammkı sızz neler dıycegınız bana bılıyorum cokta fazla dıye menusune benzemıyor ama
ben daha yenı basladım ıste ogrencem sızlerden demı ama

dun sabah : ceyrek ekmege kaşar peynırlı kuru tostt 1 adet

ara : 5- 6 tane badem , adet grıssını

öglen 2 yemek kasıgı pılav , 3 yemek kasıgı nohut yemegı ,1 dılım ekmek ,2 catal rokoko

ara : 5-6 tane badem

aksam : 3 yemek kasıgı bulgur pılavı ,3 yemek kasıgı kuru fasulye

ara : yarım nar ve 1 dılım bıtter cıkolata

2 lıtre su ıctım bıde gun ıcınde ama spor yapamadım

elimden geldiğince yardımcı olmaya calışırım tabiki..
bu arada kankan gelmiş gözün aydın kaptanım..ortalıkta hareketlenmiş çok güzel.
hep beraber erim erim eririz inşallahhhh
tamam canım deneyelim ozaman vaktin olmazsa bişiler yaparız artık yardımcımsın ona göre

zeynepcim olmamıs aksam kiler canım acısını cıkartmak kısmını inş yapmıssındır..
abidinpaşadayım. dikimevine yakın. branşın bilgisayar. senin ki ne?

iyi geceler.

akşam çorba, 1 köfte,salata, 3 kaşık pilav
ara 1 elma
ile günü tamamladım.
sulecim spor olayını düzene koymanız cok iyi olmus reyhanla birbirinizi motive edersinizz..
canım menünü toplu yazmaya özen göstermeni isiyorum senden bu sekilde yorum yapmamız daha kolay olur aksamın gayet güzel olmus..
doksanaltmısdoksan gecmiş olsun..hastalık gercekten zor allah şifa versin canım dediğim tek senlik bir durum değil menünü ayrıntılı yazıyorsun tamam ama diğer üyelerin menülerini takip edip yorum yapmalısın takım olmak sadece keni hakkında bildirim yapmak değil diğer üyeleride takıp edip onlarla birlikte motive olmaktır.
canım bence bu gün hiç olmamıs bir kac avuc badem gece yemek cok düzensiz direk kilo olucak bu sekilde beslenmeye devam edersen..

minnosum senin o plates hocanı ben bile boğmak istiyorum sen nasıl dayanıyorum bilmiyorum ama careler kısıtlı olunca insan mecbur oluyor dimi..
sen yine bırakmadan devam et tatlım..

mersacım gecmiş olsun canım evet bildirim hala persembe günü yapılmakta iyiki tartılmısssın

dananın kuyruğunun koptuğu annn
bu ne böyle bide yeni baslamısmıs yaa seninle benim hayatımız diyet nerde yeni basladın ne bu hal cabucak toparlan bak zayıflamaya baslamazsan düzgün yemek yemezsen artvinde kar yağdığında artık ayaklarını kullanmıcaksın yuvarlanıcaksın göbeğinle birlikte...
minnosum hakkaten ne bu hal yaaa hep karbonhidrat yemişsin yok pirinc yok bulgur efendim nohut k.fasulye hıı bide cikolatalar var .. sen kendini 50 kilo zannettin heralde 70 kilosun 70.....
160boyla 70 kilosun olman gereken 50...20 kilo fazlan var ve sen tüm gün bunları yemişsinnn

****4.takım 231. etap****

mersa(81,2/80.8/0.4/%0.5)
prenses68(69,9) paylaşımda bulunmadıgı için diskalifiye edildi
meyvenull (62.3) bildirim yapmadı
bijoux (69,6) paylaşımda bulunmadıgı için diskalifiye edildi
PrensesPeri(82,1
doksanaltmışdoksan (70.0
tugba8424(104.0
zeynepece2009 (78.5

4.Takim toplam yüzdesi

meyvem sen geldin mi artık tamam mı gecici görevi sana devredeyim mi?

dişin nasıl bugun?

yok canım sen devam et sağ kolumsun sen benmm
canım yarın sabahtan dikişlerimi aldırıcam inş aksilik yoktur..

sonra da kalbimdeki sorun için bi testim var onu cektiricm yarınıda atlattımmı inş rahatlıcm bu gün hala buz tutmaya devam ediyorum.cumartesi dönücm planlıma göre pazara konusuruz bunları

selam kızlar şimdi geçen haftaki kilo tablosunu gördüm sadece 400 gram vermişim yaaaa.bu nasıl bir iş bilmiyorum 2 gün önce 80.400 geliyodum bu gün 80.800 olsun yinede artıda olmaktan iyidir dimi.
meyvenül canım hoşgeldin sende yoktun uzun zamandır nasıl oldun dişinden problemin vardı dimi geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…