Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ödemdir canım eksidesin sonocda sıkma canını..
bende daha iimm yrn belli oluck dr a gidicm dikişler için ..

ayyyy cok utandım yaa sımdıı evet benım boyum 160 ve ben 20 kılo fazlayım evet yaa
haklısın meyvemm ama ben bunlara ragmen yınede cok acıktım yatarkenn o nasıl oluyor anlamıyorum
yaa .. offf yaa cokk moralım bozulduu ben hep 70 kılo olucamm boyle gıderse .. ama napıyım yaa
bıktım usandım doymuyorum napabılırım yaa doymuyorrummmmmmmmm
yeter valla yeter ben sebze sevmıyorumkıı ne yapıcam ben yaa oglen bı ıspanak alayım barı ,
özur dılerımm yaaa meyvemmm

maşallah maşallah sabah 5'de kalktın ha.
ben den de sana nazar boncukları gelsin canımcım o zaman.

kızlar sıze bıse anlatıcam ben yaklasık 1.5 yıllık evlıyım ve ogunden berı homını gırtlak
yıyen kocam 1 kılo verır 1 kılo alır hıc degısmez bu nasıl oluyor dıyorum bukadar cok yerken nasıl kılo almaz
dıye bu sabah tost yaptı kendıne yarım ekmege okadar cok cıgnıyorkı delı oluyorum bı sayayım
bakıyım dedım bır ısırık aldıgı tostu tam tamına 45 kere cıgnedı yaa boyle bısey yok benım 15 ten sonra agzımda bıse kalmıyorkı
adam oyuzden 1 gr bıle almıyoryaa bır oturusta bır paket makarna yıyor dusunun aksam yemegınde hemde ama
benım gıbı hoop dıye goturmuyor her lokmayıcıgne babam cıgne . bende oyle denıycem bıkac gun bakalım etkı edıcekmı kızlar

bence bu bir kısır döngü tatlı şeyler yedikçe kandaki şeker ani yükselip düşüyor. sonra tekrar aynı yerdesin. yani vucüd tatlı tatlı diye bağırıyor. b
enim yine kilom 71,5 larda iken karaciğer enzimlerim bozulmuştu ve tokluk kan şekerim açlık kan şekerimden düşük çıkmıştı. o dönem öyleydim: ye ye ye modu. 5 kiloyu verince her şey yerine döndü.
Allah'ın emaneti vucüdumuza da hakkımız olmadığı halde kötü davranıyoruz valla. yemedikçe aklına bile gelmiyo aslında. ben de bir çikolata delisiyim bu arada.

bildirimleri direk buraya mı yazcaz. oranları kendimiz mi oluşturuyoruz?
68.9 u gördüm bu sabah.
hiç böyle hızlı gitmezdi kilolarım.

68.9 u gördüm bu sabah.

dogru soyluyorsun sule bu bır kısır dongü gercekten ama gercekten artık gıtmesı gerekıyor kıloların bı 5 kılo versem
bende alısırım galıba hadı bakalım ınsallah.

nazar degmesın masallah hep boyle gıtsın karayaglar canım benım

Kızlar Dukan Diyetiyle 5 günde 1.4 kg yağdan verdim hemde 2 gün üst üste kaçamaklar yaparak
68'li bir rakamı uzun zamandır göremiyordum Dukan Amca sağolsun sonunda gördüm Şimdi hedef 67li bir rakam görmek tartıda :))

tamam canım sen işlerini halledene kadar sağlık sorunlarını atlatana kadar ben sana seve seve yardımcı olurum

maşallah maşallah sabah 5'de kalktın ha.
ben den de sana nazar boncukları gelsin canımcım o zaman.

teşekkürler canım Allah daim etsin hiç azmim kaybolmasında kurtulalım şu kg lardan artık

ben diyetisyene gittiğimde altını çizdiği şeylerden biri bu.yemeği çatalla ye.her lokmadan sonra çatalı bırak.ve lokmanı mümkün oldugunca çiğne.eşin en doğrusunu sağlıklısını yapıyor.keşke bizde yapabilsek

68.9 u gördüm bu sabah.

canımkilo hesaplama yöntemi var ona göre hesaplıyorsun.en son bildirenden alıntı yapıp kendi kilonun karşısına yapıştırıyorsun.ee kiloların hızlı gider tabi.akşama kadar işte sonra oğlanla uğraş saat 11 den 12 ye kadarda leslie yap kilomu dayanır bu tempoya.ben çok sevdim seni sıkı tutalım birbimizi bana senin gibi biri lazım.değilse leslie falan hak getire

bide kendine kilo çizelgesi yapmıssın onu imzan yapsana her mesajında kendiliğinden çıksın.en üst sağda kontrol paneli var ona tıkla.açılan pencerede sol tarafta menüler var ayarlarımda profil düzenle var.oraya tıkla.aşağıya doğru kişisel bildilerim kısmında imza var buraya yapıştırdıgın kısmı oraya yapıştır.en alttan kaydet de

inş inş ben de 67'lileri görmek istiyorum. sonra da 66'lara doğru geçip gitmek. 67de tıkanmaktan korkuyorum. uzun süre bu kiloda kaldım çünkü.
ama inat edicem, düşücem inş.

inş inş ben de 67'lileri görmek istiyorum. sonra da 66'lara doğru geçip gitmek. 67de tıkanmaktan korkuyorum. uzun süre bu kiloda kaldım çünkü.

İnşallah görücez kısa zamanda İnsan istediği şeye yaklaştıkça motivasyonu daha da artıyor. Ben de kısa sürede 67leri görmek istiyorum tabi önce 68.8den kurtulup 68 e inmem lazım

****4.takım 231. etap****

mersa(81,2/80.8/0.4/%0.5)
prenses68(69,9) paylaşımda bulunmadıgı için diskalifiye edildi
meyvenull (62.3) bildirim yapmadı
bijoux (69,6) paylaşımda bulunmadıgı için diskalifiye edildi
PrensesPeri(82,1
doksanaltmışdoksan (70,0/68,8/1,2/%1,71)
tugba8424(104.0
zeynepece2009 (78.5

4.Takim toplam yüzdesi

Son düzenleme:
Kahvaltımı şimdi yaptım:

1 tane dukan poğaçası ( sıfır yağ, sıfır tuz, yumurta + yulaf kepeği + yoğurt)
1 parça light beyaz peynir
2 dilim hindi füme et
yarım litre su

Evet canım haklısın ama ona rağmen 5 günde 1.4 kg yağdan vermişim Bundan sonra daha dikkat edicem :)

canım kocaman tebrikler bu dukan zor bir diyet ama yapmayı başaranlar karşılığını böyle güzel alıyor

canım hiçç korkma leslimizi yapalım bak geri gelecek.yeşil çay içiyormusun?oda yağların erimesinde büyük etken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…