geçmiş olsun tatlım
selam kızlar şimdi geçen haftaki kilo tablosunu gördüm sadece 400 gram vermişim yaaaa.bu nasıl bir iş bilmiyorum 2 gün önce 80.400 geliyodum bu gün 80.800 olsun yinede artıda olmaktan iyidir dimi.
meyvenül canım hoşgeldin sende yoktun uzun zamandır nasıl oldun dişinden problemin vardı dimi geçmiş olsun.
tamam
minnosum senin o plates hocanı ben bile boğmak istiyorum sen nasıl dayanıyorum bilmiyorum ama careler kısıtlı olunca insan mecbur oluyor dimi..
sen yine bırakmadan devam et tatlım..
dananın kuyruğunun koptuğu annn
bu ne böyle bide yeni baslamısmıs yaa seninle benim hayatımız diyet nerde yeni basladın ne bu hal cabucak toparlan bak zayıflamaya baslamazsan düzgün yemek yemezsen artvinde kar yağdığında artık ayaklarını kullanmıcaksın yuvarlanıcaksın göbeğinle birlikte...
minnosum hakkaten ne bu hal yaaa hep karbonhidrat yemişsin yok pirinc yok bulgur efendim nohut k.fasulye hıı bide cikolatalar var .. sen kendini 50 kilo zannettin heralde 70 kilosun 70.....
160boyla 70 kilosun olman gereken 50...20 kilo fazlan var ve sen tüm gün bunları yemişsinnn
bende senin sayende yaptım akşam.ama baktım akşam beni zorluyor.çok yoruldum. bugun sabah erkenden kalkıp yaptım bugununkunu.akşamları misafir falan oluyor.kaçırdıgım olur diye
birbirmizi sıkı sıkı tutup takip edelim.leslie mizi yapalım incelelim
ayyyy cok utandım yaa sımdıı evet benım boyum 160 ve ben 20 kılo fazlayım evet yaa
haklısın meyvemm ama ben bunlara ragmen yınede cok acıktım yatarkenn o nasıl oluyor anlamıyorum
yaa .. offf yaa cokk moralım bozulduu ben hep 70 kılo olucamm boyle gıderse .. ama napıyım yaa
bıktım usandım doymuyorum napabılırım yaa doymuyorrummmmmmmmm
yeter valla yeter ben sebze sevmıyorumkıı ne yapıcam ben yaa oglen bı ıspanak alayım barı,
özur dılerımm yaaa meyvemmm
bence bu bir kısır döngü tatlı şeyler yedikçe kandaki şeker ani yükselip düşüyor. sonra tekrar aynı yerdesin. yani vucüd tatlı tatlı diye bağırıyor. b
enim yine kilom 71,5 larda iken karaciğer enzimlerim bozulmuştu ve tokluk kan şekerim açlık kan şekerimden düşük çıkmıştı. o dönem öyleydim: ye ye ye modu. 5 kiloyu verince her şey yerine döndü.
Allah'ın emaneti vucüdumuza da hakkımız olmadığı halde kötü davranıyoruz valla. yemedikçe aklına bile gelmiyo aslında. ben de bir çikolata delisiyim bu arada.
gün ne kadar uzun senin için.sabah 5 te başlıyor.12 de hala ayaktasın.diyetlerde genelde akşam 8 den sonra meyve dışında birşey yenilmezse daha başarılı olunuyor
yok canım sen devam et sağ kolumsun sen benmm
canım yarın sabahtan dikişlerimi aldırıcam inş aksilik yoktur..
sonra da kalbimdeki sorun için bi testim var onu cektiricm yarınıda atlattımmı inş rahatlıcm bu gün hala buz tutmaya devam ediyorum.cumartesi dönücm planlıma göre pazara konusuruz bunları
maşallah maşallah sabah 5'de kalktın ha.
ben den de sana nazar boncukları gelsin canımcım o zaman.
kızlar sıze bıse anlatıcam ben yaklasık 1.5 yıllık evlıyım ve ogunden berı homını gırtlak
yıyen kocam 1 kılo verır 1 kılo alır hıc degısmez bu nasıl oluyor dıyorum bukadar cok yerken nasıl kılo almaz
dıye bu sabah tost yaptı kendıne yarım ekmege okadar cok cıgnıyorkı delı oluyorum bı sayayım
bakıyım dedım bır ısırık aldıgı tostu tam tamına 45 kere cıgnedı yaa boyle bısey yok benım 15 ten sonra agzımda bıse kalmıyorkı
adam oyuzden 1 gr bıle almıyoryaa bır oturusta bır paket makarna yıyor dusunun aksam yemegınde hemde ama
benım gıbı hoop dıye goturmuyor her lokmayıcıgne babam cıgne . bende oyle denıycem bıkac gun bakalım etkı edıcekmı kızlar
Kızlar Dukan Diyetiyle 5 günde 1.4 kg yağdan verdim hemde 2 gün üst üste kaçamaklar yaparak
68'li bir rakamı uzun zamandır göremiyordum Dukan Amca sağolsun sonunda gördümŞimdi hedef 67li bir rakam görmek tartıda :))
inş inş ben de 67'lileri görmek istiyorum. sonra da 66'lara doğru geçip gitmek. 67de tıkanmaktan korkuyorum. uzun süre bu kiloda kaldım çünkü.
ama inat edicem, düşücem inş.
(71/68.9/2.1/%3) doğru mu :26:yaptım acaba
68.8 KG çıktım çok mutluyummmmmm
Kızlar Dukan Diyetiyle 5 günde 1.4 kg yağdan verdim hemde 2 gün üst üste kaçamaklar yaparak
68'li bir rakamı uzun zamandır göremiyordum Dukan Amca sağolsun sonunda gördümŞimdi hedef 67li bir rakam görmek tartıda :))
Evet canım haklısın ama ona rağmen 5 günde 1.4 kg yağdan vermişimBundan sonra daha dikkat edicem :)
inş inş ben de 67'lileri görmek istiyorum. sonra da 66'lara doğru geçip gitmek. 67de tıkanmaktan korkuyorum. uzun süre bu kiloda kaldım çünkü.
ama inat edicem, düşücem inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?