Sezeryan mı oldun normalmi dogum. O alt gobek bendede gtmıyor. Ilk oğlumdan sonra bırdaha hıc bikini gıymedımAlt gobegim oyle siski
Suan sadece orayi toparlamak istiyorum.
Geri kalan bolgelerimi hic umursamiyorum
Bende cezaevi personeliyimMerhaba, seni en iyi ben anlarım. Benim eşim de cezaevi personeli. 1 yılı aşkın bu şekilde yaşıyoruz, bizim için de zor oluyor açıkçası. Dün yine gitti, kızımla başbaşa kaldık. Yatak odasına gitmiş babasını arıyor, zannediyor ki babası uyuyor. Baban yok kızım gelecek falan dedim artık. Çocuk da neye uğradığına şaşırıyor, baba bi var bi yok. İnşaallah bu düzen bir an önce biter de hepimiz kurtuluruz. Allah yardımcın olsun.
2 acil sezeryan oldumSezeryan mı oldun normalmi dogum. O alt gobek bendede gtmıyor. Ilk oğlumdan sonra bırdaha hıc bikini gıymedımnefret edıyorum hıc sevmıyorum gobegımı
Daha fazla acik renge cesaret edemem herhalGüzel tutmuş boya canım 7 tam senin rengin gibi hatta bir dahakine küllü yapmak istersen 7.1 alabilirsin ve ya daha açık dersen 8ve 7 yi karistirabilirsin
Ohh ne güzel olmuş ama bel incecik duruyor bende öyle kum saati yapmak istiyorum ama kalçalar küçüldü bu defa doğumdan önce kalçam 97 cm falandı oradan inceldim daha ama aynısı bele olmadı
Ya canm braz karisik oldu. Normalde rahiminde kist vardi biraz bağırsağına da bulaşmıştı. Kötu huylu yani kanser ihtimali var demislerdi. En olmadi hem rahmini hemde bagirsagin bir kismini alicaklardi ama hic bisi yapilmadi. Acildi ve kapatildi. Alamamışlar risklii olmus. Sadece patoloji için bikac parca alabilmislr. Kemoterapi görecek ve eger kuculurse kistler tekrar ameliyat dusunebiliriz dediler. Ama suan ameliyatli gibi iste acip kapadılar dikisleri falan var iste canim.Nasıl geçti ameliyat?
Seninki tekerse benimki tır tekeri2 acil sezeryan oldum
Pazartesi spor da hocaya dicem. Bu alt teker nasil toparlanir diye
Cevabını bulursan bana da de2 acil sezeryan oldum
Pazartesi spor da hocaya dicem. Bu alt teker nasil toparlanir diye
Tebrikler güzel eksi olmuşMerhabalar,
Geçen hafta; 72.280
Bu hafta; 68.310
Fark; -1,97
Yüzde; 2.76
Hedef; 67.500
Arrietty_ sedulu @neutral
Eki Görüntüle 2838262
Maşallah çok şahane olmuş kaptanımKızlar bu ilk fotoğraf benim ilk chloe yapma deneyimimdi
Eki Görüntüle 2838267 Eki Görüntüle 2838268
Bu da artık bugünkü halim epey yol kat ettim
Eki Görüntüle 2838270
TebriklerKaptanım bu saate kadar uyudum pek iyi değilim. Oruçlu da olunca sanırım halsiz kaldım. Anca tartıldım.
Geçen gçhafta 60.2
Bu hafta 59.6
Fark - 600
Yüzde 0.99
Bu fark nasıl oldu bilmiyorum sanırım iftara yakın olduğu için.
Güzel miydiBugun kendime yulaf li elmalı kek yaptım iftardan sonra tadına bakacağım güzelse tarif veririm
Olur öyle bazen, bi an önce toparlanalım
Tabii ki etiketlerim den de beni etiketle lütfentamamdir canim, menulerine beni etiketlersen sevinirim o zaman
bir hedefin var mi haftaya cuma icin?
Allah şifa versin inşallah, ameliyat yapmadan görememişler mi ki açmışlar o kadarYa canm braz karisik oldu. Normalde rahiminde kist vardi biraz bağırsağına da bulaşmıştı. Kötu huylu yani kanser ihtimali var demislerdi. En olmadi hem rahmini hemde bagirsagin bir kismini alicaklardi ama hic bisi yapilmadi. Acildi ve kapatildi. Alamamışlar risklii olmus. Sadece patoloji için bikac parca alabilmislr. Kemoterapi görecek ve eger kuculurse kistler tekrar ameliyat dusunebiliriz dediler. Ama suan ameliyatli gibi iste acip kapadılar dikisleri falan var iste canim.
Cevabını bulursan bana da de
Bunu yarına ekleyeyim sporuma bakalım 15-20 günde ne kadar fark alicam sonucu bildiririm. Sen yaptin mi ?Benim fav doktor reverse situp diyor
Sagol canim amin insallahTebrikler güzel eksi olmuş
Maşallah çok şahane olmuş kaptanım
Tebrikler
Güzel miydiafiyet olsun
Olur öyle bazen, bi an önce toparlanalım
Tabii ki etiketlerim den de beni etiketle lütfen
Hedefim 57
Senin kaç
Allah şifa versin inşallah, ameliyat yapmadan görememişler mi ki açmışlar o kadarpatolojiden iyi haberler gelir inşallah
Bunu yarına ekleyeyim sporuma bakalım 15-20 günde ne kadar fark alicam sonucu bildiririm. Sen yaptin mi ?
Ya senin tatlı dilini yicem valla he.Sende öyle kuzumşahanesin valla sende menü ve Sporlarınla benim ekolümsün
Karisik olmus evet. Umarim hayirli haberler alirsiniz. Cok gecmis olsun anneneYa canm braz karisik oldu. Normalde rahiminde kist vardi biraz bağırsağına da bulaşmıştı. Kötu huylu yani kanser ihtimali var demislerdi. En olmadi hem rahmini hemde bagirsagin bir kismini alicaklardi ama hic bisi yapilmadi. Acildi ve kapatildi. Alamamışlar risklii olmus. Sadece patoloji için bikac parca alabilmislr. Kemoterapi görecek ve eger kuculurse kistler tekrar ameliyat dusunebiliriz dediler. Ama suan ameliyatli gibi iste acip kapadılar dikisleri falan var iste canim.
Aynen dizlerimin üstünde yapmayı planladımYa yapiyom da duzenli degil.
Ben de duzenli yapsam bazi seyleri iyi olacak
Alt gobek benim de cocuklarin hediyesi olarak var.
Bak bunu yapacaksan dizleriniz ustunde yapin ileri seviye icin diyorlar, seni kesmez normal seviye oyle yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?