Afiyet olsun, yeme işini erken kapatmışsın. Ben de sebze yemedim bugün, artık yarına.
Menün güzel afiyet olsunMadalya mi almışım neinsallah hep daha çok alirim
Kahvaltı
1.5 haslama yumurta
Peynir
1.dl ekmek
5 zeytin
Domates salatalık dereotu kuzu kulağı
Ara
1 eksi elma
Aksam
1 kucuk patates.1 dl peynir.ceyrek avakado 1 domates marul dereotu maydanoz cig badem li bol salata...
1 bardak ayran
Bugun minik bir kaçamak yapabilir miyim 1 dilim tatli yesem...
Eki Görüntüle 2838315
Aslında daha adimim olur da paylasayim☺
11864 adim 338 puan
Afiyet olsun canım, su çok iyi
Afiyet olsun kaptan
Afiyet olsun canım, saatin de hayırlı olsun, bol bol adım yap inşaallah30 Nisan Cuma menüm;
Sahur; yok kalkamadım
iftar;
1 kaşık keçiboynuzu özü
1 kase mercimek çorbası
5 zeytin
1 tb ekmek
3 çatal yoğurtlu mantı
Su:5 bardak içtim henüz yatana kadar 3 yapacağım
Spor: 7000 adım 210p
2 mile leslie 90p
Toplam :300pEki Görüntüle 2838386 Eki Görüntüle 2838386
Arrietty_ sedulu
Olur neden olmasınKızlar çubuk kraker çekirdek tüketsem ne olur?
Sana benden soğan hem de cücüklüsündenSoganben.
Gerisi senin olsun.
Afiyet olsun.
Abla senin kilo yu ben mi göremedim yoksa atmadın mıSana benden soğan hem de cücüklüsünden
Atti gormemissin :)Abla senin kilo yu ben mi göremedim yoksa atmadın mı
Merhaba, seni en iyi ben anlarım. Benim eşim de cezaevi personeli. 1 yılı aşkın bu şekilde yaşıyoruz, bizim için de zor oluyor açıkçası. Dün yine gitti, kızımla başbaşa kaldık. Yatak odasına gitmiş babasını arıyor, zannediyor ki babası uyuyor. Baban yok kızım gelecek falan dedim artık. Çocuk da neye uğradığına şaşırıyor, baba bi var bi yok. İnşaallah bu düzen bir an önce biter de hepimiz kurtuluruz. Allah yardımcın olsun.Merhaba ben diyetime sporuma devam ediyorum yalnız cezaevi personeliyim işe başladım bir süre izolede olduğum için yani mahkum hayatı yaşıyorum o yüzden aktif olamıyorum Güncel kilom 73.6
Yaa kaçırmışım demekAtti gormemissin :)
Attım Ayşecim yemek resminden önceAbla senin kilo yu ben mi göremedim yoksa atmadın mı
Bekar genç kız gibi fiziğin diyorumO ne demek Abla
Güzel tutmuş boya canım 7 tam senin rengin gibi hatta bir dahakine küllü yapmak istersen 7.1 alabilirsin ve ya daha açık dersen 8ve 7 yi karistirabilirsinBoyasiz sacim
Yuzum kapali olan tek bu vardi
Eki Görüntüle 2838357
Sonra ombre deneyim evde dedim ama felaket oldu. Acici ile hepten boyadim
1 ay önce
Aslinda turuncu gibi. Telefonum öldüfotograf cekmeyi beceremedigimden degil yani
Eki Görüntüle 2838359
Ve dun ki boyama sonrasi
Mor sampuan kullanmadim daha. Biraz daha oturur rengi diye dusunuyorum. Galiba 3 ayda bir boyarim artik bu renge
Cunku hosuma gitti. 2.foto ile ayni gibi dursada degil
Eki Görüntüle 2838363
Isik vurmayinca rengi söyle. Eki Görüntüle 2838369
Ohh ne güzel olmuş ama bel incecik duruyor bende öyle kum saati yapmak istiyorum ama kalçalar küçüldü bu defa doğumdan önce kalçam 97 cm falandı oradan inceldim daha ama aynısı bele olmadıGiden kiloların hepsi ordan gitti, anamın genetiği.
bende senin bacakların hastasıyım yavrum
Bizim vücut şeklimiz aynı sanırım. Sütyenlerimin bile içleri boşaldı ama aşağı tarafta tık yok hala
Spor salonları açılsın direkt bacak ağırlıklı reformera başlıcam. Bu süreçte evde bacak programı yapmayı planlıyorum. Acımıycam kendime haldır haldır girişicem
Sende öyle kuzumHarikasın süpersin.Maşallah sana kuzum.
Giden kiloların hepsi ordan gitti, anamın genetiği.
bende senin bacakların hastasıyım yavrum
Bizim vücut şeklimiz aynı sanırım. Sütyenlerimin bile içleri boşaldı ama aşağı tarafta tık yok hala
Spor salonları açılsın direkt bacak ağırlıklı reformera başlıcam. Bu süreçte evde bacak programı yapmayı planlıyorum. Acımıycam kendime haldır haldır girişicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?