Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun, yeme işini erken kapatmışsın. Ben de sebze yemedim bugün, artık yarına.
Menün güzel afiyet olsun adımlar da harika ❤ bugün tatlı ödülden sayılır
Afiyet olsun canım, su çok iyi
Afiyet olsun kaptan
Afiyet olsun canım, saatin de hayırlı olsun, bol bol adım yap inşaallah

Merhaba ben diyetime sporuma devam ediyorum yalnız cezaevi personeliyim işe başladım bir süre izolede olduğum için yani mahkum hayatı yaşıyorum o yüzden aktif olamıyorum Güncel kilom 73.6
Merhaba, seni en iyi ben anlarım. Benim eşim de cezaevi personeli. 1 yılı aşkın bu şekilde yaşıyoruz, bizim için de zor oluyor açıkçası. Dün yine gitti, kızımla başbaşa kaldık. Yatak odasına gitmiş babasını arıyor, zannediyor ki babası uyuyor. Baban yok kızım gelecek falan dedim artık. Çocuk da neye uğradığına şaşırıyor, baba bi var bi yok. İnşaallah bu düzen bir an önce biter de hepimiz kurtuluruz. Allah yardımcın olsun.

Güzel tutmuş boya canım 7 tam senin rengin gibi hatta bir dahakine küllü yapmak istersen 7.1 alabilirsin ve ya daha açık dersen 8ve 7 yi karistirabilirsin
Ohh ne güzel olmuş ama bel incecik duruyor bende öyle kum saati yapmak istiyorum ama kalçalar küçüldü bu defa doğumdan önce kalçam 97 cm falandı oradan inceldim daha ama aynısı bele olmadı

Ben de gogus calisicam ya, zaten kucuktu benim, hepten cocuga dondum

Yazayim ama Alys az buluyor
sedulu takip yapmazsa paylasirim
Ama öyle ahim sahim bisey bekleme bugun ki salata cok guzeldi ama. Tavsiye ederim. Cok guzel sisirdi beni
Vayyy zalımm vay bana cok yedırıp kendın az yıyon he yaz ben bakacam
Ne salatası yedın bugun hadı tarıf ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…