ayy cok sevındım canım ben kılo bıldırımı yapmıyorum ama bende yarın sabah tartılıp bakıcam ınsallah bende vermıs olurum
68.8 KG çıktım çok mutluyummmmmm
Kahvaltımı şimdi yaptım:
1 tane dukan poğaçası ( sıfır yağ, sıfır tuz, yumurta + yulaf kepeği + yoğurt)
1 parça light beyaz peynir
2 dilim hindi füme et
yarım litre su
ayy cok sevındım canım ben kılo bıldırımı yapmıyorum ama bende yarın sabah tartılıp bakıcam ınsallah bende vermıs olurum
canım kocaman tebriklerbu dukan zor bir diyet ama yapmayı başaranlar karşılığını böyle güzel alıyor
[/COLOR]
canım ben gecen sene yapmıstım dıyetı gercekten cok guzel kılo verdırıyor ama ben afedersın tuvalete
cıkamıyordum yulaf kepeğıde bulamamıstım sen enrden buldun nerde yasıyorsun belkı bende yaparım bı 5 gunde
moralım yerıne gelır ne dersın
Evet kabızlık görülüyor ancak bunu önlemenin yolu var, dukan diyetinde günde 1 tane meyveli yoğurt yiyebileceğini söylüyor bence onun için şu Activialar var ya ondan yiyorum kivili olanından falan :) Kalorileri çok düşük, hem de kabızlığı önlüyor.
Yulaf kepeği "Arifoğlu"nda var. Ayrıca internetten de bulabilirsin canım
onun sıtesıne ıntrnetten baktım ama bulamadım tatlım ben gecen sefer yaptıgımda ınternette bır suru resmını
gordum hangısı gercek yulaf kepegı anlamadım oyuzden sana sormustum arıfoglunun sıtesınde varda ben mı bulamadım acaba
Yok ben Arifoğlu'nden direkt gidip alıyorum. Ama internette buldum sana bak:
RU-SHEIM Yulaf Kepeği 500gr
senın kullandıgın bumu canım aayy cok tesekkur ederım yaa sunu ben kaydedeyımde dukan kıtabımıda bu aksam tekrardan okumaya baslıyım alıyım ben bunu yapayım yaa super kılo verdırıyor bılıyorum ben bunu cok sagol canım
canımkilo hesaplama yöntemi var ona göre hesaplıyorsun.en son bildirenden alıntı yapıp kendi kilonun karşısına yapıştırıyorsun.ee kiloların hızlı gider tabi.akşama kadar işte sonra oğlanla uğraş saat 11 den 12 ye kadarda leslie yap kilomu dayanır bu tempoya.ben çok sevdim seni sıkı tutalım birbimizi bana senin gibi biri lazım.değilse leslie falan hak getire
bide kendine kilo çizelgesi yapmıssın onu imzan yapsana her mesajında kendiliğinden çıksın.en üst sağda kontrol paneli var ona tıkla.açılan pencerede sol tarafta menüler var ayarlarımda profil düzenle var.oraya tıkla.aşağıya doğru kişisel bildilerim kısmında imza var buraya yapıştırdıgın kısmı oraya yapıştır.en alttan kaydet de
sağol canım, ben de seni sevdim. kafa dengi insanlarla beraber olmak güzel valla. sana kilon bölgesel mi diye sormuştum?
imza göremedim.çizelge yi kullandım.ama olmadı. bi daha bakayım.
sağol canım, ben de seni sevdim. kafa dengi insanlarla beraber olmak güzel valla. sana kilon bölgesel mi diye sormuştum?
imza göremedim.çizelge yi kullandım.ama olmadı. bi daha bakayım.
kızlar nedir bu leslie muhabbeti ??
kızlar bugün ben 78.7 cıktım vereceğim yerde 200 gr almışım çok sinirlendim.yemeği kısacağıma sinirden daha cok yiyesim geliyor.hatta akşm 2 kaşık makarna 1 kase çorba yedim.sonra oturup bi dilim güllaç yedimmmm.istediğinizi sayabilirsiniz bana
kızlar bugün ben 78.7 cıktım vereceğim yerde 200 gr almışım çok sinirlendim.yemeği kısacağıma sinirden daha cok yiyesim geliyor.hatta akşm 2 kaşık makarna 1 kase çorba yedim.sonra oturup bi dilim güllaç yedimmmm.istediğinizi sayabilirsiniz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?