Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

68.8 KG çıktım çok mutluyummmmmm

Kahvaltımı şimdi yaptım:

1 tane dukan poğaçası ( sıfır yağ, sıfır tuz, yumurta + yulaf kepeği + yoğurt)
1 parça light beyaz peynir
2 dilim hindi füme et
yarım litre su

canım ben gecen sene yapmıstım dıyetı gercekten cok guzel kılo verdırıyor ama ben afedersın tuvalete
cıkamıyordum yulaf kepeğıde bulamamıstım sen enrden buldun nerde yasıyorsun belkı bende yaparım bı 5 gunde
moralım yerıne gelır ne dersın

Evet kabızlık görülüyor ancak bunu önlemenin yolu var, dukan diyetinde günde 1 tane meyveli yoğurt yiyebileceğini söylüyor bence onun için şu Activialar var ya ondan yiyorum kivili olanından falan :) Kalorileri çok düşük, hem de kabızlığı önlüyor.

Yulaf kepeği "Arifoğlu"nda var. Ayrıca internetten de bulabilirsin canım

onun sıtesıne ıntrnetten baktım ama bulamadım tatlım ben gecen sefer yaptıgımda ınternette bır suru resmını
gordum hangısı gercek yulaf kepegı anlamadım oyuzden sana sormustum arıfoglunun sıtesınde varda ben mı bulamadım acaba

Yok ben Arifoğlu'nden direkt gidip alıyorum. Ama internette buldum sana bak:

RU-SHEIM Yulaf Kepeği 500gr

Yok ben Arifoğlu'nden direkt gidip alıyorum. Ama internette buldum sana bak:

RU-SHEIM Yulaf Kepeği 500gr

senın kullandıgın bumu canım aayy cok tesekkur ederım yaa sunu ben kaydedeyımde dukan kıtabımıda bu aksam tekrardan okumaya baslıyım alıyım ben bunu yapayım yaa super kılo verdırıyor bılıyorum ben bunu cok sagol canım

Rica ederim cnm. Evet benim kullandığım bu marka :) Hadi bakalım umarım sende çabuk çabuk pis yağlarından kurtulursun

sağol canım, ben de seni sevdim. kafa dengi insanlarla beraber olmak güzel valla. sana kilon bölgesel mi diye sormuştum?
imza göremedim.çizelge yi kullandım.ama olmadı. bi daha bakayım.

Son düzenleme:
sağol canım, ben de seni sevdim. kafa dengi insanlarla beraber olmak güzel valla. sana kilon bölgesel mi diye sormuştum?
imza göremedim.çizelge yi kullandım.ama olmadı. bi daha bakayım.

canım pardon o soruna cevap yazacaktım arada kaynamıs.benim kg larım bölgesel değil.heryerde eşit.verince de heryerden eşit şekilde gidiyor.ilk göbiş erimeye başlıyor.en zor popom eriyor

dur çizelgeye bakayım

kızlar nedir bu leslie muhabbeti ??

leslie diye bir bayan var.15 er dakikalık videolar var.öne arkaya sağa sola yürüyorsun hatunla birlikte.videonun sonuna doğru koşmaya başlıyorsun benim gibi masa başında çalışanlar için ideal

kızlar bugün ben 78.7 cıktım vereceğim yerde 200 gr almışım çok sinirlendim.yemeği kısacağıma sinirden daha cok yiyesim geliyor.hatta akşm 2 kaşık makarna 1 kase çorba yedim.sonra oturup bi dilim güllaç yedimmmm.istediğinizi sayabilirsiniz bana

Panik yapma, çok yememişsin :)
Ayrıca biraz sabret, bak 5 gün sonra nasıl gidecek o 200 gram fazlasıyla :)

bu gün ki menüm

sabah 2 dilim kepek ekmeği domates salatalık

4 zeytin peynir bir haşlama yumurta

çok çay ama şekersiz

öğle
bol garnitürlü yoğurtlu makarna salatası

ara öğün bi küöük elma ve bir mandalina

akşam

bu kötü oldu domates tavuk soslu makarna
öğle ve akşam yemeğim aynı oldu ama ekmek yemedim ve az yedim
eşim istedi yapmam diyemedim

kankama kızmak bu hafta hiç içimden gelmiyor ben gerçekten bu hafta bir kilo verceğini düşünüyordum ama regli döneminin çok yakın mutlaka ondandır kankam yarın sabah tekrar tartıl bakalım bence biraz daha fark etcek koy kıymam kuzuma seni seviyorum canım benim

mersa ..................... 1
prenses68.................0
meyvenull .................25
bijoux .......................0
PrensesPeri ................30
doksanaltmışdoksan .... 1
tugba8424 .................7 zeynepece2009…………5

bu dünün paylaşımları valla baya çoktu saya saya bitiremedim diğer arkadaşı eklememi söylemişsiniz ama ben baya bi sayfa ilerlemiştim geri dönemedim yarınki paylaşımlara eklerim inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…