- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 138
- 32
Evet canim almaya kalktıkları zaman vücut tepki veriyordu dddiÇok karışık olmuş sanki boş yere kesmişler gibi ama parça da almışlar. Bağırsaktaki mi sıkıntı yaratmış?
Sagol kaptancizim amin insallahKarisik olmus evet. Umarim hayirli haberler alirsiniz. Cok gecmis olsun annene
Bende bazen öyle yapıyorum ama cocuklar yatak odasındaydik. Sesizimizi duyuyor niye kızıyorsun çocuklara dur ben yardım ediyim demiyor. Halen odada elinde telefon la ugrasiyorCanım kıyamam çocuklarla uğraşmak sabır istiyor gerçektenerkekler genelde söylemeden Birsey yapmıyorlar ne yazık ki yapan kısım azınlıkta mesela bizde öyle birsey olduğunda o an başka Birsel yapıyorsam oğlum git baba üstünü değiştirsin diyorum. Söylemeden yapmıyorsa söyleyeceksin yoksa kendi kendine üzülmüş oluyorsun
Diyete başladığımda 78 di diye hatırlıyorum bel ölçümü. Benim hep bel ve göğüsten gider önce.Benım belım 76 cm yaa sen ne dıyosun
Bacım sacın harıka olmuştaa. Sen baya ıncecık oldun ya daha ne kadar zayflıycaksın cıtı pıtı kız olmuşsun
Bence incecik olmuşsun artık. Alt göbek için sezeryan göbeği videolarına ağırlık ver yeter.Alt gobegim oyle siski
Suan sadece orayi toparlamak istiyorum.
Geri kalan bolgelerimi hic umursamiyorum
Genç kız gibi, taş gibi demekO ne demek Abla
En son sorunlu bölgeler gidermiş. Bel çalışmaya devam et sonuç alacaksın kesin.Güzel tutmuş boya canım 7 tam senin rengin gibi hatta bir dahakine küllü yapmak istersen 7.1 alabilirsin ve ya daha açık dersen 8ve 7 yi karistirabilirsin
Ohh ne güzel olmuş ama bel incecik duruyor bende öyle kum saati yapmak istiyorum ama kalçalar küçüldü bu defa doğumdan önce kalçam 97 cm falandı oradan inceldim daha ama aynısı bele olmadı
Onun kolayı var silikonla taş gibi oluyorlarBen de gogus calisicam ya, zaten kucuktu benim, hepten cocuga dondum
Spora mı başladın, bizde kapandı sizde açıldı demek.2 acil sezeryan oldum
Pazartesi spor da hocaya dicem. Bu alt teker nasil toparlanir diye
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah patoloji sonucuda iyi çıkar.Ya canm braz karisik oldu. Normalde rahiminde kist vardi biraz bağırsağına da bulaşmıştı. Kötu huylu yani kanser ihtimali var demislerdi. En olmadi hem rahmini hemde bagirsagin bir kismini alicaklardi ama hic bisi yapilmadi. Acildi ve kapatildi. Alamamışlar risklii olmus. Sadece patoloji için bikac parca alabilmislr. Kemoterapi görecek ve eger kuculurse kistler tekrar ameliyat dusunebiliriz dediler. Ama suan ameliyatli gibi iste acip kapadılar dikisleri falan var iste canim.
Evdekiler kendilerine makarna yaptılar. Ondan yememek için yulaf lapası yaptım bende. Malum yerleşemedim daha kolay şeyler yapmak zorunda kalıyorum.Afiyet olsunkalori olarak az ama kh agirlikli sebze eksik olmus ama her gun boyle degildir.
Talep etmezsen düşünmezler canım. Erkek milletinden incelik beklemeyeceksin. Ama bir cinnet bir süre rahat ettiriyor.Aynenbende çocuklarla cebellesiyorum . Dişlerini fırçalamak gittik. Üstünü ıslanmış kiz oglanda durmuyor adamda kalkıp bu kadın napiyor demiyor. Elinde telefon ne yapıyorsa. Çocukları yatirirken ağladım artık içim almıyor. Dayanamıyorum bu kadar umursamazlığa
Dün siteden bir arkadaşda aynı şeyi söyledi. Şimdi siz yazınca motivasyonum geldi yine. Bana incelmiyor gibi geliyor ama gözle görülür fark etmiş demek ki. Şu işleri halledeyim deli gibi bacak çalışıcamBel süper ince. Bacaklar da çok güzel incelmiş. 2-3 cm demissin ama çok daha incelmiş görünüyor. Maşallah ❤❤
Keki beğendim canım 2 elma yi rendeleyin içine tarçın biraz su ile pisiriyosun 2 yumurta 3 kaşık yulaf unu 1 kaşık kakao ve elmalı harcı içine ekleyip yağlı kağıt serdigin kaba koyuyorsun fırına bi 20 dk da filan pisti tadın da güzelEllerine sağlık canım nasıl olmuş kekin beğendin mi? Eşim yarın benden irmik helvası istedikendime sağlıklı Birşeyler yapmam lazım helvayı severim çünkü
Tahin susatmadı mı ? Bende merak ettim tahinliyi. Sahurda planım benim de yulaf lapası denesem mi
Ödül olur canım
Ne pratik bir tarif. Not ettim. Deneyeceğim bir ara inşallahKeki beğendim canım 2 elma yi rendeleyin içine tarçın biraz su ile pisiriyosun 2 yumurta 3 kaşık yulaf unu 1 kaşık kakao ve elmalı harcı içine ekleyip yağlı kağıt serdigin kaba koyuyorsun fırına bi 20 dk da filan pisti tadın da güzeltahin e gelince yok susmadım ama gece 1.5 lt su içiyorum belki de ondan gayet tok tutuyor bide hoşuma gitti bu tarif de
Beraber güzel bir hafta geçirdik eşim teşekkür ederimYihhuu çok sevindimTebrikler eşim ❤❤
Woouuuuwwwww şahane noram boşuna ekolüm demiyorum bildiğin kas yapmışsın kuzuEki Görüntüle 2837562
Gruba katıldığım ilk zamanki halim yani Before- chloe başlayalı 3 gün olmuştu
Eki Görüntüle 2837563
Bu da 4-5 gün önce çektiğim foto yani after. Bu chloe etkisi tabii gruba katıldığımdan beri 5 kilo verdim. İşte böyle...
Tarif için saol canım kaydettim hemenKeki beğendim canım 2 elma yi rendeleyin içine tarçın biraz su ile pisiriyosun 2 yumurta 3 kaşık yulaf unu 1 kaşık kakao ve elmalı harcı içine ekleyip yağlı kağıt serdigin kaba koyuyorsun fırına bi 20 dk da filan pisti tadın da güzeltahin e gelince yok susmadım ama gece 1.5 lt su içiyorum belki de ondan gayet tok tutuyor bide hoşuma gitti bu tarif de
Acik havada crossfitDiyete başladığımda 78 di diye hatırlıyorum bel ölçümü. Benim hep bel ve göğüsten gider önce.
Bence incecik olmuşsun artık. Alt göbek için sezeryan göbeği videolarına ağırlık ver yeter.
Genç kız gibi, taş gibi demek
En son sorunlu bölgeler gidermiş. Bel çalışmaya devam et sonuç alacaksın kesin.
İnstada benim gibi bacaktan problemli bir hatun vardı. 50 li kilolara inmişti ama bacakları hala kalındı. Takibi bırakmıştım geçende baktım onlarıda baya baya inceltmiş. Umudum var hala
Onun kolayı var silikonla taş gibi oluyorlar
Ben çokta dert etmiyorum füze gibi gösteren sütyenler iş görüyor.
Spora mı başladın, bizde kapandı sizde açıldı demek.
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah patoloji sonucuda iyi çıkar.
Evdekiler kendilerine makarna yaptılar. Ondan yememek için yulaf lapası yaptım bende. Malum yerleşemedim daha kolay şeyler yapmak zorunda kalıyorum.
Talep etmezsen düşünmezler canım. Erkek milletinden incelik beklemeyeceksin. Ama bir cinnet bir süre rahat ettiriyor.
Dün siteden bir arkadaşda aynı şeyi söyledi. Şimdi siz yazınca motivasyonum geldi yine. Bana incelmiyor gibi geliyor ama gözle görülür fark etmiş demek ki. Şu işleri halledeyim deli gibi bacak çalışıcam
Ya diyorum ben sizeGunaydinnnnnnnn...
Uyku tutmadı azcik diger gruplara bakayim dedimtam da 1.olan grupmus orayı okumuşum..Ayyyy millet ne adimlar atiyor benbde yürüyorum saniyordum
Biz kacinci olmusuz kaptanim
Adim sayisi +verilen kilolarla 1.lik oluyor degil mi??Ya diyorum ben size
4. olduk
Zaten 6 takim var
EvetAdim sayisi +verilen kilolarla 1.lik oluyor degil mi??
Aynen ya ne yapsak gerci daha takıma da girmedik ama20 bin adimi geçmişler ya o kadar adim seyy biraz cok cok zoruma gitti
Hayirrr uzatma durumunu kabul edememEvet
Haftaya adim sayisi ve verilen kilo yüzdesine göre belli olacak
Kendi esini secme hakki oluyor :)
Haftaya 1. olursak ,ilk 3´e 1 ekstra ödül sözü verebilirim
Yani evde yapiyorlar birde :)
Evde 30bin yapan bile var obur takimlarda
Esas listeye girmen icin güzel bir firsat. Deneme süresi uzatma olayida var cünkü
Genelde tam menüleri saglikli olmayan ,aktif olmayan,sporu cok az olanlar,kilo veremeyen,sabit cikanlarda oluyor bu uzatma durumu
Bu fotoğrafını şimdi farkettim harika olmuşsun ya bayıldımEki Görüntüle 2837562
Gruba katıldığım ilk zamanki halim yani Before- chloe başlayalı 3 gün olmuştu
Eki Görüntüle 2837563
Bu da 4-5 gün önce çektiğim foto yani after. Bu chloe etkisi tabii gruba katıldığımdan beri 5 kilo verdim. İşte böyle...
Eşler bazen gerçekten hiç umursamıyor. Bnmkmden allah razı olsun bazı erkeklere göre bi tık iyi ama okadar değil. Onun mantığı bn dışarda çalışıyorum sende evde işleri öyle bölüşmüşüz ona göre güyaaBende bazen öyle yapıyorum ama cocuklar yatak odasındaydik. Sesizimizi duyuyor niye kızıyorsun çocuklara dur ben yardım ediyim demiyor. Halen odada elinde telefon la ugrasiyor
Bu tarifi kaydettimKeki beğendim canım 2 elma yi rendeleyin içine tarçın biraz su ile pisiriyosun 2 yumurta 3 kaşık yulaf unu 1 kaşık kakao ve elmalı harcı içine ekleyip yağlı kağıt serdigin kaba koyuyorsun fırına bi 20 dk da filan pisti tadın da güzeltahin e gelince yok susmadım ama gece 1.5 lt su içiyorum belki de ondan gayet tok tutuyor bide hoşuma gitti bu tarif de
Hem sağlıklı kalorisi az hemde lezzetli canım 2.5 yasinda oğlum bile çok sevdi yedi bayaHerkese günaydıı
Bu fotoğrafını şimdi farkettim harika olmuşsun ya bayıldımay inşallah bnde böyle olurum. Darısı hepimizin başına. Göbeğim gitsin istiyorum artık
Eşler bazen gerçekten hiç umursamıyor. Bnmkmden allah razı olsun bazı erkeklere göre bi tık iyi ama okadar değil. Onun mantığı bn dışarda çalışıyorum sende evde işleri öyle bölüşmüşüz ona göre güyaaneyseki şu süreçte evdede sıksık çene yapıyorum azarlıyorum böyle böyle olcak herhal. Gerçekten anlamıyolar basit gelio onlara ev işi çocuk vs. Bide bu işleri yapıp kıymet değer saygı sevgi bilmeyen erkekler var o daha fena. Bmmki oyle değil en azından herşey için bi teşekkür minnet besliyorda insan mutlu oluyor.
Bu tarifi kaydettimgüzel görünüyor. Ramazandan sonra öğlen ikindi çayın yanına yerim valla. Bnde ramazan bitince ara öğünümde doyurucu ne yesem die düşünüyodum çok iyi oldu. Teşekkür ederim
:)))Hayirrr uzatma durumunu kabul edememBen bu hafta takımda olmalıyım..telefonu belime bağlayıp gezerim gerekirse her şeyimi saysın:) hatta bu grupta 1.olmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?