Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende bazen öyle yapıyorum ama cocuklar yatak odasındaydik. Sesizimizi duyuyor niye kızıyorsun çocuklara dur ben yardım ediyim demiyor. Halen odada elinde telefon la ugrasiyor

Benım belım 76 cm yaa sen ne dıyosun

Bacım sacın harıka olmuştaa. Sen baya ıncecık oldun ya daha ne kadar zayflıycaksın cıtı pıtı kız olmuşsun
Diyete başladığımda 78 di diye hatırlıyorum bel ölçümü. Benim hep bel ve göğüsten gider önce.
Alt gobegim oyle siski
Suan sadece orayi toparlamak istiyorum.
Geri kalan bolgelerimi hic umursamiyorum
Bence incecik olmuşsun artık. Alt göbek için sezeryan göbeği videolarına ağırlık ver yeter.
Genç kız gibi, taş gibi demek
En son sorunlu bölgeler gidermiş. Bel çalışmaya devam et sonuç alacaksın kesin.
İnstada benim gibi bacaktan problemli bir hatun vardı. 50 li kilolara inmişti ama bacakları hala kalındı. Takibi bırakmıştım geçende baktım onlarıda baya baya inceltmiş. Umudum var hala
Ben de gogus calisicam ya, zaten kucuktu benim, hepten cocuga dondum
Onun kolayı var silikonla taş gibi oluyorlar
Ben çokta dert etmiyorum füze gibi gösteren sütyenler iş görüyor.
2 acil sezeryan oldum
Pazartesi spor da hocaya dicem. Bu alt teker nasil toparlanir diye
Spora mı başladın, bizde kapandı sizde açıldı demek.
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah patoloji sonucuda iyi çıkar.
Afiyet olsun kalori olarak az ama kh agirlikli sebze eksik olmus ama her gun boyle degildir.
Evdekiler kendilerine makarna yaptılar. Ondan yememek için yulaf lapası yaptım bende. Malum yerleşemedim daha kolay şeyler yapmak zorunda kalıyorum.
Talep etmezsen düşünmezler canım. Erkek milletinden incelik beklemeyeceksin. Ama bir cinnet bir süre rahat ettiriyor.
Bel süper ince. Bacaklar da çok güzel incelmiş. 2-3 cm demissin ama çok daha incelmiş görünüyor. Maşallah ❤❤
Dün siteden bir arkadaşda aynı şeyi söyledi. Şimdi siz yazınca motivasyonum geldi yine. Bana incelmiyor gibi geliyor ama gözle görülür fark etmiş demek ki. Şu işleri halledeyim deli gibi bacak çalışıcam

Keki beğendim canım 2 elma yi rendeleyin içine tarçın biraz su ile pisiriyosun 2 yumurta 3 kaşık yulaf unu 1 kaşık kakao ve elmalı harcı içine ekleyip yağlı kağıt serdigin kaba koyuyorsun fırına bi 20 dk da filan pisti tadın da güzel tahin e gelince yok susmadım ama gece 1.5 lt su içiyorum belki de ondan gayet tok tutuyor bide hoşuma gitti bu tarif de

Ne pratik bir tarif. Not ettim. Deneyeceğim bir ara inşallah

Tarif için saol canım kaydettim hemen bir gün denerim

Acik havada crossfit
Pazartesi 17de basliyorum
Dur sorayim youtube e sezeryan gobusu egzersizlerini

Gunaydin kizlar

Challengeler biraz boslandi gibi
Bugün / Jumping jack günü
Puanlar 2kat hesaplaniyor

Gelelim günün yüz yogasi videosuna

Ve alt Karin videosu
Bu ablayi hergun yapalim
Reverse sit ups

Kolay gelsin

Günaydın kızlar
Bugün ip atlama ve jj challange günümüz lütfen boş geçmeyelim.
Akşam herkesin menüsünde biraz ip ya da jj görmek istiyorum. İki kat puan demek bu da sizi birinciliğe götürmeye yardımcı demek.

Birincilik ekstra ödül ve eş seçme hakkı demek

Adim sayisi +verilen kilolarla 1.lik oluyor degil mi??
Aynen ya ne yapsak gerci daha takıma da girmedik ama 20 bin adimi geçmişler ya o kadar adim seyy biraz cok cok zoruma gitti
Evet
Haftaya adim sayisi ve verilen kilo yüzdesine göre belli olacak
Kendi esini secme hakki oluyor :)
Haftaya 1. olursak ,ilk 3´e 1 ekstra ödül sözü verebilirim

Yani evde yapiyorlar birde :)
Evde 30bin yapan bile var obur takimlarda
Esas listeye girmen icin güzel bir firsat. Deneme süresi uzatma olayida var cünkü
Genelde tam menüleri saglikli olmayan ,aktif olmayan,sporu cok az olanlar,kilo veremeyen,sabit cikanlarda oluyor bu uzatma durumu

Hayirrr uzatma durumunu kabul edemem Ben bu hafta takımda olmalıyım..telefonu belime bağlayıp gezerim gerekirse her şeyimi saysın:) hatta bu grupta 1.olmaliyim

Herkese günaydıı

Bu fotoğrafını şimdi farkettim harika olmuşsun ya bayıldım ay inşallah bnde böyle olurum. Darısı hepimizin başına. Göbeğim gitsin istiyorum artık
Bende bazen öyle yapıyorum ama cocuklar yatak odasındaydik. Sesizimizi duyuyor niye kızıyorsun çocuklara dur ben yardım ediyim demiyor. Halen odada elinde telefon la ugrasiyor
Eşler bazen gerçekten hiç umursamıyor. Bnmkmden allah razı olsun bazı erkeklere göre bi tık iyi ama okadar değil. Onun mantığı bn dışarda çalışıyorum sende evde işleri öyle bölüşmüşüz ona göre güyaa neyseki şu süreçte evdede sıksık çene yapıyorum azarlıyorum böyle böyle olcak herhal. Gerçekten anlamıyolar basit gelio onlara ev işi çocuk vs. Bide bu işleri yapıp kıymet değer saygı sevgi bilmeyen erkekler var o daha fena. Bmmki oyle değil en azından herşey için bi teşekkür minnet besliyorda insan mutlu oluyor.
Bu tarifi kaydettim güzel görünüyor. Ramazandan sonra öğlen ikindi çayın yanına yerim valla. Bnde ramazan bitince ara öğünümde doyurucu ne yesem die düşünüyodum çok iyi oldu. Teşekkür ederim

Hem sağlıklı kalorisi az hemde lezzetli canım 2.5 yasinda oğlum bile çok sevdi yedi baya

Hayirrr uzatma durumunu kabul edemem Ben bu hafta takımda olmalıyım..telefonu belime bağlayıp gezerim gerekirse her şeyimi saysın:) hatta bu grupta 1.olmaliyim
:)))
Benim saatin sarji olmayinca tel surekli elimde. Spor taytlarinin cepleri olmuyor.
Insan kendini deli gibi hissediyor o durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…