Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Adimlar sahane olmus
Menude begendim cunku tek ogun
su miktarida sahane
Afiyet olsun . Begendim senin menuyude :)
Yogurt mantisi ödül olmus :))
Afiyet olsun
Sporlar güzel
Suyu tamamliya bildin mi
Ah Lazanya. Cok severim
Canim istedi :))
Afiyet olsun canim
Nasilsin simdi?
Su az olmus . Umarim biraz daha icebilmissindir

Sahur
1 yumurta
1 kepekli galeta
5 Zeytin
Peynir

Aksam
2 içli köfte
Tarhana çorbası
Ayran

2 kasik (balla tatlandirdigim) sütlaç

Spor
6195 adim 185 p
20 dk dans 60 p

2 litre su
Suyu daha cok icemedim
sahura kadar 1 lt daha icicem
Afiyet olsun. Begendim menuleri.En cokda icli kofteyi
Afiyet olsun
Adimlar guzel bugun
sabah 1h yumurta 2 zeytin 1d ekmek Akşam 1/2 kase çorba, 1yumurtadan kıymalı omlet
Su 2 lt
1281 adım 38puan
Arrietty_ sedulu

Eki Görüntüle 2838538
Cok az yemissin
Bugunden mi basliyor tasinma telasi?
Tüh kotu olmus ss almayi unutman
Afiyet olsun

Kızlar yüz yogası yaparken kullandığınız krem serum filan varmı.Nasipse yakın bi zmnda dermaroller ve Yeşim taşı masaj aleti ,roox beauty collagen alıcam.bide yüz yogasını ekliycem hangi sırayı izlemem gerekecek bunları yaparken. Bide gece yatmadan önce yapmayı düşünüyorum sorun olurmu. Arrietty_ kaptanım günlük hergün aynı rutuni işleyebilceğim yüzün heryerini çalıştırıcak ve gıdık için bi video öneriniz varmı.

Teşekkürler kaptanım günde bin ikibin anca oluyor telefonla elimde. İki gündür teli elime alıyorum açıyorum film koridorda yürüyorum iftardan sonra alışkanlık haline gelirmi pek emin değilim. 9 metre yerde başım döndürüyor

Kaloriye hic bakmiyorum. Kaptan sedulu proteyine dikkat et dedi. Onu yapmaya calisiyorum simdi.
Jj yapmaya calisacam
Bugunde iyi degilim ama oturmiyacam. Aktif olmaya calisacam insallah
Kaptan Arrietty_ hergun pylasiyo cnm. O kadin guzel yapiyo. Ben serum, dermaroller ve gua sha aldim. Bunlarla yapacam.

Eklentiler

• image.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 23
:)))
Benim saatin sarji olmayinca tel surekli elimde. Spor taytlarinin cepleri olmuyor.
Insan kendini deli gibi hissediyor o durumda
napsak akilli saatlere baktim ama ucuzu kötü iyisi pahali valla bebis icin para biriktirmeye çalışıyorum yiyecek hariç biseye para vermek ağırıma gider yok yok en iyisi telefon gene

Hayırlı sabahlar hanımlar
Saat 9 olmadan uyandım
Hemen sabah sabah yapılması gerekenleri yapmaya koyuldum
Balkonumu yıkadım
Çamaşır yıkadım
Bulaşık makinasındakileri yerlerine yerleştirdim ortalığı toparladım
Akşama yemeğim hazır

Mercimek çorbası
Oğlana pirinç pilavı bana bulgur
Dünden kalan tavuk incik
Oğlan isterse yanına birkaç köfte pişirebilirim
Kefir
Maden suyu
Su
Canım isterse kabak sote de yaparım sebze yemiş olmak için

Belki birazdan dün yürüyüş amacıyla anneme gittiğim gibi giderim en azından 3000 adımdan fazla adım atmış olurum

Ama öncesinde serin balkonda oturup biraz kitap okumayı düşünüyorum

Oh miss. Iyi okumalar

Suyumu tamamladım adım sayımda yatmadan 8bin olmuş ama şimdi mesajları okuyunca bizimki adım mı diyesim geldi benimde 30 bin adım dedin çok hırslandım

Suyumu tamamladım adım sayımda yatmadan 8bin olmuş ama şimdi mesajları okuyunca bizimki adım mı diyesim geldi benimde 30 bin adım dedin çok hırslandım
30 bin adim nedir yaa ben de şok oldum 20 binleri falan görünce bugun telefonu koynuma ya da boynuma yok yine de o rakamlar.olmaz

Oh ne güzel hepsini halletmişsin iyi okumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…